İzmir Sohbetleri

selam ablam annem 4kız evlendırıp bı gelın aldıgı ıcn tecrubelerını aktarıyım
banyo havlu takımı bızde alısverıste alınır duugne yakın bohcaya konmaz lif namaz basartusu oyalı seccade terlik parfüm sımdılık aklıma gelenlerr:)

sibelim kızın ailesinde kimletr vr bilmiyorum. ev içinde yaşayanlara erkekse gömlek çorap-kadınsa kumaş ve terlik. ayrıca havlu, seccade, tesbih, eşarp. kızada parfüm, makyaj malzemesi, gecelik takımı, terlik ve misafirlere ikram edilmek üzere lokum koymuşlardı. yani benim kıza. bilmem yardımcı oldum mu.

Çok teşekkürler lady ablam, essem, kardelenim....fikirleriniz benim için inanın çok değerli...sizi seviyorum...opuyorumnanaktan

Namaz başörtüsü, terlik ve lif var essem...Banyo takımını ben nışanda zannediyordum...:1shok:ayrıca yazma da konuluyor mu? birkaç yazma yaptırdım ben...kafamçokkarıştı

LDY Ablam lokum iyi fikir...gecelik takımı, parfüm, seccade takımı kıza söz sepetine koymuştum ben...tekrar mı gecelik takımı koycaz yoksa bir takım saten pijama mı alsam desenli fln...kafamçokkarıştı

benim kızda nişan ve söz bir arada olmuştu. onun için tek bohçayla kurtardık. zaten birbirimizi yormayalım diyede konuşmuştuk. kınada biraz masraf yapmışlardı. oda görevleriydi artık.

desibelim nişansa en iyisi yapma çiçekte ve canlı çiçek al. bizimkiler getirmişti. birde çikolata tabii. aklıma geldikçe ben yazıyorum. ehh 3 sene geçti.

ALLAH'IM

Mal verdiğin zaman saadetimizi
Kuvvet verdiğin zaman aklımızı
İktidar verdiğin zaman basiretimizi
bela verdiğin zaman imanımızı
nimet verdiğin zaman mertliğimizi
güzellik verdiğin zaman iffetimizi
zorluk verdiğin zaman sabrımızı

BİZDEN ALMA ..
amin cumamız mübarek olsun

boncuk ablişim sana daaaaa, herkese deeeeeee hihoyyyt
çok şükür haftayı bitirdik yine delikafadulden

4 saat sonra hey özgürlüüük delikafadulden

sevgili topiğim iyi geceler demeye geldim....kurs bitti nihayet...yarın yine alışveriş işlerim var...hadi kapatıom ışıkları...iyi gecelerrrr...yaww günlük gibi oldu aaa....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…