-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.161
canım merhaba çok mutlu oldum mesajını okuyunca. izninle sorularım olacak. iyileşme süreci nasıldı, ne kadar sürede kendi işlerini yapar hale geldin? ikincisi, şuanda izlerin ne durumda nereden kesi yapılarak ameliyat oldun? son olarak ücret ne kadardı ve ameliyat için kolay yer bulunabiliyor mu yoksa baya önceden sıra mı bekleniyor? çok teşekkür ederim şimdiden ve geçmiş olsun...
Sağol canım benim iyileşme surecım cok iyiydi cok sorunsuz ve güzel bir ameliyat gecirdim bıtek yatıp kalkarkn bıkac gun tuvalete gırerken sıkıntı yasadım onun dısında her ısımı gordumm forumda hasta yorumalrında okudugum zor surecler agrılı doneelr bnm hıc olmadı hatta amelıyat olup olmadıgıma bıle ınanamadm o derece:) izlerim tabikide var biraz kızarıklılar gitsin iz için doktorum krem verecek meme altı kesısıyle amelıyat oldum gogus dokum yoktu benım. valla cnm bn doktorla gorustum zaten aklımda olan bıkc doktordan bırıydı kendısıne amelıyat olan bıkac tanıdıgım vardı onlrla konustum izmirde horman tdavısı gordugum doktorum vardı bıkac doktorda tedavı gorıyorum onalra danıstım bana dırek onun ısmını soledıler baska kımseyle muhattap olma ısının en ıyısıdır dedıelr gıttım konustuk anlastık bnden tahlıller ıstedı amelıyat ıcın uygun muyum herhangı bı sıkıntı olmasın dıye. 1 hafta ıcınde tahlıllerımı goturdum sorun olmadıgını soledı regl zmanından sonra amelıyat olabılırısn dedı 15 gun ıcınde hastalıgım gldı bıttı ve bn hemen amlıyat oldum gııdıp gorusmem amlıyat gunu almam bıtmesı hersey 25 gun 1 ayda oldu fiyat olarakta basta özel muanane oldugu ıcın gorusme parası evrdım amelıyata da karar verınde 6000 tlye oldum amelıyatımı ama memnunum cok
Alemsin valla çok güldüm :))) doğru ama...ben en çok bu adnan oktarın kedıcıklerını kım amelıyat yaptı da o kadar şişirdi onu merak ediyorum. hanı doktoruma hep buyuk dedım ben 375 yaptı azımsanacak bı boyut degıl hemde sıfır meme dokusundan ve daha buyugunde derı bırlesmıyo olacaktı ama cıdden merak ettıgım adnan oltarın kedıcıklerının nasıl o kadar buyuk oldugu. fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben en çok bu adnan oktarın kedıcıklerını kım amelıyat yaptı da o kadar şişirdi onu merak ediyorum. hanı doktoruma hep buyuk dedım ben 375 yaptı azımsanacak bı boyut degıl hemde sıfır meme dokusundan ve daha buyugunde derı bırlesmıyo olacaktı ama cıdden merak ettıgım adnan oltarın kedıcıklerının nasıl o kadar buyuk oldugu. fikri olan var mı?
bende gecen gün gördm hatunların heryerleri abartı:)senin gibi bende düşündüm tek değilmişim
gögüsleri normalden büyük dudakları öyle hele makyajları sanki hepsi aynı fabrikanın ürünü
Sağol canım benim iyileşme surecım cok iyiydi cok sorunsuz ve güzel bir ameliyat gecirdim bıtek yatıp kalkarkn bıkac gun tuvalete gırerken sıkıntı yasadım onun dısında her ısımı gordumm forumda hasta yorumalrında okudugum zor surecler agrılı doneelr bnm hıc olmadı hatta amelıyat olup olmadıgıma bıle ınanamadm o derece:) izlerim tabikide var biraz kızarıklılar gitsin iz için doktorum krem verecek meme altı kesısıyle amelıyat oldum gogus dokum yoktu benım. valla cnm bn doktorla gorustum zaten aklımda olan bıkc doktordan bırıydı kendısıne amelıyat olan bıkac tanıdıgım vardı onlrla konustum izmirde horman tdavısı gordugum doktorum vardı bıkac doktorda tedavı gorıyorum onalra danıstım bana dırek onun ısmını soledıler baska kımseyle muhattap olma ısının en ıyısıdır dedıelr gıttım konustuk anlastık bnden tahlıller ıstedı amelıyat ıcın uygun muyum herhangı bı sıkıntı olmasın dıye. 1 hafta ıcınde tahlıllerımı goturdum sorun olmadıgını soledı regl zmanından sonra amelıyat olabılırısn dedı 15 gun ıcınde hastalıgım gldı bıttı ve bn hemen amlıyat oldum gııdıp gorusmem amlıyat gunu almam bıtmesı hersey 25 gun 1 ayda oldu fiyat olarakta basta özel muanane oldugu ıcın gorusme parası evrdım amelıyata da karar verınde 6000 tlye oldum amelıyatımı ama memnunum cok
nasıl cesaretlendim nasıl:) ciddi ciddi adımları atıyorum hadi bakalımm
Gizeml güzel söylemişsin walla, yeni burun oldum ben, meme için içime sinecek bir Dr bulabilseydim ikisini kombine yaptıracaktım ama ayarlayamadım:Skorkulacak bı ameliyat degıl zaten sadece 3-4 gün yatıp kalkmak sıkıntılı. odaa cekılsın yanı sonrasındakı özgüvenne deger. maddi imkanın varsa bencede bekleme.ayrıca bu forumu. kesfedenler +1 önde cunku tecrubelerden faydallanmak. çok önemli.
Gizeml güzel söylemişsin walla, yeni burun oldum ben, meme için içime sinecek bir Dr bulabilseydim ikisini kombine yaptıracaktım ama ayarlayamadım:S
Şimdi iyileştikten sonra meme için görüşmelere devam edicem, sizlerin de tavsiyesiyle cenk tokat ilk sıralarda, hatta belki göz kapağı için de küçük bir op. Düşünebilirim. Bi iyileşeyim de
göz kapagını bende dusunuyorum. bana yakısıyomuş boyle dıyolar ama benim de yaptırasım var. bı bayan gormustum burun amelıyatı oldugumda opera sanatcısıydı cok begenmıstım. ilerleyen zamanda bende dusunuyorum.
korkulacak bı ameliyat degıl zaten sadece 3-4 gün yatıp kalkmak sıkıntılı. odaa cekılsın yanı sonrasındakı özgüvenne deger. maddi imkanın varsa bencede bekleme.ayrıca bu forumu. kesfedenler +1 önde cunku tecrubelerden faydallanmak. çok önemli.
Arkadaşlar, bende artık yakın zamanda cenk tokatın muayenesine gitmek istiyorum ama izmiri bilmiyorum. Otogarda indikten sonra nasıl gidebiliriz muayenesine.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Otogar - Esbaş (163 nr) otobüsüne bin. Lozan Durağında inmek istediğini söyle şoföre, sanırım lozanda durmuyor. Montrö'de inebilirsin. Orası da çok yakın. Geriye doğru yürürsün. Atatürk Lisesi ni mutlaka görürsün. Ve Lozan Meydanında Lozan pastanesi var. lozan pastanesinin hizasından yürüyorsun, fakat otobüs yolundan yürüyeceksin. Ara yoldan değil. Lozan pastanesinden 50 m bile uzaklaşmıyorsun. Yol üstünde 3 ya da 4. katta bir apartmanda. Çok rahat bulursun. Muayenehane nrsını kaydet, en kötü arar sorarsın.
çok teşekkür ederim canım saol, bu cmt randevu aldım gidiyorum kısmetse.. ilk adım karar vermekti, 2. adım ilk görüşme
yavaş yavaş ilerliyorum, çok heyecanlııı
çok teşekkür ederim canım saol, bu cmt randevu aldım gidiyorum kısmetse.. ilk adım karar vermekti, 2. adım ilk görüşme