- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.101
Artik ne acisi umrumda nede parasi :) bu isin en zor tarafi karar vermek galiba
aynen oyle senı anlayan ve guvenebılecegın bır doktor bulduktan sonra gerısı gelıyo ama onemlı olan o doktor kararını verebılmek.
zaten yaptıgın gorusmede yada gorusmelerde anlıyosun bunu.. sanslısın kı bu forumdasın ve burada amelıyat olan arkadasların tecrubelerınden yararlanıyosun. burdan ıyı bır bılgı bırıkımıne sahıp olup gorusmeerını yaparsan fıkırlerın daha cok netlesir..
aynen oyle senı anlayan ve guvenebılecegın bır doktor bulduktan sonra gerısı gelıyo ama onemlı olan o doktor kararını verebılmek.
zaten yaptıgın gorusmede yada gorusmelerde anlıyosun bunu.. sanslısın kı bu forumdasın ve burada amelıyat olan arkadasların tecrubelerınden yararlanıyosun. burdan ıyı bır bılgı bırıkımıne sahıp olup gorusmeerını yaparsan fıkırlerın daha cok netlesir..
Herkez cenk beyi oneriyor ama bize gore cok yuksek fiyat. Bizde boyle porsuk porsuk
Ben hic ihtimal veremiyorum Cenk beyin sana , sorularin bitmeden yol gosterdegine .. Kendisi soru sormadan istedigin yanitlari veren biri ve sorularina hic bikmadan cevap veren biri .Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Öncelikle Cenk Bey den başlıyorum. Kendisi kısaca operasyonu anlattı, sıra resimlere geldi. Resimlerde gördüğüm örnekler bana doğal gelmedi. Daha doğal örnekler göstermesini rica ettim. Gösterdikleri de bana uymadı.Soracaklarımı tam soramadım, vakit bitti dedi ve beni gönderdi. Kararımı o dakikada verdim. Doktor olarak hastasını en iyi şekilde bilgilendirmeli ve de sorularına bıkmadan yanıt vermeli diye düşünüyorum. Memnun arkadaşlarım çok fazla, bu tamamen doktor ile sizin aranızdaki iletişimle alakalı...
Ufuk Bey ilgili bir doktor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Örnek göstermedi. Onun yerine simülasyonla ne boyut istediğime karar verdik beraber.
Sonuç;
iki doktorunda dediği şu; göğüs dokusu çok az, kas altı olmalı, yuvarlak.
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
-Garantisi yok. 5 yıl sonrada oluşabilir 20 yıl sonrada, 1 ay içinde de!
Açıkçası ben vazgeçtim o noktada iki doktordanda. İstanbula gitmeyi planlıyorum. Birkaç doktorla daha görüşüp karar vereceğim.
Lakin bu kadar istekli ve kararlıyken ben, yaptırsammı yaptırmasammı aşamasına geri döndüm... Üzgünüm...
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Öncelikle Cenk Bey den başlıyorum. Kendisi kısaca operasyonu anlattı, sıra resimlere geldi. Resimlerde gördüğüm örnekler bana doğal gelmedi. Daha doğal örnekler göstermesini rica ettim. Gösterdikleri de bana uymadı.Soracaklarımı tam soramadım, vakit bitti dedi ve beni gönderdi. Kararımı o dakikada verdim. Doktor olarak hastasını en iyi şekilde bilgilendirmeli ve de sorularına bıkmadan yanıt vermeli diye düşünüyorum. Memnun arkadaşlarım çok fazla, bu tamamen doktor ile sizin aranızdaki iletişimle alakalı...
Ufuk Bey ilgili bir doktor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Örnek göstermedi. Onun yerine simülasyonla ne boyut istediğime karar verdik beraber.
Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
Açıkçası ben vazgeçtim o noktada iki doktordanda. İstanbula gitmeyi planlıyorum. Birkaç doktorla daha görüşüp karar vereceğim.
Lakin bu kadar istekli ve kararlıyken ben, yaptırsammı yaptırmasammı aşamasına geri döndüm... Üzgünüm...
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
Merhaba...Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
Protez sağlıksızdır diye birşey yok.Fakat vücuda giren yabancı bir cisim olacak sonuçta ve her vücut vücuda giren yabancı maddeye karşı farklı tepkiler verir.İlk önce vücut o yabancı cismi vücudundan atmak için tepki verecek tabiki ama zamanla alışacakarkadaslar sılıkonn saglıklı deıl dıye duyuyorum :S öylemı... bıde fıyatlandırma nedır bılgınız varmı.dogal yontemler sonuc vermıormu
Protez sağlıksızdır diye birşey yok.Fakat vücuda giren yabancı bir cisim olacak sonuçta ve her vücut vücuda giren yabancı maddeye karşı farklı tepkiler verir.İlk önce vücut o yabancı cismi vücudundan atmak için tepki verecek tabiki ama zamanla alışacakMesela ameliyattan bir hafta sonra tekrar acil ameliyat oldum ben.Sağ göğsüm proteze aşırı tepki vermiş,protezin etrafında bir zar örmüştü ve içi su doluydu.Bu kendini koruma,o yabancı cisme karşı koruma amaçlı yaptıgı birşeydi.Ben doğum kontrolü için spreyl takılmıştım fakat onu dahi kabul etmemişti vücudum ve çıkartmak Zorunda kalmıştım .. Ama herkesin yaşadığı süreç farklı tabiki,ben yaşadım diye başkasıda yaşayacak diye bir durum yok!
Doğal yöntem dediğiniz bitkisel ilaçlar değil,öyle değilmi? Zira o ilaçlar yüksek hormon içerikli ürünler ve vücuda çok fazla zararları var! Doğal gögüs büyütmek diye birşey yok,hepsi kandırmaca ve para tuzağı. Meme büyütmede kesin sonucu ancak protez ile büyütmede alırsınız,bunu unutmayın..
Hyalüronik asit ten bahsediyorsun sen,birde yağ enjeksiyonu var :) Bunlar kalıcı olmayan,girintili çıkıntılı sonuçlar veren,ancak çok az bir büyüklük veren işlemlerdir ve kalıcı değildir.Genelde göğüste ufak deformasyonları düzeltmek için kullanılır. Göğüste kist benzeri sertliklere yol açabilir.Dediğim gibi bu sorunun tek çözümü silikon ameliyatıdır !! Lütfen sağlığınıda,paranında sokağa atma sakın.Bu tür işlemler olsaydı ve iyi olsaydı ünlülerde bıçak altına yatmazdıBıde bısı asit mı ne ıgneyle enjjjekte ederek 30 dk da gogus buyutuluolar sen ayıksın o anda ffılan. O ne saglıksızmı o.kaç tl dir mısal. Ve sey ne kadar kalıcıdır kı ınternette pek saglıklı bılgıler bulamadımda. Sılıkon kesme ıslemı oldugundan korkutuyor.
Hyalüronik asit ten bahsediyorsun sen,birde yağ enjeksiyonu var :) Bunlar kalıcı olmayan,girintili çıkıntılı sonuçlar veren,ancak çok az bir büyüklük veren işlemlerdir ve kalıcı değildir.Genelde göğüste ufak deformasyonları düzeltmek için kullanılır. Göğüste kist benzeri sertliklere yol açabilir.Dediğim gibi bu sorunun tek çözümü silikon ameliyatıdır !! Lütfen sağlığınıda,paranında sokağa atma sakın.Bu tür işlemler olsaydı ve iyi olsaydı ünlülerde bıçak altına yatmazdı