Canım bende koltukaltı düşünüyorum meme altı iz kalır diye istemiyorum sıcak bakamıyorum hiç belli olmuyormu ? bariz bir ameliyat olunduğu. zaten bunu daha güzel olmak için yaptırıyoruz izde kalsın ve belli olsun istemem açıkcası. koltukaltına karşı değil sanırım Cenk Bey fikir değiştirmene etken neoldu peki öğrenebilirmiyim bende bu konuda en az senin kadar çok titizim. profilinde göremiyorum albümünü malesef sadece sayfada gördüklerim çok güzel önceki halini göremedim. peki destekli sütyen yani dolgulu takmana gerek oluyormu ?
Ben görselliğe ve güzelliğime düşkün biri olarak estetikler olmasa neyapardık bilmiyorum diye düşünüyorum geçmişe bakarak çok şanslıyız. ben Adil ceydeli hastasıyım dünyaca ünlü onu görmek gitmek benim için sadece bir hayal
Amerika Florida Meme Estetii Ameliyat ncesi ve sonras resimleri Amerika Florida Yüz Estetii Ameliyat öncesi ve sonras1 resimleri Amerikada yeni yüz yaratmada mucizeler yaratan muhteşem bir doktor.
tabi bunlar paraya bakıyor. gerçi ünlülerede bakıyorum fazla estetikten hiç onaylamadığım Ajda Pekkan Seda Sayan Deniz Akkaya dehşet görmüş gibi bir ifade var yüzlerinde bunu birçok eleştirmenlerde konu edinmiştir. ben isterdimki hep genç kalmanın sırrını çaresini bulsalar:) sanırım ölümsüzlük kadar bir devrim olurdu hücrelerin sırrı... kabul edemiyorum yaşlanmayı. tıp nekadar ilerlesede bazı şeylerin sırrının çözülmediğini düşünüyorum. Bir ileri bir geri gidiyoruz. hep bir dairenin etrafında yeni keşiflerle dönüyoruz...