İzmir Sohbetleri

ablam valla ben kafama taktım mı yaparım dedim ev alayım dedim deli gibi ev ranadım durdum onun kapısı bunun bacası dedim alamadım kafamıboşa işirdim yordum sonra işlerimizi büyütelim dedik alahın izniyle ofis falan yeniledik ev hayatımız okul ve iş derken netten uzaklaştım anlayacağın ablacım ...pc yi ve neti yeniledim yeni abonelik falan derken bu zamana geldik çok şükür ablacım...sen nasılsın ablam buralar nasıl bıraktığım gibi değil galiba boş burası eskiler bir selam atıp çıkıyor mu ne?

kızlar bu aralar uğrayamıyorum. sadece selam demeye uğruyorum. hepinizi çok çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

hayirlisi olsun canim benim allah kolayliklar versin sükür canim opuyorumnanaktan
eskisi gibi degil selam verip cikiyoruz olsun selamlasiyoruz o yeter canlarimlaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

karanlık bir izmir gününden hepinize merhaba. opuyorumnanaktan
umarım içiniz aydınlık ve sağlıklıdır. böyle havalar beni mutsuz ediyor.
tabii hastalıkta arkasından geliyor. bu sene baş ağrılarım çok.
hep havaya vurdum. meğer sünizittenmiş. ilaçlar bile bazen fayda vermiyor.
ama atlatacağım. havalar ısınınca tabii.opuyorumnanaktan

dıptısannem geçmiş olsun aynı sorun bende ve kızımda var dikkat et lütfen bir daha bizlere böyle üzücü haberler vermemen dileğimle dıptısannem....

evet maalesef sizlerden ayrı kaldım...unutuldum sandım ama neyseki herkesin hafızasındayım hala ohhhhhhhhhhhhhh cm kkm benim cnm arkadaşlaım benim...
sen neler yapıosun hanidir ben bilmiom neler yaptınız bakaımmmm

olsun artık aramıza döndün dımı gerıolumunekankayizsmilebende ne yapıyım canım evdeyım can sıkıntısından patlıyorum oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…