İzmir Sohbetleri

heskese selamlar
mutlu anlarla dolu geçiilen güzel bir gün dilerim....
iyi aksamlar bitanem seninde bütün günlerin güzel gecsin insallah öptüm ablacim
karanlık bir izmir gününden hepinize merhaba. opuyorumnanaktan
umarım içiniz aydınlık ve sağlıklıdır. böyle havalar beni mutsuz ediyor.
tabii hastalıkta arkasından geliyor. bu sene baş ağrılarım çok.
hep havaya vurdum. meğer sünizittenmiş. ilaçlar bile bazen fayda vermiyor.
ama atlatacağım. havalar ısınınca tabii.opuyorumnanaktan

gecmis olsun lady im dikkat et canim sen yinede ilaclarini aksatma iyilikler diliyorum lady imeopuyorumnanaktan

goodnight_30.gif

olsun artık aramıza döndün dımı gerıolumunekankayizsmilebende ne yapıyım canım evdeyım can sıkıntısından patlıyorum oyle

canım arada böyle aksilikler olup aranızda olamıyorum ama dönüşlerim hep muhteşem oluyor sizinde karşılamnız içtenliğiniz 10 numara....neden canın sıkılıyor ki bitanem avunuruz işte bir şekilde yalnız değilsin asla unutma çok öptüm seni canım...

iyi aksamlar bitanem seninde bütün günlerin güzel gecsin insallah öptüm ablacim

ablam benim aradan geçen zaman sevgimizden birşey kaybettirmiyor iyi ki varsın cansın tatlı rüyalar ablacım yarın inşallah allah bir mani vermez ise görüşürüz ablacım...opuyorumnanaktan

gecmis olsun lady im dikkat et canim sen yinede ilaclarini aksatma iyilikler diliyorum lady imeopuyorumnanaktan

güzel bir gündü bu saate kadar!
kemerlatına alışverişe gittim komşuablamla içli köftelik bulgur almaya özelmiş güzelmiş diye ee bakalım yarın olunca yiyeyim sizlere re de sunarım kalırsa benden tabiii sonra yemek yedk sıccaık evinde sonra ben eve yemek yapmaya sonra ben okula kızımı prensesimi almaya sonra ben buraya işte sizlerin yanına....

baktım kimse yok yazacak slm atacak kimsecikler yok bende bunları paylaşayım bari dedim caaanım izmir imin soğuk kış akşamında....sevgilerimle....

canim afiyetler olsun kicenide öpüyorum cok sihirimgününün güzel olmasina sevindim ablacim
her zaman güzel olsun insallah benden de sana sevgiler tatli dillim benim opuyorumnanaktan

canım arada böyle aksilikler olup aranızda olamıyorum ama dönüşlerim hep muhteşem oluyor sizinde karşılamnız içtenliğiniz 10 numara....neden canın sıkılıyor ki bitanem avunuruz işte bir şekilde yalnız değilsin asla unutma çok öptüm seni canım...

oylesıne canım bır sebebı yok yanı kısın boyle oluyorum bazen havalardan heralde.sagol bıtanem bende senı ve prensesını cok öpuyorumopuyorumnanaktan

canim afiyetler olsun kicenide öpüyorum cok sihirimgününün güzel olmasina sevindim ablacim
her zaman güzel olsun insallah benden de sana sevgiler tatli dillim benim opuyorumnanaktan

oylesıne canım bır sebebı yok yanı kısın boyle oluyorum bazen havalardan heralde.sagol bıtanem bende senı ve prensesını cok öpuyorumopuyorumnanaktan
ikinize de sevgilerimizi ve öpücüklerimizi gönderiyoruz teyzeleri....kızım cuma günü karne alacak içimiz huzur gurur ve mutluluk dolu allah herkese yaşatsın bu duyguları karnemizi buraya eklerim canım ablam ve canım çakılım.....opuyorumnanaktan

bu arada topiği kapattım sizin için ama siz nerdesiniz hatunlar.....eşim mutfağa gdince sigara içmeye kaçamak kaçamak yaıom bende işte böle sizlere.....:nazar:
şiir gibin yazdım valla hatuna baq be bana baq bea şii gibinim haaaaa :)zemuszemus

aldik prensesten öpücüklerimiziŞeniz tesekkürler bitanem kiyamam tebrikler yavrusuna tabiki gurur verici masallahalkisalkisalkis allah basarilar versin:Saruboceq: bekliyorum canim seviniriz sen bitanesin sihirim opuyorumnanaktan

ikinize de sevgilerimizi ve öpücüklerimizi gönderiyoruz teyzeleri....kızım cuma günü karne alacak içimiz huzur gurur ve mutluluk dolu allah herkese yaşatsın bu duyguları karnemizi buraya eklerim canım ablam ve canım çakılım.....opuyorumnanaktan

bu arada topiği kapattım sizin için ama siz nerdesiniz hatunlar.....eşim mutfağa gdince sigara içmeye kaçamak kaçamak yaıom bende işte böle sizlere.....:nazar:
şiir gibin yazdım valla hatuna baq be bana baq bea şii gibinim haaaaa :)zemuszemus

ohhhhhhhh öpücuklerımızıde aldıkopuyorumnanaktanne mutlu sana canım beklıyoruz prensesın o guzel karnesını sende fırsat buldukca yaz ıyı oluyor boyle:jeyyar:

valla öpücükleri aldık yazdıklarınızı okudum çok güzel çok mutluluk verici.........
amma..................
nerdesinizzzzzzzzzz ya nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben varım siz yoksunuz siz varsınız ben yokummmmm bir kerede şöyle laflasak ya eski günlerdeki gibi ne olurdu ki sanki çok mu şey istedim yaaaaaaaaaa.....
çok öpüyorum sizi..................

canim simdi isten geldim anca oturdum valla birazda rahatsizim nezle oldum simdi biraz iyiyim sükür bakayim dedim kkya nasilsin sihirim

slm kızlarrrrrrrrrrr sihirim ablam nasılsınız canlarım?ablacım iyi olmana cok sevındım kendıne iyi bak olurmu çok sevıyorum ben senı öptüm hepinizi kocaman

X