ortim beklediğimden daha cana yakınmışsın, daha samimiymişsin,,,Şenizher halinle çok doğaldın...a.s.tam bir insansın...çok güzeldi günümüz...gelecek seneyi iple çekeceğim...:gitme:vereliniortakselamlar ızmırın güzel hatunları nasılsınız ortım cok güzel bır gün gecırdık cok mutlu oldum kıbelem,boncukum,tülınycanım kusumcok tesekkürler hepınıze kucak dolusu sevgıler öpücükler canlarım aramızda olan olmayan tüm arkadaslarımı cok sevıyorum
essem yok yaa öyle bişey olur mu olabilir mi ablacım?sıbel ablam duyduklarım dogrumuu eger dogruysa vay benım halımee :))
keısn haberlerı beklıyorum ablam
selamlar ızmırın güzel hatunları nasılsınız ortım cok güzel bır gün gecırdık cok mutlu oldum kıbelem,boncukum,tülınycanım kusumcok tesekkürler hepınıze kucak dolusu sevgıler öpücükler canlarım aramızda olan olmayan tüm arkadaslarımı cok sevıyorum
Zelihacım hoşgeldin...başın sağolsun ablam enişten hasta mıydı? :çok üzgünüm:dedene de geçmişler olsun...a.s.ben de diyordum Zeliha nerde acaba? her zaman bekleriz buraya canım BENİM...buyrunnnnnnnnnçekilin!!!!!!! çıkın aradan ben geldim..... kızlar özledim sizleri vallaha.... valla ben hamilemiyim derken sibel abla benden hızlı çıkmışsın maaşallah. şaka bir yana ne güzel olurdu. bende çok doluyum düğün vardı bilirsiiz eniştem vefat etti dedem hasta falan hiç fırsat bulup kk ya gelemedim artık buralardayın. yanaşın acık sığışamadım zemuszemus
Heeyyt karcım gelmiş nirdesin ablam sen de yoksun artık...özletme kendini sen buranın küçük ortisisin...vereliniortakızmırın guzellerı nerdesınız ?..
ablam maşallah torunların çok şekerler yaa...kimse kalmamış bende çıkayım bari