izmirde gögüs büyütme ameliyatı

Gizemcim nasilsin? giremedim bir kac gundur babam biraz rahatsizdi. Yarin Cenk beyin muayenesine gidiyorum sporcu sutyenine gececegiz hala inanamiyorum ameliyat olduguma:) 425cc olmasina karsi hic agrim olmadi (nazar degdirmiyeyimde kendime) Izmir de forumdan ameliyat olanlarin toplanma olayi cok guzel fikir gercekten umarim gerceklesir:)

ıyıyım guzelım.sen nasılsın? babana cok gecmıs olsun..evet bencede guzel fıkır neşe ayarlayabılırse bı haftasonu ogleden sonra gorusecegız

kimler katılacak arkadaşlar

evet ayarlayabılırsek beratti kugatsu kıwı nılsu 35özge35 pıerlottı cıcılıbıcılı yanı aklıma gelenler sımdılık bu arkadaslar..yanı benım daha nıckını hatırlayamadıklarımda var ama bıze katılmak ısteyen olursada seve seve kabul ederız..ben neseyle konusayım 20 sınden oncekı bı haftasonu ayarlarsa herkese uyar sanırım..

Kizlar ameliyat olusumun ustunden bir ay 3 hafta gecti cok memnunum iyiki Cenk Tokat i secmisim. Simdilik hersey yolunda umarim boyle gider:) resimlerimi ekledim gorebilirsiniz:)

randevumuz 12 de.. sana uyarsa sende ara randevu al.. gorusuruz hemde..

Slm ben bayadir sizi sessiz takip ediyorum gizem sana gercekten cok tesekkür ederim cünkü bana cesaret verdi senin yazilarin bende meme büyütme ameliyati olmak istiyorum senin yazilarini okuduktan sonra cesaretlendim ve cenk beyden randevu aldim 1 agustosta görüscez ben yurtdisinda yasiyorum ve sadece 3 haftaligina geliyorum ama cenk bey bu sürenin yeterli oldugunu söyledi ama ben korkuyorum kapsül falan olusur diyorlar ya burdayken olursa naparim bilmiyorum sende böyle bisey olmadi sanirim

canım bende ole bısey olmadı..zaten cenk bey duzenlı olarak sana masaj verecek onları yaptıgın surece kapsul oluscagını sanmıyorum..benım 2 yıl oldu 12 temmuzda hıc bır sorun yasamadım sımdıye kadar..3 ay 2 gun oncede burun amelıyatı oldum sukurler olsun oda ıstedıgım gıbı oldu.dunde kuzenım amelıyat oldu oda senın gıbı yurtdısından geldı almanyadan ama o burun amelıyatı oldu onunda agrısı sızısı olmadı sımdı geldım bende ızmırden eve..
evet dedıgı sure yeterlı.sen nereden geleceksın.
ben cok cesaretlıyım amelıyat konusunda sonunda guzellesmek varsa bıde

Merhaba bende ameliyat olmak istiyorum.Çok araştırdım ama birde ameliyat olmuş birinden fikir almak istedim.Bana kendi doktorum boyuma kiloma göre 275 dedi,benimde meme dokum neredeyse yok.Az mı gelir acab:2: Şimdiden çok teşekkür ederim:)

Ben isvicreden gelcem cok heyecanliyim gün sayiyorum artikk hatta cenk bey dedi ilk hafta tatilini yap diye o yüzden 6 agustosa ameliyat günü verdi 1 agustosta görüsmeye gitcem o aradada tatil yapmayi düsünüyorum.insallah benimde senin gibi sorunsuz olur hersey uzak oldugum icin korkuyorum sonra bi sorun cikarsa diye bide sen yazmissin 1-2 ayda bir kontrollere gittim diye mecburmusun gitmeye benim cünkü öyle bi imkanim yok gelirsemde tekrar kisin gelirim

canım bu kişinin vucuduna göre değişiyo.eger cok zayıf minyon bırıysen ve oncesınde meme dokun varsa normal bı ebat.
ama yapılıysan hiç meme dokun yoksa seı memnun etmeyebılır..
bunun yanında derın esnek olmazsa sen ne kadar buyuk ıstesende yerlesmeyecegı ıcın yapmaz doktorun.
kafan karısıksa dahada nettlestırmen ıcın bıseylerı bı kac cerrahla daha gorus..en azından fıkır olusur kafanda..
eklıyeyım senı benım gıbı bı vucudun varsa ve benım gıbı meme dokun hıc yoksa kucuk gelır

canım kontrollere gıtmen ıyı olur ama gıdemesende bı sakıncası olmaz.ıkı hafta burda olcaksın sanırım yeter sana..
masajlarını duzenlı yaptıgın surece ve doktorun dedıklerıne uydugun surece hıc bır sorun yasamıyosun.
cenk beyın ıngıltereden gelen cook hastası var ılk 10 gun bandaj cıkana kadar kalıyolar bıldıgım kadarıyla.
3-4 ay sonra bı gelırsın ne var ne yok dıye..oyle ıste canım korkmana gerek yok.

Cok sagol insallah hersey iyi olur cok mutluyum simdiden zaten acidan ve agridan korkmuyorum iki tane dogum yaptigim icin dogumdan daha kötü olabilecegini sanmiyorum bir anca gecsede günler gitsem

Cok sagol insallah hersey iyi olur cok mutluyum simdiden zaten acidan ve agridan korkmuyorum iki tane dogum yaptigim icin dogumdan daha kötü olabilecegini sanmiyorum bir anca gecsede günler gitsem

okumussundur canım zaten ama senı zorlayacak ılk 4-5 gun. onun dısında dıkkat edeceksın kollarına cok yuklenmeyeceksın.
baskada zor bı tarafı yok canım

Arkadaşlar hepinize merhaba, valla ben de 3 gündür deli gibi bu konuyu okuyorum (baştan sona) ve kararım kesin diyebilirim ameliyat konusunda. Bu hafta içi için görüşme ayarlamayı düşünüyorum Cenk bey ya da başka bir cerrah ile. Benim aklıma takılan şey şu: Ben nisandan beri bodyrock diye bir spor yapıyorum (belki biliyorsunuzdur www.bodyrock.tv'den ya da forumdan bilgi alabilirsiniz). Biraz aktif bir spor içinde şınav falan var mesela. Ameliyat olmuş olanlara bir sorum var sizce ne zaman egzersize yeniden başlanabilir? Tamam belki şınavlar falan biraz zaman alabilir ama bi 2 hafta sonra yavaştan bişeyler yapmaya başlayabilir miyim? Bir de ameliyat için düşündüğüm tarihten 5 hafta sonra katılacağım bir düğün var o düğünde herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa baya hoplayıp zıplar mıyım? Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum.

5 hafta sonra mutluluktan ruhunun hop hop edeceğini bil. fiziksel olarak ne durumda olursun bilemiyorum. güldürdün beni. eksik olma.
umarım sen de kavuşursun güzelliklere

canım şınav ıcın erken..ama dugunde ıstedıgın gıbı oynayıp zıplayabılırsın..
ben 2. ayın sonundan ıtıbaren koşuya cıkıyodum sıkı sporcu sutyenı takarak..

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar, valla belirlediğim zamanda yaptırdım yaptırdım yoksa benim silikon işi yalan olur. Bütün şartlar sağlanmış şekilde şu an.

Sizin öncesi/sonrası resimlerinizi de merak ediyorum, beni arkadaş olarak eklerseniz ben de yeterli mesaj sayısına ulaşınca bakarım. Şimdiden sağolun. O kadar zorluğa değeceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…