İzmir Sohbetleri

hoşgeldın canım nasılsın?

iyi yapmissin canim degisiklik olmus kaydirigubbakcemile5
tesekkürler bitanem iyiyim süküropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet iyice durgunlasti topicigimiz diptisim valla bilmiyorumkismile

Ablam nasılsın ben mutsuzum canım çok sıkılıyor netteym 1 sattir ama bişile ilgilenecek motive olacak haim yok.kızım çok mutsuz dışarı çıkamıyor ,arkadaşlarını çok özlüyor okulum -öğretmenim diye inliyor zarzor çizgifilm izliyor ama içm acıyorablacım ya....tatili haketti ama evde tatil geçmiyor ablacım ya....

ben düzelttim a.s.
aferin ona annesi hepsi 5 opuyorumnanaktan
bu arada ben DıptısDıptıs nick değiştirdim kaydirigubbakcemile3
dıptısım saol btnm ya emeğine eline sağlık canım ya valla bi gözüm görüo bi gözüm görmüo bende çakılı görünce saol dedmiştimmmmm asıl teşekkürümün sahibi senmişinn nnnnn...
çakılımmmmmmmm öpüom seni yavyummmmmm

hehehhehh ben im kıızımınnnnnnnn karnesi hehheheheh
bizimkisi kanelerin en güzeli hıhhhhhhh
ben doğurdum işte ben doğurdum onu heheheheheheheh
ya çocuk böle kar ne getirdi ama bütün evdeeeeeeeeeee

KIS SENİ YERİM BEN YAAAAAAAAAAAA.........
SAOL BEBĞİM ELLERİNE SAĞLIK BİTANEM BEN YAŞLANMIŞIM YA :hulya:mafoldumben

kaydirigubbakcemile3ben yapmadım canım dıptıs düzeltmis prensesın karnesını tşklerinın sahıbı o ama ben öpücüklerimi geri istiyorum banane bananekaydirigubbakcemile3

ayyy kıyamam ben ona yaa canım sizde bırlıkte bırseyler yapın mesela beraber sınemaya gıdın alvin ve sincaplar 2 oynuyor sanırım su an al kızını ona gıt hatta gecerken benıde alın bende gelıyım sızınlekaydirigubbakcemile3

canim iyiyim bitanem sagolasinay kiyamam sIkIlma o kadar cakilimin dedigi gibi sinemaya yada cocuklarin eglenebilecegi yerlere gidin canim beraber gezin haketmis tabiki kuzun yazin ödüllendirirsiniz yavrunuzuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…