izmirde gögüs büyütme ameliyatı

hadi yaa öylemi benm kızımda cok annecidir fakat şüphelerim annem ve ben birlikte yasıyoruz kızımda bnmle annem hem bana hem kızıma bakmakta cok zorlanıcak hem amelyat oldugumda onu bırakıcak biyer bulmam lazım ama çok istiyorum amelyat olmayıda 1 haftada mümkün değil diosunuz lavaboya vs kendin gidebiliomusunuz cokmu kısıtlı oluyor hareketlerınız annem cocuguma baksa ben kendi işimi görememmi ( ne kadar süre almıcam kucagıma acaba bi bilgisi olan varmı

canım sen hangi doktora oldun peki ? fiyatı daha uygun olan bi doktor yokmudur acaba :)

canım sen hangi doktora oldun peki ? fiyatı daha uygun olan bi doktor yokmudur acaba :)

canım ben antalyada Asım Uslu ya ameliyat oldum...ben sana yazmıştım aslında ama ilk gün hastanede refaktçin mutlaka olmalı sonraki 2.3. günlerde tabi kişiden kişiyede değişebiliyor yatıp kalkarken veya tuvalet için yardım alman gerekiyor bu günlerde annem kızınada sanada bakabilir senin yoğun bir bakıma ihttiyacın olmuyor zaten sonraki günlerde kendi işini yapabiliyorsun bacağından yardım alarak yatıp kalkabiliyorsun mesela ben 6.günümde iş başı yaptım şu an çok şükür gayet iyiyim

öylemii yaa kalkabilirimiyim bi kaç gün sanra kendi başıma süper ozaman sevndm bu habere cok couguma bakıcak birini bulaım o şekilde yaptırayım diye düşünüordum ozaman sadece bi gecelik bakıcak biri lazım tesekkür ederim canım bide bişey sorucam ben çok çok büyük olsun istemiyorum gögüs dokum var biraz ama cok az 75 sütyeni bile doldurmuo boş kalıo 275cc cokmu az olur acaba bana yuvarlak diye düşünüyorum boyun 1.65 kilom 55 yani ne zayıf ne şişmanım ortası ne fikir verebilirsin bana

tabiki canım boyut hakkında kesin bir şey söyleyemem sana ama yeterli göğüs dokun var ise ve çok fazla bir büyüklük istemiyorsan 275 veya 300 cc gayet hoş olabilir...benim boyum 1,72 kilom 64 350 cc gayet güzel oldu zamanla ödemler gidince şekil ve büyüklükde değişiyor...doktorum bana 300-325 cc önermişti ama ben alabileceği en büyük boyutu yapın ama abartıda olmasın dedim iyikide 350 yapmış gözüm alışınca hiçde büyük gelmemeye başladı

canım mrb ben cek beye olacağım senin gibi küçük cc istyrm çünkü çok zayıfım hayırlısı az kaldııı

anladım canıms senin ölçülerini onu uygun görmüştür güle güle kullan bnde cok istiorum yaa deli gbi internetten silikon memelere bakıyorum ama kızımı ne kadar kucagıma alamıcam bu konuda bi bilgisi olan varsa söleyebilirmi ya bide sonradan pişman olursam 275cc yptrdgıma daha büyük istersem :)

beni ekleyebilirsin gizemcim cenk beye amelyat olucam görüşmeye gtmeden önce bende görmek istiyorum fotolarını tesekkür ederim

4500 tlmi fiyatı murat atasevenin peki görüşmeye nereye gidicem onunla canm bilgi alabilirmiyim muayene ücreti nekadar

beni ekleyebilirsin gizemcim cenk beye amelyat olucam görüşmeye gtmeden önce bende görmek istiyorum fotolarını tesekkür ederim

Ekledım canım seni. Arkadasın dedıgı gıbı 4. Gunden sonra cok rahatlıyosun . Onemli olan 4 gunu atlatmak. Bide kollarına cok yuklenmeyeceksın dırsekten harekrt ettırmen gerekıyo 10-15 gun.

Cenk beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklermisinşz lütfen gizemcim sen cenk beyi önermişsin bende izmirdeyim lütfen yardımcı olun kendisinin maîl adresinide yazarmısın fiyat almak için

Benim samimiyetimi sorgulayabileceğinizi sanmıyorum, beni tanımadığınız için. Kaldı ki gizeml sizin bütün yorumlarınızı okuyup, güzel tecrübelerinizden faydalanarak ve tabiki diğer arkadaşların, Cenk Bey'e gitme kararı verdim. Burada eğer birbirimize karşı bu şekilde tavır göstereceksek, hiç yorum yazmamak en iyisi. Nasıl güzel yorumlar var ise, ben kendi yaşadığım ve benim açımdan da hayal kırıklığına sebep olan bir olayı paylaştım. Kötüleme de yapmadım farkındaysanız. Kendi düşüncemi ve kendi tecrübelerimi yazdım. Burada herkes kendi iradesi ile karar verebilme hakkına sahiptir. Ben de forumun asıl amacı olan paylaşımları paylaşma konusunda yardımcı olamaya çalışıyorum. İsteyen istediği doktora gider muayene olur ve karar verir.

Merhaba,
meslek etiği olarak photoshop veya benzeri hilekarlık noktasına gelecek doktorlarla görüşmediğimize inanıyorum veya inanmak istiyorum. Görmeden karar vermek bana çok anlamlı gelmiyor, bana sonuç göstermeyen bir doktora ameliyat olmam.Sonuçları gösteren doktor kendinden ve yaptığı işlerden emin olan bir doktordur. Sabır konusuna gelince, herkesin belirli dönemlerde belirli şeyleri tolere edebilme eşiği düşük olabilir. Ancak benim yaşadığım bu tarz bir şey değildi.
Doğal kavramı da sanıyorum kişiden kişiye değişiyor. O nedenle benim beklentilerimi karşılamadı demek daha doğru olacak. Sonuçta benim doğalım daha küçük, hacimsel olarak az sizinki daha büyük ve hacimli olabilir mesela. Bunlar kişiden kişiye değişir tabiki...
Komplikasyonları yaşanabileceğini biliyorum. Hepinizden daha fazla ve ciddi ameliyatlar geçirdim. Belki de bu yüzden bazı şeyleri gözümü kapatıp tamam diyemiyorum ve %100 garantici bir tavırla yaklaşıyorum. O da mümkün. Ben tabiki risk de mümkün bu risk de mümkün diyen bir doktora güvenmektense riskler herzaman var ancak bu riskleri minimuma indirmek için şu şu yollardan, şu şu teknikleri uyguluyorum v.s. demesini tercih ederim.
Umuyorum herkes dilediği gibi sağlıkla kavuşur istediği sonuçlara.

Cenk beye oldum ameliyatimi foto grdum gormeliydim cunku benim kadar zayif birinde top topmu olcak sorusuna adam nasil cevap verecekti ben dogal istyrm kucuk istyrm gerisi size kalmis dedim ve ona biraktim ameliyathane hazirlanirken okadar guzel konustu ve destek olduki ben saglikciyim ben pimporikliyim hayirlisi dedim ve oldum cenk beyin ellerine saglik

Sevgili YEDE fotoğrafın warsa görebilirmiyim.fikir edinmek için.jaç cc yuwarkakmı damlamı seninkisi birde nekadara oldun mentor sanırım

Sevgili YEDE fotoğrafın warsa görebilirmiyim.fikir edinmek için.jaç cc yuwarkakmı damlamı seninkisi birde nekadara oldun mentor sanırım

yedecım ınsallah yarın bandaja veda edecek ve sporcu sutyenın gececek. o zaman resım ekler sanırım. 250 cc yuvarlak moderate tı yanılmıyosam..

Son düzenleme:
Gizemcim cenk bey sadece mentormü kullanıyor.isteğe bağlı olmuyormu.ben nagor istiyorum.bşraz daha yumuşak olsun diye.bir bilgin warmı.

Gizemcim cenk bey sadece mentormü kullanıyor.isteğe bağlı olmuyormu.ben nagor istiyorum.bşraz daha yumuşak olsun diye.bir bilgin warmı.

canım kullandıgı protezlerle ılgılı cok soru gelmeye baslayınca bende kendısıne sordum.genel olarak mentoru tercih ediyo..sonra isteyen hastada natrelle ve bır kac marka daha var onları kullanıyo..ama mentor öyle sert bır sılıkon degıl 1. derecesını kullanılırsa. turkıye capında çoğu cerrahın tercıh ettıgı fda onaylı bır sılıkon..ayrıca cok yumusak olan protezlerdede kapsul yumusak protezı cok kotu deforme edebılıyomus.yanı herseyın bı avantajı bıde dezavantajı var.

TEK KELİMEYLE Cüneyt Özek diyorum 17 Mart 2014 tarıhınde amaliyat oldum sorunsuz ve basarılı bir ameliyat gecırdım duydugum en iyi isimelr arasındaydı ilgisi alakası kendine emin durusuyla ılk gorusmemde kendine hayran bıraktı ve tercıhımı kendısınden yana yaptım bn ameliyatımı Özel Gazi hastanesınde oldum sormak istediklerinize yardımcı olabilirim iyi günler.

canım merhaba çok mutlu oldum mesajını okuyunca. izninle sorularım olacak. iyileşme süreci nasıldı, ne kadar sürede kendi işlerini yapar hale geldin? ikincisi, şuanda izlerin ne durumda nereden kesi yapılarak ameliyat oldun? son olarak ücret ne kadardı ve ameliyat için kolay yer bulunabiliyor mu yoksa baya önceden sıra mı bekleniyor? çok teşekkür ederim şimdiden ve geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…