İzmir Sohbetleri

şuraya bak halimize topikten konuşuyozkaydirigubbakcemile3
ama gelende yok ya nerde bu millet bak gideriz ama haaa:umursamaz:
biz yalnızdık aynurlar vardı yanımda mustafa melih uyuyunca hemen geldi zaten ve bitmişti konser o fazla kalamadı bizmle..bizde hemen döndük sonlarında yudu yani bende kıyamam yoksa bakma öle dediğime kaydirigubbakcemile3

kardelen gitti sibel ablam:gitme:
hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliopuyorumnanaktan

günayyydınlarrr...gizom günaydın tatlım...a.sdora bebeğe de günaydın...:CüvCüv:

selam kızlar nassınız opuyorumnanaktan
işlerim var arada girip çıkıyorum-tatlicadiarzu-
gelirim yine öptüm sizi:a015:

mrb bayanlar sizi çok özledim hala dönmedim yoğunum giremiyorum 29 haziranda dönüyorum sizler nasılsınız öpüyorum

kardelenim tamam değil....kafamçokkarıştıne koyacam ne yapacam bilmiom off offf...17 temmuzda nişan tarihi...mafoldumben

ooo daha var int.araştrmadn mı canm yaaa .. neler koydn şimdilik ??
ya benm de boğazm pazrdan beri çok kotuu ablamm yaa.:KK43: antbytk kullnıom 3 gndr ama değişen bişi yok

kardelenim demek sana antibiyotik iyi gelmemiş...yeniden dr a git belki boğaz kültürü yapıp öyle antibiyotik verebilir. geçmiş olsun ablam...Şeniz

Ben şimdilik neler koydum; bohça, 2 adet havlu, 2 adet patik, banyo havlu takımı, 3 adet çorap, bir adet saten kırmızı gecelik, bir tk iç çamaşırı, bir adet siyah şal, ayna takımı, makyaj malzemeleri, duru limon kolonyası, bir gömlek alıcam ...şimdilik bunlar var başka ne olabilir...:uhm:

izmirimin güzelleri hepiniz hakkınızı helal edin sizleri çook özleyeceğim
her nekadar gelmeye çalışsamda pek girebileceğimi sanmıyorum nete
şimdiden hoşçakalın :a015: :a015: :a015:

izmirimin güzelleri hepiniz hakkınızı helal edin sizleri çook özleyeceğim
her nekadar gelmeye çalışsamda pek girebileceğimi sanmıyorum nete
şimdiden hoşçakalın :a015: :a015: :a015:

Sbluemmm ne demek yaa böyle konuşma...hakıımız helal tabii bir hakkımız varsa hehehe...:gitme:seni göreceğim inşallah yaza...:nazar:

sbluemmmmm....dur gitmeeee....iki lakırdı edek...:))
gözlerim yanıo artık sibelim yarın kaynana gitcek burdayım inş sizle ayrı ayrı sohbet edeyim istiyorum
Sbluemmm ne demek yaa böyle konuşma...hakıımız helal tabii bir hakkımız varsa hehehe...:gitme:seni göreceğim inşallah yaza...:nazar:

tabii bi kahvemi içmeden olmaaz :umursamaz:
tekrar iyi geceler repleride bitirdim zaten :roflol: :a015: :a015:

slmm sibel ablacmm ya antbytk emzrdiğim için oğlanında kullandğndn verdi dr hafif sanrm her ilacı içemiyorm ya ondn .. bu arada sepete herşeyi koymuşun daha ne aklıma gelirse yazarm yne ama bende saç düzleştricide vardıı .

sblue , ya canm nere gidion ben kaçrdm galiba yazını bilmiom habermm yokk hiç mi giremicen bi yere gidionn canm

X