izmirde gögüs büyütme ameliyatı

benımde hıpofızle ılgılı sorunum vardı.doktorum 22 yasından sonrayı onermıstı bana.
benımde o sorunumdan dolayı buyume olmadı..

Benimde 18 yaşına kadar büyüdü gögüslerim.Sonrasında kilo aldıgımda biraz dolgunlaştı kilo verdigimde indi..Hamilelikte iki beden büyümüştü ama Emzirmelerden sonra fısladı tabi ..

peki 22 yaşına kadar büyüme olabiliyor mu ki?

malesef olmuyo canım.. ama o zaman doktorum 22 yası onerdıgı ıcn bekledım.
beklemısım ıyıkıde cunku o zaman bu kadar bılınclı davranmazdım.zaten okul falan oluncada
zamanım olmadı yaptırmak ıcın

arkadasım hala daha çok merak edıyorum senın sonuclarını..bı kac resım eklede gorelım..
fahrı beye amelıyat olan kımseyı gormedıgım ıcın merak edıyorum sonuclarını.

gizeml nasılsın canım kararımı verdim ve yarın Cenk Beye randevu almak istiyorum bana num msjlarmısın lütfen bu arada muayene ücreti alıyormu? burda bazı adı geçen doktorlar 200 TL alıyor hepsine gidip karar vermeye kalksam ameliyat paramı bitiririm. taksit yaparmı acaba Cenk Bey dudak dolgusuda istiyorum senin resimleri gördükten sonra içim rahat etti çok güzel olmuşsun yalnız silikon seçeneğinde kararsızım kas altı kapsul k. yapmıyor. fakat hem çok ağrı oluyor hemde kayma asimetri sorunu olabiliyormuş sanırım ilk günleri iyi takip etmek hatta uykuda bile dikkat etmek gerek kapsulden çok korkuyorum inanılmaz hassas bir bünyem var. dudak dolgusu yapıldığında okadar kötü şişti ki ağzım kapanmıyordu korkunçtu en kötüsü bıyık bölgesi şişmesi doktor zaten işlem yaparken nekadar alanında uzman olduğunu belli ediyor. her işleminde odadan kaçar gibi çıkar hastasınıda bilgilendirmezse sonuçlar kötü oluyor.

Son düzenleme:

muayene ucretı 100 tl ama amelıyat oldugunda aldıgı muayene ucretını amelıyat ucretınden dusuyo.
şimdi yontem konusunu bence doktora bırak ben sadece buyuk ıstedıgımı ve yuvarlak silikon ıstedıgımı soylemıstım.
yontemıne ve dıger hıcbırseye karısmadım.sana zaten gorustugun cerrahlar hangı yontemın sana uygun oldugunu,hangı yontemın uygun olmadıgının nedenlerını acıklarlar.
cenk bey bana her konuda bılgı verdı ve beraber karar verdık..
mesela ben ılk gıttıgımde koltukaltı dusunyodum ama acıklamasından ve gordugum resımlerden sonra memealtına karar verdık

dudak dolgusu konusunda dudaklarımın ustelerıne cok ıstememe ragmen bana yakısmayacagını soyledıgı ıcın yaptırmıyorum.
göz zevkıne guvendıgım ıcın hıc baska bı cerrahada gıtmedım sormak ıcın..
o yusden dudak konusu hakkında cok bır bılgım yok, yaptıranı gormedım.
genelde burun, meme, liposuctıon, gözüstü ve altı torbaları,çene için gelenlerı gordum

Son düzenleme:
Canım bende koltukaltı düşünüyorum meme altı iz kalır diye istemiyorum sıcak bakamıyorum hiç belli olmuyormu ? bariz bir ameliyat olunduğu. zaten bunu daha güzel olmak için yaptırıyoruz izde kalsın ve belli olsun istemem açıkcası. koltukaltına karşı değil sanırım Cenk Bey fikir değiştirmene etken neoldu peki öğrenebilirmiyim bende bu konuda en az senin kadar çok titizim. profilinde göremiyorum albümünü malesef sadece sayfada gördüklerim çok güzel önceki halini göremedim. peki destekli sütyen yani dolgulu takmana gerek oluyormu ?
Ben görselliğe ve güzelliğime düşkün biri olarak estetikler olmasa neyapardık bilmiyorum diye düşünüyorum geçmişe bakarak çok şanslıyız. ben Adil ceydeli hastasıyım dünyaca ünlü onu görmek gitmek benim için sadece bir hayal Amerika Florida Meme Estetii Ameliyat ncesi ve sonras resimleri Amerika Florida Yüz Estetii Ameliyat öncesi ve sonras1 resimleri Amerikada yeni yüz yaratmada mucizeler yaratan muhteşem bir doktor.
tabi bunlar paraya bakıyor. gerçi ünlülerede bakıyorum fazla estetikten hiç onaylamadığım Ajda Pekkan Seda Sayan Deniz Akkaya dehşet görmüş gibi bir ifade var yüzlerinde bunu birçok eleştirmenlerde konu edinmiştir. ben isterdimki hep genç kalmanın sırrını çaresini bulsalar:) sanırım ölümsüzlük kadar bir devrim olurdu hücrelerin sırrı... kabul edemiyorum yaşlanmayı. tıp nekadar ilerlesede bazı şeylerin sırrının çözülmediğini düşünüyorum. Bir ileri bir geri gidiyoruz. hep bir dairenin etrafında yeni keşiflerle dönüyoruz...

hayır karsı degıl meme altı kesısıne..yapıyoda ama bana meme altındada oyle barız bı ız kalmıyo demıstı..zaten kendınden erıyen dıkıs kullanıyo dıkıs aldırmanada gerek kalmıyo.
koltuk altından yapıldıgında dokular daha cok zarar goruyo demıstı bende vazgectım..benım ıkı yılı gectı ve ılk zamanlar ızlerım kırmızıyken dedım kı hep boyle kalmıcak dımı yok dedı tenınle aynı ren olacak ve 2. senede falan cook cook dıkkatlı bakmadıkca goremeyeceksın demıstı bende tamam dedım..
zaten benım ıstedıgım buyuk ve yuvarlak olmasıydı. o konuda anlastıktan sonra ve resımlerdede uzun donemde dıkıs ızlerının seklını gorunce kararımı memealtından yana kullandım.
bu arada mesaj sayın 25 olmalı resımlerı gormen ıcın.öncesı ve sonrası seklınde hem meme resımlerım hemde burun resımlerım var.
ajda pekkana hayranım.yakından gormedım ama o yasta o ne dırılıktır ya 18 yasında gıbı..tabı yapay bı hatun ama o kadarda olsun..para var huzur var :))

bende Cenk beye gogus altindan protez ameliyati oldum. hic iz konusunda bir konusma gecmedi aramizda. cunku benim bu ameliyati sakliyacagim herhangibi biri yok hayatimda esim biliyor tamamen doktoruma biraktim boyle konulari.boyle onemli konularinda saklanmasi taraftari degilim acikcasi nolur nolmaz birgun aciklamamiz gerken durumlar olabilir. sadece iz kalmasin diye yanlis uygulamalar uzerinde ustunde durmamizda gerek yok doktorlarimiz en iyisini bilir.benim iciun onemli olan istedigim gibi olmasi, ve kapsul vb vs .. yanlislar olmamsi idi. su an 4 .ayimdayim aynaya baktigimda cok mutluyum gercekten istegim goguslere kavustum.iz konusuna fazla takmayin doktorunuzun sizin icin zaten size ozel hangi yontem iyiyse ona gore karar verebilecigini goz onunde bulundurarak ona gore secimlerinizi yapin. ben sahsen cok memnunum. darisi isteyen herkezin basina:)

burada duzeltmem gereken bısey var.koltukaltı kesısıne karsı degıl.memealtı, memeucu ve koltukaltından yapıyo..

Beratti bende sana bisey sorcaktim 4 ay oldu dedin kirmizi ve belirginmi hala izlerin benimde 2 ay oldu ama kirmizi ve belirgin hala benim icin sorun degil aslinda ama esim baya belirgin deyince düsünüyorum bende aslinda cenk beyle hic bu konuyo konusmadim ne kadar zaman sonra izler gider falan diye benim icin tek önemli olan gögüslerimin güzel olmasiydi ve cok memnunum

canım 6. aydan sonra yavas yavas sılıklesmeye baslıyo..berattınınde senınde sımdı cok erken..eurojel yada contractubex kullanabılırsın.

canım 6. aydan sonra yavas yavas sılıklesmeye baslıyo..berattınınde senınde sımdı cok erken..eurojel yada contractubex kullanabılırsın.

Benimde aklımda olan bir soruya cevap oldun gizemcim tesekkürler:) 2 ay oldu benimde hala kızarık izler diye tedirgin oluyodum zaman zaman ama beklemem lazım desene:) Jel kullanıyorum bu arada umarım dahada güzel iyilesir...

benim de kirmizi ve belirgindi bir kac haftadan beri masaj yaparken bio oil kullaniyorum daha belirsizlesti izler. ama daha erken sanirim siliklesmesi icin sezeryan ameliyatimdan biliyorum bir seneyi bulmustu siliklesmesi.

Canım iz konusunda takıntılı bir bayansan sana meme ucu kesisinide öneririm Tabi eger uygunsan bu yönteme ve doktorunda onay verirse.Koltukaltı kesisi yöntemi ile ameliyat olupta sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuştu bilgin olsun.Meme ucu kesisinede uygun degilsen meme altı yöntemini tercih et.Zamanla silikoleşiyor çünkü.Bir sene sonrada istersen,seni yinede çok rahatsız ederse bu izler lazerle silikleştirebilirsin Arkadaş olarak ekliyorum seni canım,albümümde kesi yerimin fotosunu paylaştım bakabilirsin

evet arzumda memeucu kesıyle oldu ve ızlerı hıc bellı degıl ama genelde bekarlara onerılmeyen bır yontem.
arzum emzırme ısı tamalandıgı ıcın bu yontem ona cok yakıstı ama bıı arkadasta daha gordum meme ucundan olan ve kesı yerlerı cok belırgındı.
bırasda doktorun el yetenegıne baglı.
arzumunda dedıgı gıbı koltuk altı memeye uzak oldugu ıcın dokuların fazla zedelenıyo ve protezde tam yerıen oturmama gıbı sorun oluyo.
bırde koltukaltından jel kullanan cerrahlar az bıldıgım kadarıyla. içi tuzlu su olan protezler (serum fızyolojık olanlar) kullanılıyo genelde koltukaltı ve gobekten gırıldıgınde.
oda zamanla hacım kaybı, sekıl bozuklugu gıbı sonuclar doguruyo.eskıden derlerdı ya mankenlerın falan sılıkonu patladı falan dıye onlar bu tıp sılıkonlar oldugu ıcın
boyle haberler cıkıyodu.
yanı dıkkat etmen gereken cok sey var.

bana sorarsanda bekarsan ve emzırmedıysen memealtı ama emzırme ısını tamamladıysan yada emzırmeyı dusunmuyosan ılerde memeucu derım.

ya bir yandan deliler gibi istiyorum bir yandan da içime bir korku giriyor. neredeyse tüm sayfaları saatlerdir okuyorum. okudum gibi geliyor ama geri bulamadım da; sormak istediğim bir şey var. bazı protezlerde böyle kolunu bir yere falan uzattın mı, protez de hareket ediyormuş. yani kolla beraber o da oynuyormuş. bu bana çok feci geldi. kola bağlı gibi. bunun önüne geçmek ve bağımsız hareket edebilmeleri için bir yöntem vardı. ama neydi o??? yerleştirilme şekli (koltuk altından, meme altı, meme başı) ile ilgili miydi yoksa protez şekli (yuvarlak, damla) ile mi?

kas ZARI altı yönteminin bunu mınumuma ındırdıgı soylenıyor.Artık bu yontem cok tercıh edılıyor.Ancak bazı doktorlar bunu da sacma buluyor.Teyda ınan bana bır yıldır arastırıyorum.Daha yenı randevu alıp doktorlarla konusmaya gıttım.Forum ınanılmaz yardımcı olsa da en ıyı yontem doktorlarla gorusmek....En en en saglıklı kararı o sekılde verebılıyorsun.Zaten yuzde 90'ı ucret almıyor.Hıc dusunme hemen yarın alt alta yaz doktorları ve sırayla tlf et,hepsınden randevunu al....gıt konus cık konus.cok rahatlıcaksın.Belki vazgecıceksın,belkı yaptırmak ıcın sabırsızlanıcaksın.hangı kararı verırsen ver ıcın rahat olucak....Forum ınsana gercekten cok yon verıyor,cok faydalı ama bı suruden sonra akıl karıstırıyor.Doktora gıdınce yuzlerce fotograf goruyosun,en onemlısı uzman kısıler senı goruyor...Hıc aklına gelmıcek seyler soyluyorlar sana.ve ıclerınden en cok ıcıne sınenı secıyorsun.Benim gorusucegım 3 doktor kaldı....bakalım ne olucak...

canım çok teşekkür ederim. dediğinde haklısın gidip uzmanlarıyla görüşmek en mantıklısı. belki herkesin cilt tipi, kas yapısına göre de değişiyor olabilir. ama biliyoruz ki bazen insanlar gidip uzmanla görüşse de böyle problemler yaşıyor. ben duyunca şok olmuştum. en doğrusu senin yaptığın gibi tek bir doktorla değil, birden fazla kişiyle görüşüp, ortak bir yaklaşım oluşuyor mu diye bakmak. daha güvenilir olur. hadi bakalım inşallah senin iyi haberlerini duyarız :) sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…