Merhaba...
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,doktorların gelen hastalarına fotoğraf göstermesi bana pek mantıklı,inandırıcı gelmemiştir hiçbir zaman. Çünkü hiçbir doktor gelen hastaya kötü olan bir sonucu göstermez! Yada üzerinde Photoshop ile oynanma yapmadığı ne malum! Bu bir kandırmacadan başka birşey değildir bana göre.Bunu bana ameliyat olduğum doktorda söylemişti ve fotoğraf göstermemişti.Ayrıca hiçbir hastanın aldığı sonuç sizi alacağınız sonuçla aynı olmaz.Yani sonuçlar çok güzelde olsa sizde bu beklentide ameliyat olsanız,aldığınız sonuçta bir problem yaşasanız ne diyeceksiniz? Doktor size ne diyecek?
Cenk bey ile görüşme yapmadım ama burada okuduğum,gördüğüm kadarı ile hasta ile olan ilişkileri gayet iyi.bu zamana kadar ameliyat olan hastaları hasta- doktor ilişkisinde hiç olumsuz bir yorum yazmadı.Şahsen bun istinaden Cebk beyin size bu şekilde neden davrandığını anlamış değilim! Bazen biz hastalarda gerçekten doktorların sabırlarını zorlayabiliyoruz,sorduğumuz sorularla,hal ve hareketlerimizle.Belkide o gün yaşadığı bir olay,bşr önceki hasta ile olan diyaloğu nedeni ile bu durum yaşanmış olabilirmi.Hep doktorlardan iyi ilgiler bekliyoruz ama onlarda insan ve sabırları olabiliyor.Birazda bizim anlayışlı olup onlara daha ılımlı yaklaşmamız gerekmiyormu diye düşünüyorum hani...Benim gördüğüm sonuçlar gayet doğal aslında ve Cenk beyi İzmirde doktor arayışında olanlara öneriyorum açıkcası.Size nasıl sonuçlar gösterdi merak ettim doğrusu.
Bu ameliyat komplikasyonları olan bir ameliyattır,bunu unutmayın.Bahsettiğiniz riskler Istanbulda ameliyat olacağınız doktorlara ameliyat olsanız dahi olacaktır.Bundan kaçış yok,bunu bilin.He tabi inşallah komplikasyon yaşamazsınız,beklediğiniz bir sonuca ulaşırsınız ama riskler protez vücudunuzda olduğu sürece olacaktır.Ameliyat öncesi sayfalar dolusu kağıtlara imzalar atacaksınız.O kağıtlarda yaşayabileceğiniz riskler,tehlikeler yazıyor zaten.İmzalamadan önce okuyun isterseniz
Ben birçoğunu biliyordum çünkü bilinçli bir hasta idim.Ameliyattan sonra bazı komplikasyonlar yaşadım fakat hiçbiri bu ameliyat olmama pişman olacağım bir durum yaşatmadı bana,çünkü hepsinin üstesinden geldim.Bilinçli olmak her zaman iyidir,yoksa gereksiz şeyleri bile kafaya takıp mutsuz olabilirsin..