izmirde gögüs büyütme ameliyatı

cenk bey benimde düşündüğüm tek dr diyebilirim bundan 5-6 yıl öncesine kadar bu sorunun sadece bende olduğunu düşünüyodum oysa yalnız değilmişim bende istiyorum

cenk bey benimde düşündüğüm tek dr diyebilirim bundan 5-6 yıl öncesine kadar bu sorunun sadece bende olduğunu düşünüyodum oysa yalnız değilmişim bende istiyorum

inşallah sende kavuşursun canım..
eksikliğini çook ıyı bılıyorum..
benım hıç yoktu meme dokum ama şimdi çok mutluyum.

korkmana gerek yok... bende çok uzun süre araştırdım kim hangi ameliyatı nasıl yapıyor diye ama uzun araştırma ve aldığım tavsiyeler doğrultusunda Dr. Fahri MOLA yı tanıma şansım oldu. bana uygun gördüğü protez 340 cc yuvarlak dual plan dı. bana kalırsa işin uzmanına hiç karışmamak en doğrusu dedim ve sonuçtan çok mu çok memnun kaldım.hatta arada birde burun estetiğinide çıkarttım :) herşey ufacık bir cesaret ve doktorunu bulmanda gizli..

bencede cerrahın ısıne karısmamak en dogrusu ama bazı durumlardada hastanın ne ıstedıgı onemli.
bu arada resımlerını ekle bızde gorelım senı.fahrı beye amelıyat olan bır ıkı kısı duydum forumda ama gormedım resımlerını..
hazırr ona amelıyat olmus bırını bulmusken ,,bıras bılgı alalım ve gorelım sonuclarını

henz yeniyim forumda resm atamıyorum.forumda sürekli yazan kişiler nedense hep aynı kimseye fırsat kalmamış gibi konu çok büyütülecek bi konu değil açıkçası yani 2010 yılından beri üzeriinde fiti fiti konuşulacak birşey değil.korkulacak birşey hiç değil. sorucağınız ne varsa buyrun sorun rinoplastide oldum fahri molaya aynı zamanda.soru ve tüm merak ettikleriniz için 0554... :)

bu forum yenı fıkırlere ve yenı cerrahlarada acık bır forum..dıkkat ettıysenız her bolgeden her ılden cerrahla ılgılı bılgıler alınabılıyo..
bız fahrı beyıın sonuclarını gormedık bu forumda hıc..bu yusden resımlerını ekle ve resımlerınle yardımcı ol dedım ınsanlara.. kötü bir nıyetlede söylemedim.burda olumlu yorumda goruyoruz , olumsuz yorumda..
mesela ben burun estetıgınde bır yazı okudum fahrı beyle ılgılı burnumu mahfettı dıye yazmıs..kendısının yaptıgı amelıyat sonuclarını resım goremedım ve merakta edıyorum o yusden resım ekleyın dedım sıze.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun..Doktorunuzu çok araştırmış ve tanımışsınız :)) Burası herkese açık bir forum.Burayı farkedip üye olup yorum yazanlar oldugu kadar varlıgından haberdar olmayan arkaaşlarımızda var tabi.Kimseye fırsat kalmamış derken kimsenin kimseyi engelledigi yok yani
Mesela siz,hem gögüs hemde rinoplasti ameliyatı olmuşsunuz ama ameliyattan sonra keşfetmişsiniz bu forumu.Burada genelde doktor araştırması yapanlar,bilgi almak için gelen arkadaşlarımızda çoktur.Ameliyattan sonra çogu arkadaş ugramaz çünkü,terk eder işim bitti hesabı
Fahri Mollayı bende duymuştum.Ama forumda ona ameliyat olan hastaların yorumlarına hiç denk gelmemiştim.Artık bu doktor ile ilgili bilgileri sizden alırlar
Ameliyat olan arkadaşlar süreçleri ile ilgili bilgileri verir.Albümlerinde sonuçları gösterirler.Sonuç göstermek mesela ameliyat öncesi ve sonrası fotoları birçok kişiye fikir verme açısından çok yardımcı olur.Sizde bilgilerinizle ve fotolarızla birçok arkadaşımıza yardımcı olacaksınız inşallah..Forumda iyi vakit geçirmenizi diliyorum Sevgiler...

kızlar cenk beye gittim forumdan okudum bayada kararlıydım ama açıkçası cenk beydeki fotoları görünce biraz ürktüm..ameliyat sonrası fotoları bana hiç doğal görünmedi...belki tam ameliyat sonrası meme dokusu oturmadığı içindir...çok istiyorum...erteliyorum ama hep aklımda..bi tam kafam yatsa hemen olacağımda:S

burda forumda cenk beye amelıyat olanların resımlerıne bak bırde.
cenk beye amelıyat olupta memnun olmayan bırını gormedım ben..
fotolar yanıltıcı oluyo bazen.

evet daha yeniyim fotoları göremiyorum maalesef pek çok kişi çok memnun...bu kadar kişi memnunsa mutlaka iyidir diye düşünüyorum...mesaj hakkım dolsada görebilsem karar verebilsem...

cenk bey den başka birine ameliyat olmuş birininde fotolarını görmek çok iyi olur...

canım bı kaç cerrahla gorus ve fıkırlerını al bu amelıyatı dusunuyosan..
gorusmeler sonrasında kararın dahada netlesır..burdakı arkadasların konularını oku,,yasanılan sureclerı..
albumu olan arkadaslardan rıca et ekle ve resımlerını gor..
bu sekılde bılgı edınebılırsın ve daha kolay karar verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…