-
- Konu Sahibi asminreina
aslında drla görüştüm,225 cc takıcak bu da çok küçük diye düşünüyorum,ondan kararsız kalıyorum,,
aslında drla görüştüm,225 cc takıcak bu da çok küçük diye düşünüyorum,ondan kararsız kalıyorum,,
merhaba ya benimde meme dokum çok az 168 boyum kilom 80 bi doktorla görüştüm 350 cc damla protez dedi sizce 350 bana nasıl burdakiler baya bilgili banada yardım edebilirmisiniz?
bence doktoruna güven derim, sonuçta yüzlerce ameliyat yapıyorlar, bir defa estetik anlayışaları bizden yüksek, nasıl estetik durur nası güzel durur daha iyi biliyorlar, banada doktorum 225 demişti, herkesin 300cc 225 çok küçük olur vs birsürü şey dedim doktora ben büyük istiyorum dedim, 300cc takıldı, ne yalan söelyim ödemler indikten sonra 300cc bile küçük oldu diyordum moralim bozuluyordu bir ara, nerdeyse 3 ay olcak şimdi ise 225 olsaymış daha estetik dururmuş diyorum, hantal duruyor, doktorum demişti vücuduna 225 uygun diye görüntü olarak, açıkcası pişmanım , tabi senin ne istediğinde çok önemli büyüklük olarak, başta hep daha büyük oslaymış diceksin ama sonra o geççiyor, sanırım yılların verdiği bir duygu, hep göğüssüz gezmekten dolayı, iyi düşün derim doktorunla beraber en uygun kararı verin derim..
dediğim gibi küçük geldıyse senın gozune 225 cc bı kac cerrahla daha gorus bakalım onlar ne dıyo..
mrb gizeml.. 375 cc nasıl duruyo çok merak ediyorum acaba foton var mı ve ben görebilir miyim ???
kımle gorustun canım..bı kac cerrahla daha gorus fıkrın netlesir.
ben genelde damlayı begenmıyorum ama burda damla yaptırıp,begenen ve cok memnun olan arkadaslar var..
ben 175 boyundayım ve 65 kıloyum..375 cc var bende ve benımde sıfır meme dokusuydu ,,memnunum.
vucut yapını bılmedıgım ıcın kucuk yada buyuk durur dıyemem ama 350 cc orta boy bı protezdır..ne cok buyuk nede cok kucuk.
hmm teşekkür ben çok büyük istemiyorum çünkü troid hastasıyım ve ondan büyümüyo memem ilerki zamanlarda gelişebilir doktorum öyle dedii ben öyle diyince doktorumda 350 cc yi önerdi
kaç yaşındasın?
20 yaşındayım canım
bir şey daha sorcam kas altına koyulcak yeterli dokum olmadıgı için şeklinin düzelmesi sizce ne kadar zamanımı alır ?
ne sormak istediğini anlamadım canım. bir daha denesen?
ya ameliyattan sonra damla şeklini alması ne kadar zaman alır meme kıvamına gelmesi falan tatlım
damla biçimi istiyorsan bunu doktora söylersin damla protez kullanır. bazen yuvarlak protezler de damla görüntüsü verecek ameliyat tekniği ile (dual plan) uygulanır.
göğüslerin yumuşama süresi kişiden kişiye değişir. sebebi, dokumuzun elastikiyetinin farklı olması, kullanılan protezin büyüklüğü ve protez markasıdır. daha büyük protezlerde yumuşama biraz daha geç gerçekleşebilir. derinin esneme durumu ile bağlantılı olarak.
kendimden örnek vereyim. ameliyatımın üzerinden neredeyse iki ay geçti ve epeyce yumuşadı göğüslerim. yumuşamayı sağlayan şeylerden biri de masaj. fakat her doktor masaj önermiyor. gerek görülürse masaj veriyor doktor. doktorların söylediğinin dışına çıkılmaması gerek. (tabi önce güven duyacağın doktoru bulmalısın.)
hmm teşekkür ben çok büyük istemiyorum çünkü troid hastasıyım ve ondan büyümüyo memem ilerki zamanlarda gelişebilir doktorum öyle dedii ben öyle diyince doktorumda 350 cc yi önerdi