İzmir Sohbetleri

günaydın kardelencim...geç yatıp ta nasıl kalktın bu kadar erken...kafamçokkarıştı

kar cım gümaydınlar...nerelerdesin...başka topiklere gidiyon herhall buraya hiç uğramıyon...:gitme:
gunaydın ablısım Şeniz
valla nırdeyım bende bılmıyom ama bu sıralar derdım var bolumundayım cok ...
nasılsın abla...

gunaydın ablısım Şeniz
valla nırdeyım bende bılmıyom ama bu sıralar derdım var bolumundayım cok ...
nasılsın abla...

karcım niye derdim var bölümündesin hep..kafamçokkarıştı.ara sıra neşeli topiklerde gezin ablacım...sen daha çokk gençsin dertleri düşünme...Şeniz

karcım niye derdim var bölümündesin hep..kafamçokkarıştı.ara sıra neşeli topiklerde gezin ablacım...sen daha çokk gençsin dertleri düşünme...Şeniz
bılmem ablısım okuyom hep neler yasanıyo dıye..
bazende dusuncemı yazıyom hop herkes atlayıpda nıye boyle dusunuyosun dıye fıkrımı dusuncemı degıstırmaya calısıyoar benım dusuncem degısmeyınce sınırlenıp gıdıyllar hehheheh sen nasılsın ablısım sende yoksun ama ortalarda..opuyorumnanaktan

günaydınnnopuyorumnanaktan
ben geldimdelikafadulden
nasılsınız kızlar keyfiniz yerindemizemuszemus

nişandan sonra ancak yorgunluk atabildim...ama son günlerde sık sık buralardayım...bu sıcakta dışarı çıkılmıyor ki tatlım...Şeniz
günaydınnnopuyorumnanaktan
ben geldimdelikafadulden
nasılsınız kızlar keyfiniz yerindemizemuszemus
oyy suyum hşg...sen nasılsın? tatilde misin?yerimseniben

Hoşgeldin canımıniçi...a.s.sensiz boştu buralar walla...senağlamatatilin iyi geçmiştir umarım...ızmit PTT ye emanetini gönderdim tatlım...tekrar teşekkür ediyorum...Şeniz

Kızlar ben bir tanıdığıma gidiyorum...bebeği oldu da...:CüvCüv:akşama burdayım ama...hepinizi öptüm...MUCUK...Şeniz

ooy ablişim :asigim:
çok teşekkür ederim :kedi:

çok özledim hepinizi a.s.
iyi gezmeler sana da a.s.
akşam görüşmek üzere :teytey:

hani yazmıştım 2 gün önce maddi bir talihsizlik yaşadım ama sonra yazayım şimdi cvp bekliyorum diye.

bir uçak firmesıydı bu oğlumu antalyaya uçurucaktım o firmaya netten üyeyim netten alayım busefer bileti dedim girdim siteye bilgileri yazdım devam dedim
,ben karşıma bir sayfa gelicek uçucak kişi bilgileri falan istiycek sanırken birden bileti onayladı benim adıma,delirdim aradım birtürlü kabul olmuyor tlfnda gitti 80 tl boşuboşuna,esneklik falan yok çıldırıcam,

sonra bir mail adresii verdile mail attım 2 gün 3 gün bekledim cvp geldi ben o cv bı yanlışlıkla okuyamadan sildimmi bide, döv şimdi nutez kendiniklava:

sonra 20 ye yakın okuyamadım msj ne olur birdaha atın dedim.sonunda cvp geldi bu sabah uçucak kişi bilgilerini yazınız diye.

param kurtuldu çok mutluyum allah razı olsun o şirketten işimi halletti.
fakat sitesinde düzenlemeler yapmalı , kullanıcı son kontrol ve değişimleri yapmadan satmamalı dimi kızlar...:1hug: a.s.

a.s.günaydınlar...bugün uykum açıldı erkenden...belki birazdan yine yatarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…