izmirde gögüs büyütme ameliyatı

kızlar ikinci günüm dün sabah 8de oldum bugün evdeyim. bandajlarım cok sıkıyodu doktoru aradm biraz gevsetebilirsin dedi.simdi de cok mu gevsek acaba tutarak yürüyorum sanki düşckler dikislerm aclcak gibi acımıyo ama geriyo

gecmıs olsun canım. gule gule kullan aynı zamanda
ılk sargılar genelde sıkı olur ıkıncı sargıyı daha gevsek yaparlar ama bu cerrahtan cerraha degısıyo.
sen kıme amelıyat oldun. dusmezler merak etme bende ılk zamanlar o hıs vardı ama alısık olmadıgın ıcın zamanla alısırsın
ama 10 gun falan kollarına yuklenme.dırsekten hareket ettır.

Bahar hastanesi Ali TUNCER e oldum canım Bursa'da.
bana carsamba gel dedi toplamda 4 gün durmus olcask sargılarım ama sıkıldım ve sag cok iyiken sola bıcak saplanıyo gibi acıyo bşi yaparken.. iinsallah dedigin gibi olur ve iyileşirim canım senin ne kdar oldu?

benım 3 yıl 2 ay bıttı canım eskıdım artık :))

izmir de veya yakın çevrede göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyenler tek tavsiyem dr. ufuk bilkay.bi çok doktorla görüştüm ama en içime sinen ufuk bey oldu.ayrıca çok cana yakın şeker gibi bi insan :) ben 2 buçuk sene önce oldum ameliyat çok şükür hiç bi problem yaşamadım.ufuk beyle tanışmadan karar vermeyin derim

Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle Op.Dr.Murat Ataseven. Gördüğüm en rahatlatıcı ve profesyonel doktor. Meme büyütme ameliyati yaptı bana hem eşim em ben çok memnunuz. Mükemmel bir insan istediğiniz kadar anlatiyorsikilmadan
Cekinmeden tavsiye ediyorum. Hiç pişman olmayacaksınız. Benim hem Diyarbakır'dan hem de Manisa'dan arkadaşlarım methetmisti. Iyi ki Murat Beye gitmisim.

Bu arada Murat Bey'in muayenesi ücretsiz:)

Murat beyin ameliyat ucreti ne kadar ve randevu almssi uzun suruyormu

Murat beyin ameliyat ucreti ne kadar ve randevu almssi uzun suruyormu

Ameliyati nezaman oldun bir turlu icime sinen doktor bilamadim
Minik bana emailimden ulasabilirsen cok sevinirim aksoy-songuel-@hotmail.de

Cenk beyin ameliyat ucreti ne kadar sade protez uygulamasi

Arkadaslar yakin zamanda ameliyat olan varmi bilginize ihtiyacim var

canım cenk beyın guncel meme buyutme amelıyatı ucretı 5000 tl ve 100 lırada muayene ucretı var ama amelıyat oldugunda 5000 tlden dusuyo aldıgı muayene ucretını.. sormak ıstedıklerıın varsa sen yaz bız cevaplarız.

Son düzenleme:
Feci bir sekilde korkuyorum iyi olmaz biryanlislik olur diye cemil tugayla gorustum dren fln dedi ve cokta samimi bulmadim acikcasi

Ameliyati nerde yapior

amelıyatlarını özel gazı hastanesınde yapıyor. ınsanlardakı ılk ızlenımler onemlıdır. ıcıne sınmesıde cok onemlı bır cerrahın sen belkı ondan elektrık alamadın baskasından alacaksın bellı olmaz.. ben mesela ılk telde aradım sekreterı not aldıı amelıyatta oldugu ıcın amelıyattan sonra ofıse geldıgıde sekreterı aldıgı notu ıletmıstı ve benı aradı 20 dakıka konustuk ve ben aydından cıktım gıttım ızmıre gorusmeye ve amelıyat gunumu aldım gorusme sonrası amelıyatımı oldum. ha adam gerı donus yapmasaydı, o kadar bılgılendırmeseydı telde ben belkıde gorusmeye gıtmezdım.. her sey nasıp ve ben amelıyat olduktan sonra bu forumda yazdım surecımı burdan amelıyat olanlarda cok memnun.. pistachos bıldıgım en son amelıyat olan oda cok memnun..
benle beraber amelıyat olan arkadaslar da mutlu olunca bende sevınıyorum.az bı para degıl odedıgımız ucretler sonucunda olumsuz bır sonuc almak cok yıpratır ınsanı..

Artik ne acisi umrumda nede parasi :) bu isin en zor tarafi karar vermek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…