İzmir Sohbetleri

yok ortim beceremiyom bir türlü...oğlum gelsin de ondan öğrencem artıkın...:1no2:

ortim ben kaciyorum yarin ben senin özele yazacam canim oldu benim kizin bilgisayarda isi var yarin görüsürüz öptüm cok seni opuyorumnanaktan

ortim yanda terazi var bak...mesela bana vereceksin benim mesajıma gelip teraziye bas...bir kutucuk çıkacak...oraya ister bişeyler yaz..ister yazma...sonra bir kutu daha çıkıyor.ona da tamam de...al sana rep verdin işte...hadi bana ver bakalım olacak mı?

ortimmm süpersin...olmuş tabii...repleriz bundan sonra birbirimizi hehehe...kaydirigubbakcemile3

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun…

gunaydın guzel bı hafta dılerım..opuyorumnanaktan
kremalı pasta tadında olsun yada sekerlı kahvekaydirigubbakcemile3

çok gslll bir günaydn oldu sağol ablacm nasılsn
günaydın kardelencim...geç yatıp ta nasıl kalktın bu kadar erken...kafamçokkarıştı
gunaydın guzel bı hafta dılerım..opuyorumnanaktan
kremalı pasta tadında olsun yada sekerlı kahvekaydirigubbakcemile3
kar cım gümaydınlar...nerelerdesin...başka topiklere gidiyon herhall buraya hiç uğramıyon...:gitme:

sibel ablacm ben yattığmda saat 4.bçktu ve sabah 8 de kalktm ...kaydirigubbakcemile3
bebiş erken uyanıo benm hem uykusuz da değilim bu gece gsl uyurum artk sendea erken kalkmşsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…