İzmir Sohbetleri

hafta sonu izmirdeydim gerçektende çok sıcaktı hala ölemi bilmem ama pazar günü 42 dereceydi..
bizim burası 30 derece çok esiyo geceleri üşüyoruz bile hatta kapı cam kapalı yatıyoruz ..allah sizin yardımcınız olsun nefes alınacak gibi değil orada:gitme:

hafta sonu izmirdeydim gerçektende çok sıcaktı hala ölemi bilmem ama pazar günü 42 dereceydi..
bizim burası 30 derece çok esiyo geceleri üşüyoruz bile hatta kapı cam kapalı yatıyoruz ..allah sizin yardımcınız olsun nefes alınacak gibi değil orada:gitme:
gez gez suyum bı ıstanbula gelmedın yaaakaydirigubbakcemile3

kapa camlarıda usume bıdenemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben dün giremedim ne olduysa bir türlü kk ya girmedi sinirimden öldüm:jeyyar: valla ay kizlar buraya bakamadigim zaman cok sIkIlIyorum ya hepiniz ailem gibi oldunuz sizleri tanidigim cok mutluyum hepinizi cok seviyorum valla bacularim öptüm hepinizi cokŞenizŞenizŞeniz

selamlarrr...bgn girebildim nihayet buraya...orticime çok selam ederim içim açtı...Şenizsahiden yaa başka sitelerden hiç keyif almıyorum ben...buradaki arkadaşlar ailem,komşularım gibi yakın...hepinizi çok ama çok seviyorum...güzel dostlarım...opuyorumnanaktan

boncuğum hoşgeldin canım...ben de seni göremiyorum bu aralar...bir yerlere mi gittin?profuna baktım geçende...Denizliye gitmişin galiba...özledim senü şeker...opuyorumnanaktan

sıbel ablam selam ızmırın cıtır kaynanası :)))
adın cıktı kaynanaya ınmez artık desıbele:))
hepınızı opuyorum

X