izmirde gögüs büyütme ameliyatı

aslında drla görüştüm,225 cc takıcak bu da çok küçük diye düşünüyorum,ondan kararsız kalıyorum,,

aslında drla görüştüm,225 cc takıcak bu da çok küçük diye düşünüyorum,ondan kararsız kalıyorum,,

bence doktoruna güven derim, sonuçta yüzlerce ameliyat yapıyorlar, bir defa estetik anlayışaları bizden yüksek, nasıl estetik durur nası güzel durur daha iyi biliyorlar, banada doktorum 225 demişti, herkesin 300cc 225 çok küçük olur vs birsürü şey dedim doktora ben büyük istiyorum dedim, 300cc takıldı, ne yalan söelyim ödemler indikten sonra 300cc bile küçük oldu diyordum moralim bozuluyordu bir ara, nerdeyse 3 ay olcak şimdi ise 225 olsaymış daha estetik dururmuş diyorum, hantal duruyor, doktorum demişti vücuduna 225 uygun diye görüntü olarak, açıkcası pişmanım , tabi senin ne istediğinde çok önemli büyüklük olarak, başta hep daha büyük oslaymış diceksin ama sonra o geççiyor, sanırım yılların verdiği bir duygu, hep göğüssüz gezmekten dolayı, iyi düşün derim doktorunla beraber en uygun kararı verin derim..

merhaba ya benimde meme dokum çok az 168 boyum kilom 80 bi doktorla görüştüm 350 cc damla protez dedi sizce 350 bana nasıl burdakiler baya bilgili banada yardım edebilirmisiniz?

merhaba ya benimde meme dokum çok az 168 boyum kilom 80 bi doktorla görüştüm 350 cc damla protez dedi sizce 350 bana nasıl burdakiler baya bilgili banada yardım edebilirmisiniz?

kımle gorustun canım..bı kac cerrahla daha gorus fıkrın netlesir.
ben genelde damlayı begenmıyorum ama burda damla yaptırıp,begenen ve cok memnun olan arkadaslar var..
ben 175 boyundayım ve 65 kıloyum..375 cc var bende ve benımde sıfır meme dokusuydu ,,memnunum.
vucut yapını bılmedıgım ıcın kucuk yada buyuk durur dıyemem ama 350 cc orta boy bı protezdır..ne cok buyuk nede cok kucuk.

Son düzenleme:

Hantal ??? ya bu karar verme durumları ne kadar zor... beni aslında 300 cc tatmin eder ama sonradan küçük diye pişman olma korkusundan ne kadar büyük olabiliyosa o kadar olsun dicem dr ma. 375 e kadar yolu var yani :)) ama tedirginde oluyo insan bi de güzel olsun büyük olsun derken abartıp büyük ama daha kötü bi görüntüye yol açarmıyım diye de korkuyorum. dediğin gibi dr a ben 300 cc istiyorum diyince hastanın memnuniyeti için kabul edebiliyorlar ama tamamen onlara bırakınca da olmuyo bu sefer senin kafandaki hayalinle ortaya çıkan farklı oluyo gene mutsuz oluyosun. Burdaki çoğu arkadşın en azından boyu uzun mesela gizeml 375 cc ,arzum77 400 cc süper bende heves ediyorum ama onların boyu 1.68 - 1.75 benim 1.55 o yüzden boyu uzun olan arkadaşlar karar verirken daha rahat karar verebilir benim gibi boyu kısa olanlarda bi de sonucun daha kötü gözükme ihtimali var :S

dediğim gibi küçük geldıyse senın gozune 225 cc bı kac cerrahla daha gorus bakalım onlar ne dıyo..

mrb gizeml.. 375 cc nasıl duruyo çok merak ediyorum acaba foton var mı ve ben görebilir miyim ???

mrb gizeml.. 375 cc nasıl duruyo çok merak ediyorum acaba foton var mı ve ben görebilir miyim ???

tabıkı canım gorebılırsın ama resımlerı ıncelerken benım omuz genıslıgım ,gogus kafesı genıslıgım, boyum, kılom gıbı ayrıntılara dıkkat et.
cunku bende duran 375 cc sende aynı durmayabılır..
amelıyat olduum zaman 70 kıloydum..
ılk 1 yılın resımlerı o kılodaykendı.

hmm teşekkür ben çok büyük istemiyorum çünkü troid hastasıyım ve ondan büyümüyo memem ilerki zamanlarda gelişebilir doktorum öyle dedii ben öyle diyince doktorumda 350 cc yi önerdi

bir şey daha sorcam kas altına koyulcak yeterli dokum olmadıgı için şeklinin düzelmesi sizce ne kadar zamanımı alır ?

Son düzenleme:
ya ameliyattan sonra damla şeklini alması ne kadar zaman alır meme kıvamına gelmesi falan tatlım

damla biçimi istiyorsan bunu doktora söylersin damla protez kullanır. bazen yuvarlak protezler de damla görüntüsü verecek ameliyat tekniği ile (dual plan) uygulanır.
göğüslerin yumuşama süresi kişiden kişiye değişir. sebebi, dokumuzun elastikiyetinin farklı olması, kullanılan protezin büyüklüğü ve protez markasıdır. daha büyük protezlerde yumuşama biraz daha geç gerçekleşebilir. derinin esneme durumu ile bağlantılı olarak.
kendimden örnek vereyim. ameliyatımın üzerinden neredeyse iki ay geçti ve epeyce yumuşadı göğüslerim. yumuşamayı sağlayan şeylerden biri de masaj. fakat her doktor masaj önermiyor. gerek görülürse masaj veriyor doktor. doktorların söylediğinin dışına çıkılmaması gerek. (tabi önce güven duyacağın doktoru bulmalısın.)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım yardımın için :)

bu arada, benim de göğüslerim gelişmedi pek. dokum yok denecek kadar azdı. bir çok arkadaşın da göğüsleri benzer yoğunluktaydı ve güzel sonuçlara ulaştılar. doku azlığı seni korkutmasın.
kendimi bildim bileli mens düzensizliği yaşadım. (regl) senelerdir de PCO (yumurtalıklarda oluşan kistlerin neden olduğu hastalık) nedeniyle zaman zaman ilaç kullandım. ilacı bıraktığımda bir kaç ay düzenli olurdum sonra yine eski halime dönerdim. aylar öncesinden ilaç kullanmadığım halde, ameliyatımdan sonra zamanında mens oldum. bedenim de göğüslerime kavuşmamın mutluluğunu yaşamakta anlayacağın. badem10 arkadaşım da benimle aynı hastalığa sahip ve Onun da düzene girdi. O ameliyat olalı 10 ayı geçti bile. inş hep böyle devam eder ikimizin de. :112:

Son düzenleme:
hmm teşekkür ben çok büyük istemiyorum çünkü troid hastasıyım ve ondan büyümüyo memem ilerki zamanlarda gelişebilir doktorum öyle dedii ben öyle diyince doktorumda 350 cc yi önerdi

benımde hıpofızle ılgılı sorunum vardı.doktorum 22 yasından sonrayı onermıstı bana.
benımde o sorunumdan dolayı buyume olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…