izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Bende yaklaşık 4,5 ay önce İzmir de Cenk Beye ameliyat oldum.Hem doktorumdan hemde sonuçtan inanılmaz memnun kaldım.Ben ki herşeyi kılıkırk yaran biriyimdir İlk görüşmeye gittiğim randevunun sonunda Cenk Beye ameliyat olmaya karar verdim.Hatta ilk dışından geldiğim için aynı gün Ufuk Beylede randevum vardı ama aklımdaki neredeyse her soruya cevap aldığımdan arayıp Ufuk Beyle olan randevuyu iptal ettim.Onunla ilgili de çok olumlu yorumlar okumuştum.Ama gereken güveni ve sıcaklığı Cenk Beyde görünce kendisinde karar kıldım.Hatta hatırlıyorum o ilk görüşmede, o kadar çok saçma sorular sormuşum ki (İnsan tam karar verince daha çok araştırıp daha çok bilgi sahibi oluyorsun)adamcağız onlara bile sabırla cevap verdi.O derece yani.Mesela kendisine 85-90 beden sütyen takmak istediğimi söylemiştim.Hani büyük olacak ya aklım sıra:))Kendisi o sırt ölçüsü önemli olan cup büyüklüğü demişti.Sonrası araştırıp öğrendiğimde mahcup dahi olmuştum.Bir diğer meselede her iki doktorunda hissetme ve kapsül konusundaki görüşleri.Ben bile biliyorum kapsül oluşmama garantisi olmadığını ve birşekilde protezin hissedilebileceğini.Adamcağızlar ne demeliydi ki arkadaşımız o noktada vazgeçmeseymiş bu iki doktorumuzdanda.Çok merak ettim doğrusu.Gerçi herkesin görüşünede saygımız var.Netice de herkes kendi parasıyla ve rızasıyla gidip oluyor bu ameliyatı.Ama araştırma veya karar aşamasında olanlarında kafasını karıştırmasınlar lütfen.Sonuç olarak;şimdi çok daha mutlu bir bayanım.Kendime olan güvenim daha bir arttı.Sanki kendimi hep bir tarafım eksik hissderdim.Engelliler haftasında bunu yazmak ve böyle düşünmek biliyorum çok yanlış.Ameliyatsız halimizle bile sağlıklı olduğumuz için hergün şükretmek gerekli.Ama ben kendi adıma bu değişikliği yapmayı çok istedim.Ameliyat sonucundan inanılmaz memnunum.Zamanla doğallaştılar ve normal meme kıvamına geldiler.Çok bastırırırsanız protezi hissedebiliyorsuz.İlk zamanlar bu his çok daha belliydi.Ama zamanla azaldı tabii.İnanıyorum ki zamanla çok daha sevicem yeni cicişlerimi.Bunun içinde bizlerin böyle mutlu olmasında emekleri olan tüm hekimlerimize kendi adıma teşekkürler...

Bugun ameliyatimi oldum 285 cc takildi fazla agrim yok ama yatmakta zorluk cekiyorum cok iykum car uyamiyorum.. ustumde bir agirlik var :)))

Hayir cenk beye olmadim bugun 3 gunum ve nerdeyse hic agrim yok sadece yan yatmamadim icin sinir oluyorum uyuyamiyorum ... murat beye ameliyat oldum uzun arastirma sonucu murat beyi tercih ettim

Canim cok gecmis olsun biran once agrilarin gecer de keyfini surersin inşallah. Biraz anlatabilirmisin murat bey yazmissin ama soyadı meydi hangi hastanede oldun kac para odedin .tesekkur ederim canim gule gule kullan.

Hayir cenk beye olmadim bugun 3 gunum ve nerdeyse hic agrim yok sadece yan yatmamadim icin sinir oluyorum uyuyamiyorum ... murat beye ameliyat oldum uzun arastirma sonucu murat beyi tercih ettim

geçmiş olsun sonbahar2. murat bey dediğin murat atasevenmi? o Yeşilyurt devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla. devlettemi oldun ameliyatını

Canim cok gecmis olsun biran once agrilarin gecer de keyfini surersin inşallah. Biraz anlatabilirmisin murat bey yazmissin ama soyadı meydi hangi hastanede oldun kac para odedin .tesekkur ederim canim gule gule kullan.

agregaa canım sen devlet hastanesi aaraştırıyordun yanlış hatırlamıyorsam oldunmu ameliyat?

agregaa canım sen devlet hastanesi aaraştırıyordun yanlış hatırlamıyorsam oldunmu ameliyat?

Evet canim .ben bide buca seyfi demirsoyda sema hnmla görüştüm. Cok iyi ve ilgiliydi hastanede 4000 disards 4500 dedi .ben murat beye yaptiricam ama ameliyat hane bakimda denk geldi acil hastalar öncelikli dedi.onumuzdeki hafta plankamistik simdide benim iznimde sıkıntı var.benimki seneye kaldi anliycan

geçmiş olsun sonbahar2. murat bey dediğin murat atasevenmi? o Yeşilyurt devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla. devlettemi oldun ameliyatını

Evet canim ...kendi poliklinigi var ozelde yapiyor

Murat ataseven cok ilgili bir doktor en sonunda onda karar kildim. Benim ameliyatim ozel su hospi. Da oldu fiyat lari deyisiyor 4500 den basliyor yanlis bilmiyorsam bence git gorus cok samimi bir doktor ucretsiz zaten ilk gorusme .. okadar cok doktora gitim fakat murat bey kadar alakalisini gormedim dogaliktan yana bir doktor ben cok memnun kaldim biraz tedirgindim 285 cc diyince bana ben 300-315 fln istemistim oda denicem bakcam dedi ve 285 takti iyikide oyle yapmis yoksa cok buyuk olcaklarmis :))

ya ben yeni üye oldum buraya, bir şey soracam acaba cenk bey muane ücreti alıyor mu? bir kaç kişiyle görüşmek istiyorum hepsi de muane ücreti alırsa amalyat parası kalmicak

cenk beye 250 cc lerde yaptıran oldumu ben küçük istyrm hep büyükmü yapıyo okafama takıldı eli biyiğe yatkın diye bir şey olamaz değilmi :)

ya ben yeni üye oldum buraya, bir şey soracam acaba cenk bey muane ücreti alıyor mu? bir kaç kişiyle görüşmek istiyorum hepsi de muane ücreti alırsa amalyat parası kalmicak

vayy beee muayene ucretımı alıyorlarmıs ılk gorusmede bılmıordum sasırdım ben bende doktoruma ılk muayeneye gıttıgımde ucret fılan ödemedım hanı napıorkı ucret alıcak kadar ılk gorusmede dogrudur ama olabılır :)) :44:

Canım genelde cogu doktor alıyo cunku 1 saate yakın senle konusuyo ve muayene ettikten sonra sana yakın hastaların resımlerini gösterıyo ki cenk beyın odada ıkı saat duran hastalar biliyorum. Cenk bey muayene ucretını amelıyat olursan fıyattan düşüyo. Ben empati yaptıgımda ucret almasına hak verıyorum nedenide ben o kadar zaman ayırcam konuscam bilgi aktarcam karsılıgında bana ameliyat olmıcak. Cenk bey cok yogun ve randevuyla calısıyo kı ucretsız yapsa adam ameliyata gırmeye zaman bulamaz.ha 100 lira normal ama 250-350 alanlara bende karsıyım. prof etiketi var dıye o kadar somurulmez hasta

arkadşlar cenk beyin suan fiyatları nedir bilgi alabilrmiyim bi hafta içerisinde ayaga kalkabilirmiyim kendi işimi kendim yapabilirmiyim cünkü 1 bucuk yasınd akızım var oyuzden bana bilgii lütfenn tesekkür ederim

arkadşlar cenk beyin suan fiyatları nedir bilgi alabilrmiyim bi hafta içerisinde ayaga kalkabilirmiyim kendi işimi kendim yapabilirmiyim cünkü 1 bucuk yasınd akızım var oyuzden bana bilgii lütfenn tesekkür ederim

Ben 27 sinde pazartesi günü Cenk beye ameliyat oluyorum. 5000 tl ameliyat muayene ücreti de 125 tl Gazi hastanesinde yapıcak. Ama muayene ücretini düşüyo ameliyat olursan. Kas altından yaparsa 1 haftada biraz zor olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım cenk bey hakkında fikrim yok ama bugün benim 11.günüm ilk 3 gün çok önemli ağrıların olacak kol hareketlerin kısıtlı olacak 4.5. günden sonra inan çok rahatlayacaksın kendi işini yapabileceksin ama tabiki zorlamadan...kızın 1,5 yaşında küçük uzun bir süre kucaklamaman gerekir doktorun seni bu konuda aydınlatıcaktır..sana çarpmasına engel olmalısın ve sımsıkı kucaklamalar olmayacak... benim kızım 5 yaşında 2-3 gündür çok fazla sıkı olmamak şartı ile sarılıp koklaşıyoruz...sabır gerekiyor...allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…