- 5 Nisan 2012
- 15
- 1
- Konu Sahibi asminreina
Ekledim, teşekkürlerekle benı o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim, teşekkürlerekle benı o zaman :)
Kizlar ameliyat olusumun ustunden bir ay 3 hafta gecti cok memnunum iyiki Cenk Tokat i secmisim. Simdilik hersey yolunda umarim boyle gider:) resimlerimi ekledim gorebilirsiniz:)
merhaba arkadaşlar..cenk tokat diren kullanıyormu acaba????
cenk bey benimde düşündüğüm tek dr diyebilirim bundan 5-6 yıl öncesine kadar bu sorunun sadece bende olduğunu düşünüyodum oysa yalnız değilmişim bende istiyorum
inşallah sende kavuşursun canım..
eksikliğini çook ıyı bılıyorum..
benım hıç yoktu meme dokum ama şimdi çok mutluyum.
korkmana gerek yok... bende çok uzun süre araştırdım kim hangi ameliyatı nasıl yapıyor diye ama uzun araştırma ve aldığım tavsiyeler doğrultusunda Dr. Fahri MOLA yı tanıma şansım oldu. bana uygun gördüğü protez 340 cc yuvarlak dual plan dı. bana kalırsa işin uzmanına hiç karışmamak en doğrusu dedim ve sonuçtan çok mu çok memnun kaldım.hatta arada birde burun estetiğinide çıkarttım :) herşey ufacık bir cesaret ve doktorunu bulmanda gizli..
henz yeniyim forumda resm atamıyorum.forumda sürekli yazan kişiler nedense hep aynı kimseye fırsat kalmamış gibi konu çok büyütülecek bi konu değil açıkçası yani 2010 yılından beri üzeriinde fiti fiti konuşulacak birşey değil.korkulacak birşey hiç değil. sorucağınız ne varsa buyrun sorun rinoplastide oldum fahri molaya aynı zamanda.soru ve tüm merak ettikleriniz için 0554... :)
henz yeniyim forumda resm atamıyorum.forumda sürekli yazan kişiler nedense hep aynı kimseye fırsat kalmamış gibi konu çok büyütülecek bi konu değil açıkçası yani 2010 yılından beri üzeriinde fiti fiti konuşulacak birşey değil.korkulacak birşey hiç değil. sorucağınız ne varsa buyrun sorun rinoplastide oldum fahri molaya aynı zamanda.soru ve tüm merak ettikleriniz için 0554... :)
kızlar cenk beye gittim forumdan okudum bayada kararlıydım ama açıkçası cenk beydeki fotoları görünce biraz ürktüm..ameliyat sonrası fotoları bana hiç doğal görünmedi...belki tam ameliyat sonrası meme dokusu oturmadığı içindir...çok istiyorum...erteliyorum ama hep aklımda..bi tam kafam yatsa hemen olacağımda:S
bende brokeninside ın sonuçlarını merak edıyorum..
resim eklese bızde gorsek fahrı beyın sonuclarını..