- 12 Ocak 2009
- 46
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi asminreina
silikon taktıran arkadaşların resimlerine bakmak istiorum acil olarak bende bayramdan önceki pazartesi operasyona gireceğim kızlar, protezin şekli konusunda karar vermedim damla mı istiyorum yuvarlakmı istiyorum bilmiyorum resim gösterin bana lütfeeeeennnn.....
merhaba arkadaşlar..Yıllardır bu sorunu yaşarım,ameliyat olmaya karar verdim ben de.yazdıklarınız da isteğimi iyice arttırdı :)168 boyundaym 52 kiloyum.Benim meme dokum pek yok gibi ama normal,doğal göğüsler istiyorum .doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.bi de toplam maliyetini söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler..
uzunca bir süredir meme büyütme ameliyatı için araştırma içerisindeyim, izmirde yasıyorum ve cok yakın arkadasım burda bir bayan dr.a ameliyat oldu ismini vermeyeyim şimdi ancak sonuç kabustu! üstünden 2 yıl geçti gögusleri sarkık ve biri yukarda digeri aşağıda buyüzden biraz korktum acıkcası. defalarca ameliyat olmak istemiyorumforumda okuduklarımdan yola cıkarak cenk bey ile ufuk bey arasında kararsız kaldım. forumda cok yeniyim resimlerinizide göremiyorum, çok müşkül durumdayım suan anlıycagınız :) nezaman görebilicem resimlerinizi?
canım ben cenk beye oldum memnunum. onla gorusebılırsın. onun dısında kafanda 3-5 ısım daha belırle onlarlada gorus.
ahmet seyhan ın sonuclarını begenıyorum cenk beyın dısında onlada gorusebılırsın.
ahmet bey prof oldugu ıcın dıger op drlara gore bıraz daha pahalı.
fıyatlarda 4000-6000 aralıgında ızmır dusunursen.
ıstanbul da 6000 den baslıyo.
canım teşekkür ederim.evet cenk beyi çok duydum . beni en çok anestezi kısmı korkutuyor riski falan.yani nasıl zorlukları var senin için sorun oldu mu
canım cenk beyın ekıbı var hastanede ve narkoz uzmanıda cok basarılı..benım ıkı amelıyatıdada aynı anestezı uzmanı vardı erkan bey onun ısmıde.
kuzenımın burun amelıyatındada erkan bey vardı.
bıde zamanını ıyı ayrlıyo.ben daha oncede narkoz aldım ılk narkoz alısımdı ve fazla verdıler cok gec uyandım ama erkan bey oyle degıl.
tam kararında ayarlıyo.
mıde bulantısı ve kusma yapabılıyo narkoz ama herkeste aynı etkıyı yapmıyo..yanı benım mıdem bulandı kustum ama herkesın bunyesınde yaptıgı etkı farklı.
merhaba arkadaşlar..Yıllardır bu sorunu yaşarım,ameliyat olmaya karar verdim ben de.yazdıklarınız da isteğimi iyice arttırdı :)168 boyundaym 52 kiloyum.Benim meme dokum pek yok gibi ama normal,doğal göğüsler istiyorum .doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.bi de toplam maliyetini söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler..
Kizlar izmirde Cenk bey disinda onerebiliceginiz baska dr var midir? Cenk beyle gorustum isinin ehli oldugu belli oluyor ancak alternatif olsun istiyorum. Ancak izmirde bildigim baska dr yok. Ustelik bir coguda muayene ucreti aliyor. Ufuk bilkaylada goruseyim diyorum ama onunda muayene ucreti 200 tlymisbu gidisle ameliyat parasini muayenelere vericem :)) gizem aslinda seninle ozel iletiseme gecmek istiyorum ancak forumda yeni oldugum icin imkanlarim hayli kisitli:) nasil ulasabilirim sana?
canım nasıl ulasabılecegını özel mesajla yazdım.
gizem ilgin ve yardımların için çok tşk ederim. ameliyat olduktan sonra farkettim ki bi çok kişi siteye pek uğramıyor. sen ve bikaç kişi daha böyle ilgili. burdan da teşekkür etmek istedim.
gizem ilgin ve yardımların için çok tşk ederim. ameliyat olduktan sonra farkettim ki bi çok kişi siteye pek uğramıyor. sen ve bikaç kişi daha böyle ilgili. burdan da teşekkür etmek istedim.
Vanilya, eski ve yeni resimleri ekledim albume. Ozel mesajla msn adresimi de yazdim eger burdan goremiyorsan ordan bir kac foto yollayabilirim.
Kizlar izmirde Cenk bey disinda onerebiliceginiz baska dr var midir? Cenk beyle gorustum isinin ehli oldugu belli oluyor ancak alternatif olsun istiyorum. Ancak izmirde bildigim baska dr yok. Ustelik bir coguda muayene ucreti aliyor. Ufuk bilkaylada goruseyim diyorum ama onunda muayene ucreti 200 tlymisbu gidisle ameliyat parasini muayenelere vericem :)) gizem aslinda seninle ozel iletiseme gecmek istiyorum ancak forumda yeni oldugum icin imkanlarim hayli kisitli:) nasil ulasabilirim sana?
Canım ben sana ısrarla Ufuk Bilkayı'ı öneririm.Kesinlikle pişman olmayacağın bir karar almış olursun.Zaten konuşmaya gittiğinde sana açıklamalı,sorularını yanıtlayarak ameiyatın tüm evrelerini anlatıp seni bilgilendirecektir.Ben çok memnunum iyki diyorum,seçimimden asla pişman değilim.Başka bir operasyona ihtiyacım olduğundada yine kendisini tercih ederim hiç tereddüt etmeden:)