izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Artik ne acisi umrumda nede parasi :) bu isin en zor tarafi karar vermek galiba

aynen oyle senı anlayan ve guvenebılecegın bır doktor bulduktan sonra gerısı gelıyo ama onemlı olan o doktor kararını verebılmek.
zaten yaptıgın gorusmede yada gorusmelerde anlıyosun bunu.. sanslısın kı bu forumdasın ve burada amelıyat olan arkadasların tecrubelerınden yararlanıyosun. burdan ıyı bır bılgı bırıkımıne sahıp olup gorusmeerını yaparsan fıkırlerın daha cok netlesir..

aynen oyle senı anlayan ve guvenebılecegın bır doktor bulduktan sonra gerısı gelıyo ama onemlı olan o doktor kararını verebılmek.
zaten yaptıgın gorusmede yada gorusmelerde anlıyosun bunu.. sanslısın kı bu forumdasın ve burada amelıyat olan arkadasların tecrubelerınden yararlanıyosun. burdan ıyı bır bılgı bırıkımıne sahıp olup gorusmeerını yaparsan fıkırlerın daha cok netlesir..

Evet desteyinize cok ihtiyacim var kimseyede soylemedim cevremde :KK66:

Resimleriniz varmi bakabilcegim

adam alanında ıyı yanı. daha uygunu sanmıyorum varsada 500 tl farkeder.devlette ıstersende bıraz daha uygun olabılır ama doktoru ıyı arastırman gerekır.memnun olmayıp revızyon yaptırırsan astarı yuzunu gecer.izmır yıne dıger sehırlere gore uygun.

Son düzenleme:
bende karar verdiğimde cenk beye gideceğim ama şu aralar karar aşamasında olan ailevi konularım var kızlarr çok nete giremiyorum cenk beye ameliyat olanlar lütfen beni listelerinden silmesinler ilerde ihtyaç duyacağım sizlere ve karar verip olanlarda beni ekleyebilirlermi şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Öncelikle Cenk Bey den başlıyorum. Kendisi kısaca operasyonu anlattı, sıra resimlere geldi. Resimlerde gördüğüm örnekler bana doğal gelmedi. Daha doğal örnekler göstermesini rica ettim. Gösterdikleri de bana uymadı.Soracaklarımı tam soramadım, vakit bitti dedi ve beni gönderdi. Kararımı o dakikada verdim. Doktor olarak hastasını en iyi şekilde bilgilendirmeli ve de sorularına bıkmadan yanıt vermeli diye düşünüyorum. Memnun arkadaşlarım çok fazla, bu tamamen doktor ile sizin aranızdaki iletişimle alakalı...
Ufuk Bey ilgili bir doktor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Örnek göstermedi. Onun yerine simülasyonla ne boyut istediğime karar verdik beraber.
Sonuç;
iki doktorunda dediği şu; göğüs dokusu çok az, kas altı olmalı, yuvarlak.
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
-Garantisi yok. 5 yıl sonrada oluşabilir 20 yıl sonrada, 1 ay içinde de!
Açıkçası ben vazgeçtim o noktada iki doktordanda. İstanbula gitmeyi planlıyorum. Birkaç doktorla daha görüşüp karar vereceğim.
Lakin bu kadar istekli ve kararlıyken ben, yaptırsammı yaptırmasammı aşamasına geri döndüm... Üzgünüm...

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandan sonra nihayet vakit buldum ve girdim siteye. En son girdiğimde Cenk Bey'den ve Ufuk Beyden(ikisi içinde izmir'de çok güzel yorumlar okudum) randevu alacaktım. Evet ikisinden de aldım randevumu ve görüşmeye gittim.
Öncelikle Cenk Bey den başlıyorum. Kendisi kısaca operasyonu anlattı, sıra resimlere geldi. Resimlerde gördüğüm örnekler bana doğal gelmedi. Daha doğal örnekler göstermesini rica ettim. Gösterdikleri de bana uymadı.Soracaklarımı tam soramadım, vakit bitti dedi ve beni gönderdi. Kararımı o dakikada verdim. Doktor olarak hastasını en iyi şekilde bilgilendirmeli ve de sorularına bıkmadan yanıt vermeli diye düşünüyorum. Memnun arkadaşlarım çok fazla, bu tamamen doktor ile sizin aranızdaki iletişimle alakalı...
Ufuk Bey ilgili bir doktor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Örnek göstermedi. Onun yerine simülasyonla ne boyut istediğime karar verdik beraber.
Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
Açıkçası ben vazgeçtim o noktada iki doktordanda. İstanbula gitmeyi planlıyorum. Birkaç doktorla daha görüşüp karar vereceğim.
Lakin bu kadar istekli ve kararlıyken ben, yaptırsammı yaptırmasammı aşamasına geri döndüm... Üzgünüm...
Ben hic ihtimal veremiyorum Cenk beyin sana , sorularin bitmeden yol gosterdegine .. Kendisi soru sormadan istedigin yanitlari veren biri ve sorularina hic bikmadan cevap veren biri .

Son düzenleme:
Ayrica bende kendisine ameliyat oldum ve ameliyat olmus kisilerin resimlerini gordum olmadan once , cok begendim . Demekki herkezin gorsel zevki farkli.

Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?

Allah allah ...Geçen hafta bende cenk beye gittim Muayene oldum.Ben slikon istedim kendisi uygun görmedi ve tastamam 1 saat boyunca en saçma sorularıma bile görsellerle gayet açıklayıcı yanıtlar verdi.Çok ilgili ve kafamdaki tüm sorulara yanıt aldım.Gerçekten şaşırdım

Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?

ben sizin samımıyetınize ınanmıyorum. ben cenk beyı 3.5 senedır tanıyorum hayatta o şekılde davrancak bırı degıl. ayrıca yaptıgı sonuclarda cok doğal ve kımse anlamıyo estetık yaptırdıgını. bu kadar insan memnun ve bu kadar olumlu yorum varken senın bu sekılde yorum yapman cok tuhaf.. ayrıca ben hayatımda cenk bey kadar sabırlı bı ınsan gormedım, sen sormadan herseyı anlatan ve butun bılgılendırmelerı yapan bır cerrah.

Son düzenleme:
Sonuç;
-Elle hissedilir mi?
-Evet hissedilir.
-Kapsül oluşumu?
Merhaba...
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,doktorların gelen hastalarına fotoğraf göstermesi bana pek mantıklı,inandırıcı gelmemiştir hiçbir zaman. Çünkü hiçbir doktor gelen hastaya kötü olan bir sonucu göstermez! Yada üzerinde Photoshop ile oynanma yapmadığı ne malum! Bu bir kandırmacadan başka birşey değildir bana göre.Bunu bana ameliyat olduğum doktorda söylemişti ve fotoğraf göstermemişti.Ayrıca hiçbir hastanın aldığı sonuç sizi alacağınız sonuçla aynı olmaz.Yani sonuçlar çok güzelde olsa sizde bu beklentide ameliyat olsanız,aldığınız sonuçta bir problem yaşasanız ne diyeceksiniz? Doktor size ne diyecek?

Cenk bey ile görüşme yapmadım ama burada okuduğum,gördüğüm kadarı ile hasta ile olan ilişkileri gayet iyi.bu zamana kadar ameliyat olan hastaları hasta- doktor ilişkisinde hiç olumsuz bir yorum yazmadı.Şahsen bun istinaden Cebk beyin size bu şekilde neden davrandığını anlamış değilim! Bazen biz hastalarda gerçekten doktorların sabırlarını zorlayabiliyoruz,sorduğumuz sorularla,hal ve hareketlerimizle.Belkide o gün yaşadığı bir olay,bşr önceki hasta ile olan diyaloğu nedeni ile bu durum yaşanmış olabilirmi.Hep doktorlardan iyi ilgiler bekliyoruz ama onlarda insan ve sabırları olabiliyor.Birazda bizim anlayışlı olup onlara daha ılımlı yaklaşmamız gerekmiyormu diye düşünüyorum hani...Benim gördüğüm sonuçlar gayet doğal aslında ve Cenk beyi İzmirde doktor arayışında olanlara öneriyorum açıkcası.Size nasıl sonuçlar gösterdi merak ettim doğrusu.
Bu ameliyat komplikasyonları olan bir ameliyattır,bunu unutmayın.Bahsettiğiniz riskler Istanbulda ameliyat olacağınız doktorlara ameliyat olsanız dahi olacaktır.Bundan kaçış yok,bunu bilin.He tabi inşallah komplikasyon yaşamazsınız,beklediğiniz bir sonuca ulaşırsınız ama riskler protez vücudunuzda olduğu sürece olacaktır.Ameliyat öncesi sayfalar dolusu kağıtlara imzalar atacaksınız.O kağıtlarda yaşayabileceğiniz riskler,tehlikeler yazıyor zaten.İmzalamadan önce okuyun isterseniz :KK66:
Ben birçoğunu biliyordum çünkü bilinçli bir hasta idim.Ameliyattan sonra bazı komplikasyonlar yaşadım fakat hiçbiri bu ameliyat olmama pişman olacağım bir durum yaşatmadı bana,çünkü hepsinin üstesinden geldim.Bilinçli olmak her zaman iyidir,yoksa gereksiz şeyleri bile kafaya takıp mutsuz olabilirsin..

arkadaslar sılıkonn saglıklı deıl dıye duyuyorum :S öylemı... bıde fıyatlandırma nedır bılgınız varmı.dogal yontemler sonuc vermıormu

arkadaslar sılıkonn saglıklı deıl dıye duyuyorum :S öylemı... bıde fıyatlandırma nedır bılgınız varmı.dogal yontemler sonuc vermıormu
Protez sağlıksızdır diye birşey yok.Fakat vücuda giren yabancı bir cisim olacak sonuçta ve her vücut vücuda giren yabancı maddeye karşı farklı tepkiler verir.İlk önce vücut o yabancı cismi vücudundan atmak için tepki verecek tabiki ama zamanla alışacak :KK66: Mesela ameliyattan bir hafta sonra tekrar acil ameliyat oldum ben.Sağ göğsüm proteze aşırı tepki vermiş,protezin etrafında bir zar örmüştü ve içi su doluydu.Bu kendini koruma,o yabancı cisme karşı koruma amaçlı yaptıgı birşeydi.Ben doğum kontrolü için spreyl takılmıştım fakat onu dahi kabul etmemişti vücudum ve çıkartmak Zorunda kalmıştım .. Ama herkesin yaşadığı süreç farklı tabiki,ben yaşadım diye başkasıda yaşayacak diye bir durum yok!
Doğal yöntem dediğiniz bitkisel ilaçlar değil,öyle değilmi? Zira o ilaçlar yüksek hormon içerikli ürünler ve vücuda çok fazla zararları var! Doğal gögüs büyütmek diye birşey yok,hepsi kandırmaca ve para tuzağı. Meme büyütmede kesin sonucu ancak protez ile büyütmede alırsınız,bunu unutmayın..

Protez sağlıksızdır diye birşey yok.Fakat vücuda giren yabancı bir cisim olacak sonuçta ve her vücut vücuda giren yabancı maddeye karşı farklı tepkiler verir.İlk önce vücut o yabancı cismi vücudundan atmak için tepki verecek tabiki ama zamanla alışacak :KK66: Mesela ameliyattan bir hafta sonra tekrar acil ameliyat oldum ben.Sağ göğsüm proteze aşırı tepki vermiş,protezin etrafında bir zar örmüştü ve içi su doluydu.Bu kendini koruma,o yabancı cisme karşı koruma amaçlı yaptıgı birşeydi.Ben doğum kontrolü için spreyl takılmıştım fakat onu dahi kabul etmemişti vücudum ve çıkartmak Zorunda kalmıştım .. Ama herkesin yaşadığı süreç farklı tabiki,ben yaşadım diye başkasıda yaşayacak diye bir durum yok!
Doğal yöntem dediğiniz bitkisel ilaçlar değil,öyle değilmi? Zira o ilaçlar yüksek hormon içerikli ürünler ve vücuda çok fazla zararları var! Doğal gögüs büyütmek diye birşey yok,hepsi kandırmaca ve para tuzağı. Meme büyütmede kesin sonucu ancak protez ile büyütmede alırsınız,bunu unutmayın..

YOK HAYIR COREK OTU YAGI . KARA UZUM CEKIRDEGI. belkı kılo almakkk. VE SEY HAYIT TOHUMU DEMLEYIP ICIOM BIDE

Bıde bısı asit mı ne ıgneyle enjjjekte ederek 30 dk da gogus buyutuluolar sen ayıksın o anda ffılan. O ne saglıksızmı o.kaç tl dir mısal. Ve sey ne kadar kalıcıdır kı ınternette pek saglıklı bılgıler bulamadımda. Sılıkon kesme ıslemı oldugundan korkutuyor.

Bıde bısı asit mı ne ıgneyle enjjjekte ederek 30 dk da gogus buyutuluolar sen ayıksın o anda ffılan. O ne saglıksızmı o.kaç tl dir mısal. Ve sey ne kadar kalıcıdır kı ınternette pek saglıklı bılgıler bulamadımda. Sılıkon kesme ıslemı oldugundan korkutuyor.
Hyalüronik asit ten bahsediyorsun sen,birde yağ enjeksiyonu var :) Bunlar kalıcı olmayan,girintili çıkıntılı sonuçlar veren,ancak çok az bir büyüklük veren işlemlerdir ve kalıcı değildir.Genelde göğüste ufak deformasyonları düzeltmek için kullanılır. Göğüste kist benzeri sertliklere yol açabilir.Dediğim gibi bu sorunun tek çözümü silikon ameliyatıdır !! Lütfen sağlığınıda,paranında sokağa atma sakın.Bu tür işlemler olsaydı ve iyi olsaydı ünlülerde bıçak altına yatmazdı :KK66:

Hyalüronik asit ten bahsediyorsun sen,birde yağ enjeksiyonu var :) Bunlar kalıcı olmayan,girintili çıkıntılı sonuçlar veren,ancak çok az bir büyüklük veren işlemlerdir ve kalıcı değildir.Genelde göğüste ufak deformasyonları düzeltmek için kullanılır. Göğüste kist benzeri sertliklere yol açabilir.Dediğim gibi bu sorunun tek çözümü silikon ameliyatıdır !! Lütfen sağlığınıda,paranında sokağa atma sakın.Bu tür işlemler olsaydı ve iyi olsaydı ünlülerde bıçak altına yatmazdı :KK66:

aynen katılıyorum arzuma. en saglıklı olanı sılıkon jel protez..içi su dolu olanlarıda doktorların %95 ı yaapmıyo,hacım kaybı yasandıgı ıcın.
eskıden unlulerın sılıkonu patladı denılende bu ıcı tuzlu su olan serum fizyolojık sılıkonlar.

Son düzenleme:
X