- 23 Mart 2013
- 93
- 2
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.141
hayırlı olsun canım cenk bey hakkında fikrim yok ama bugün benim 11.günüm ilk 3 gün çok önemli ağrıların olacak kol hareketlerin kısıtlı olacak 4.5. günden sonra inan çok rahatlayacaksın kendi işini yapabileceksin ama tabiki zorlamadan...kızın 1,5 yaşında küçük uzun bir süre kucaklamaman gerekir doktorun seni bu konuda aydınlatıcaktır..sana çarpmasına engel olmalısın ve sımsıkı kucaklamalar olmayacak... benim kızım 5 yaşında 2-3 gündür çok fazla sıkı olmamak şartı ile sarılıp koklaşıyoruz...sabır gerekiyor...allah yardımcın olsun
hayırlı olsun canım cenk bey hakkında fikrim yok ama bugün benim 11.günüm ilk 3 gün çok önemli ağrıların olacak kol hareketlerin kısıtlı olacak 4.5. günden sonra inan çok rahatlayacaksın kendi işini yapabileceksin ama tabiki zorlamadan...kızın 1,5 yaşında küçük uzun bir süre kucaklamaman gerekir doktorun seni bu konuda aydınlatıcaktır..sana çarpmasına engel olmalısın ve sımsıkı kucaklamalar olmayacak... benim kızım 5 yaşında 2-3 gündür çok fazla sıkı olmamak şartı ile sarılıp koklaşıyoruz...sabır gerekiyor...allah yardımcın olsun
hadi yaa öylemi benm kızımda cok annecidir fakat şüphelerim annem ve ben birlikte yasıyoruz kızımda bnmle annem hem bana hem kızıma bakmakta cok zorlanıcak hem amelyat oldugumda onu bırakıcak biyer bulmam lazım ama çok istiyorum amelyat olmayıda 1 haftada mümkün değil diosunuz lavaboya vs kendin gidebiliomusunuz cokmu kısıtlı oluyor hareketlerınız annem cocuguma baksa ben kendi işimi görememmi( ne kadar süre almıcam kucagıma acaba bi bilgisi olan varmı
canım sen hangi doktora oldun peki ? fiyatı daha uygun olan bi doktor yokmudur acaba :)
canım ben antalyada Asım Uslu ya ameliyat oldum...ben sana yazmıştım aslında ama ilk gün hastanede refaktçin mutlaka olmalı sonraki 2.3. günlerde tabi kişiden kişiyede değişebiliyor yatıp kalkarken veya tuvalet için yardım alman gerekiyor bu günlerde annem kızınada sanada bakabilir senin yoğun bir bakıma ihttiyacın olmuyor zaten sonraki günlerde kendi işini yapabiliyorsun bacağından yardım alarak yatıp kalkabiliyorsun meselaben 6.günümde iş başı yaptım şu an çok şükür gayet iyiyim
öylemii yaa kalkabilirimiyim bi kaç gün sanra kendi başıma süper ozaman sevndm bu habere cok couguma bakıcak birini bulaım o şekilde yaptırayım diye düşünüordum ozaman sadece bi gecelik bakıcak biri lazım tesekkür ederim canım bide bişey sorucam ben çok çok büyük olsun istemiyorum gögüs dokum var biraz ama cok az 75 sütyeni bile doldurmuo boş kalıo 275cc cokmu az olur acaba bana yuvarlak diye düşünüyorum boyun 1.65 kilom 55 yani ne zayıf ne şişmanım ortası ne fikir verebilirsin bana
tabiki canım boyut hakkında kesin bir şey söyleyemem sana ama yeterli göğüs dokun var ise ve çok fazla bir büyüklük istemiyorsan 275 veya 300 cc gayet hoş olabilir...benim boyum 1,72 kilom 64 350 cc gayet güzel oldu zamanla ödemler gidince şekil ve büyüklükde değişiyor...doktorum bana 300-325 cc önermişti ama ben alabileceği en büyük boyutu yapın ama abartıda olmasın dedim iyikide 350 yapmış gözüm alışınca hiçde büyük gelmemeye başladı
izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.hihoyyyt
Murat ataseven cok ilgili bir doktor en sonunda onda karar kildim. Benim ameliyatim ozel su hospi. Da oldu fiyat lari deyisiyor 4500 den basliyor yanlis bilmiyorsam bence git gorus cok samimi bir doktor ucretsiz zaten ilk gorusme .. okadar cok doktora gitim fakat murat bey kadar alakalisini gormedim dogaliktan yana bir doktor ben cok memnun kaldim biraz tedirgindim 285 cc diyince bana ben 300-315 fln istemistim oda denicem bakcam dedi ve 285 takti iyikide oyle yapmis yoksa cok buyuk olcaklarmis :))
beni ekleyebilirsin gizemcim cenk beye amelyat olucam görüşmeye gtmeden önce bende görmek istiyorum fotolarını tesekkür ederim
ben sizin samımıyetınize ınanmıyorum. ben cenk beyı 3.5 senedır tanıyorum hayatta o şekılde davrancak bırı degıl. ayrıca yaptıgı sonuclarda cok doğal ve kımse anlamıyo estetık yaptırdıgını. bu kadar insan memnun ve bu kadar olumlu yorum varken senın bu sekılde yorum yapman cok tuhaf.. ayrıca ben hayatımda cenk bey kadar sabırlı bı ınsan gormedım, sen sormadan herseyı anlatan ve butun bılgılendırmelerı yapan bır cerrah.
Merhaba...
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,doktorların gelen hastalarına fotoğraf göstermesi bana pek mantıklı,inandırıcı gelmemiştir hiçbir zaman. Çünkü hiçbir doktor gelen hastaya kötü olan bir sonucu göstermez! Yada üzerinde Photoshop ile oynanma yapmadığı ne malum! Bu bir kandırmacadan başka birşey değildir bana göre.Bunu bana ameliyat olduğum doktorda söylemişti ve fotoğraf göstermemişti.Ayrıca hiçbir hastanın aldığı sonuç sizi alacağınız sonuçla aynı olmaz.Yani sonuçlar çok güzelde olsa sizde bu beklentide ameliyat olsanız,aldığınız sonuçta bir problem yaşasanız ne diyeceksiniz? Doktor size ne diyecek?
Cenk bey ile görüşme yapmadım ama burada okuduğum,gördüğüm kadarı ile hasta ile olan ilişkileri gayet iyi.bu zamana kadar ameliyat olan hastaları hasta- doktor ilişkisinde hiç olumsuz bir yorum yazmadı.Şahsen bun istinaden Cebk beyin size bu şekilde neden davrandığını anlamış değilim! Bazen biz hastalarda gerçekten doktorların sabırlarını zorlayabiliyoruz,sorduğumuz sorularla,hal ve hareketlerimizle.Belkide o gün yaşadığı bir olay,bşr önceki hasta ile olan diyaloğu nedeni ile bu durum yaşanmış olabilirmi.Hep doktorlardan iyi ilgiler bekliyoruz ama onlarda insan ve sabırları olabiliyor.Birazda bizim anlayışlı olup onlara daha ılımlı yaklaşmamız gerekmiyormu diye düşünüyorum hani...Benim gördüğüm sonuçlar gayet doğal aslında ve Cenk beyi İzmirde doktor arayışında olanlara öneriyorum açıkcası.Size nasıl sonuçlar gösterdi merak ettim doğrusu.
Bu ameliyat komplikasyonları olan bir ameliyattır,bunu unutmayın.Bahsettiğiniz riskler Istanbulda ameliyat olacağınız doktorlara ameliyat olsanız dahi olacaktır.Bundan kaçış yok,bunu bilin.He tabi inşallah komplikasyon yaşamazsınız,beklediğiniz bir sonuca ulaşırsınız ama riskler protez vücudunuzda olduğu sürece olacaktır.Ameliyat öncesi sayfalar dolusu kağıtlara imzalar atacaksınız.O kağıtlarda yaşayabileceğiniz riskler,tehlikeler yazıyor zaten.İmzalamadan önce okuyun isterseniz
Ben birçoğunu biliyordum çünkü bilinçli bir hasta idim.Ameliyattan sonra bazı komplikasyonlar yaşadım fakat hiçbiri bu ameliyat olmama pişman olacağım bir durum yaşatmadı bana,çünkü hepsinin üstesinden geldim.Bilinçli olmak her zaman iyidir,yoksa gereksiz şeyleri bile kafaya takıp mutsuz olabilirsin..
Sevgili YEDE fotoğrafın warsa görebilirmiyim.fikir edinmek için.jaç cc yuwarkakmı damlamı seninkisi birde nekadara oldun mentor sanırım
Gizemcim cenk bey sadece mentormü kullanıyor.isteğe bağlı olmuyormu.ben nagor istiyorum.bşraz daha yumuşak olsun diye.bir bilgin warmı.
TEK KELİMEYLE Cüneyt Özek diyorum 17 Mart 2014 tarıhınde amaliyat oldum sorunsuz ve basarılı bir ameliyat gecırdım duydugum en iyi isimelr arasındaydı ilgisi alakası kendine emin durusuyla ılk gorusmemde kendine hayran bıraktı ve tercıhımı kendısınden yana yaptım bn ameliyatımı Özel Gazi hastanesınde oldum sormak istediklerinize yardımcı olabilirim iyi günler.