İzmir Sohbetleri

Kardelencim fotolarınıza baktım...aman da maşallahh çok güzelsiniz hepiniz de...öptüm çok...opuyorumnanaktan

slm bitom nbr ben eltime gidicm brsdn çıkmadn bakımm dedm .. albüm olştrdm istersen bakabilirsn öptm tatlm

bitoşum eltim nassınız kızlar opuyorumnanaktan
bende msjlara baktım sizi görünce selam vereyim dedim:kedi:çıkcam hemen kızlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitoşm kusura bakma canm görüşemiyoruz ama bende gitcem eltime kardelen gibi yani..birde kardeşimi otobüs durağına götrcem evden çıkmam lazım...

iyiyim fatmacim sen nasilsin valla artik hic bulusamiyoruz as canim eltine cok selamlar öptüm seni cok görüsürüz opuyorumnanaktan

Selamlar arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bende ızmir Karşıyakadan yazıyorum....Ağustos ayı için kiralık yazlık bakıyoruzda 10 aylık bebeğimiz olduğu için hem temiz hem uygun birşey istiyoruz çevresinde bulunan varsa özelden bana ulaşabilirmi?Teşekkürler...

kardelencim valla fiyatlar 1000 den aşağı bahsetmıyorlar ne kadara bulabılırız mesela ay yardımcı olursan çok sevınırım:)Neyle karşılaşcağımızı bılmeden gıtmek ıstemıyoruz:)
Birde ben sana mesaj atmıstım ama gormedın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…