İzmir Sohbetleri

Bızımkısı karnelerın en gÜzelı.................... Hepsı 5 hepsı Çok ıyı maaŞallah .....
Çok mutluyuzzzzz Çokkk teyzelerı..................
Hepınıze sevgılerımle yaĞmurlu ve soĞuk bır ızmır gÜnÜnden....

canım kutlarım güzel kızını başarılarının devamını dilerim öpüyorum güzel yanaklarınıŞeniz:1hug::1hug::1hug:

ay cok sevindim masallah canim basarilarinin devamini dilerim yavrusun :Saruboceq:öptüm coka.s.opuyorumnanaktan

canım prensesin basarılarının devamını dılıyorum kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan

canım kutlarım güzel kızını başarılarının devamını dilerim öpüyorum güzel yanaklarınıŞeniz:1hug::1hug::1hug:

ay cok sevindim masallah canim basarilarinin devamini dilerim yavrusun :Saruboceq:öptüm coka.s.opuyorumnanaktan

canım prensesin basarılarının devamını dılıyorum kocaman öptüm siziopuyorumnanaktan
iyi ki varsınız hep olun bu güzel yüreğiniz acıyı hiç yaşamasın inşallah!opuyorumnanaktan

geldım canımmmmmmŞenizkız ben ızmırde degılımkıkaydirigubbakcemile3düzcedeyim taşındık biz ordan:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…