İzmir Sohbetleri

oooooo sibel ablam gelmiş hoş gelmşşş biz ii olmaya çalışıoz sende haberler sen nasılsnn

hoşbldk ablamm ii maşllh bebiş ama daha adı yok bilidiğim kadaryllaa.. sen neler yapıon bakemm

kardelenim biz şimdi nişan telaşına başladık...nişan bohçası için eksikleri tamamlıyom...sana ne gelmişti nişanda de bakem...fikir ver ablana...opuyorumnanaktan

kardelencim senin şu avatarına da bayılıom walla...çok masum bir kız ifadesi...:))zemuszemus

ii geceler hatunlarrr...nerdesiniz yaww..kimseler uğramamaış...benneyaptımki

ben varm ama şindik çıkacam kermesi dolaştk geldükk ... ya geşin ablam sizde çok gsl buralar ..
iigeceler ..

selam kızlar naberdelikafadulden
kardelen takip ediyom senii

neyse ya aman salla...
konser süperdi:lepi:
ama melih uyudu yarıda kucağımda valla solugu sokakta alan kadınlar gibiydim bugün ..
bizim bir hamiyet ablamız vardı çok küçük evlenmiş 14 yaşında anne olmuş o anlatrdı kızlar çok cahildim ben sormayın 2 çocukla kermeste asklepiona konserlere giderdim erkenden yer kapmak için orda doyurur uyuturdum çocukları ağlarlarsada susun evdemi durcaktık diye kızardım cahillik işte bende çocuktum der anlatrdı bizi güldürürdükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bugün melih kucağımda uyuyunca hamiyet ablamı hatrladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen vallah ole kendi bilir ama bunu grmemek için kor aşık olmak lazımm yazıkkk bole ezdrylr kendileini sinr oluom

ayyyyy alemsin valllaa yazık kıyamam

enes im de arabsnda uyudu babası hemn dondü oğlu rahat yatağnda yatsnmşş ama ii ki de dndk terlemiş kuzucumm ne biçimm biz ewe giderken sizin araba aşağı iniodu varmıdın sende grmdm

evet ya demi..
evlenir evlenmez ama niye kendini şimdiden küçük düşürsünki:1no2: saygı cidden çok mühim değilmi??
birde sen yazmışsın ya kayınvalideyle oturcakmış aman demişsin iyiki yazdın bende yazcaktım da çokda özele girmek istemiyom yarın evlenirse biz sölediğimizle kalcak yapcak bişey yok ozman..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…