İzmir Sohbetleri

desibelcim kocaelinden sana çenebazdan bol bol sevgiler getirdim.
kulaklarında çınlamıştır mutlaka.

evt ablacım çonladı...ben de sana selamlar göndermiştim çenebazımla...ne güzel ikili olmuşunuz...iki sevdiğim bir arada dedim...Şenizohh ohh nazara gelmeyin...:nazar:

Lady ablam hoşgeldin özlettin kendini...nasılsın? oğluşunu kutluyorum...evt eşin hakketmiş hediyeleri...kediye bakmış ama en çok ta senin yokluğun yetmiştir ona...:)))

hoşbuldum canım. ay törende çok ağladım. çok gurur verici bir olaymış bu. darısı tüm anne ve babalara. turkbayragi
eşimi bayağı üzmüş yaramaz. eh annesiz kaldı kaç zamandır. oda oda beni aramış. çok hırçın davranmış. adamın bacağını çizmiş.delikafadulden
şimdi yanımdan ayrılmıyor. yine bir yere gidecem sanıyor.opuyorumnanaktan

evt ablacım çonladı...ben de sana selamlar göndermiştim çenebazımla...ne güzel ikili olmuşunuz...iki sevdiğim bir arada dedim...Şenizohh ohh nazara gelmeyin...:nazar:

hoşbuldum canım. ay törende çok ağladım. çok gurur verici bir olaymış bu. darısı tüm anne ve babalara. turkbayragi
eşimi bayağı üzmüş yaramaz. eh annesiz kaldı kaç zamandır. oda oda beni aramış. çok hırçın davranmış. adamın bacağını çizmiş.delikafadulden
şimdi yanımdan ayrılmıyor. yine bir yere gidecem sanıyor.opuyorumnanaktan

iki gururlu anne ooh ne güzel hep böyle olun inş :Saruboceq:

selamını aldım canım. yine gideceğim kısmetse. çenebazımı allah nazarlardan esirgesin.:nazar: çok cana yakın. sanki yıllardır tanışıyoruz gibiydik.a.s.

essem sevom desibelim fırstlaydim hepinize selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni gelen ve gelecek olanlarada tabii selam olsunopuyorumnanaktan
ben geldim kimseler yoktu gidiyordum bakayım dedim sohbet kaynamış maaşallahzemuszemus
nassınız kızlar:1hug:
okul kapandı kimseler kalmaz artık yazlık sezonu açıldı:gitme:

essem sevom desibelim fırstlaydim hepinize selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben geldim kimseler yoktu gidiyordum bakayım dedim sohbet kaynamış maaşallahzemuszemus

yok canım biz sezonu daha yeni açtık.
sende hoşgeldin güzelim.:icecream:

fırstlaydı ablam nereye gittiniz:uhm:

önce ankara. bir hafta izmirde kaldım. ardından kocaeline gittim.
şimdide muğla-fethiyeye kızikoma gitmeyi düşünüyorum.delikafadulden
eşim yakında isyan bayrağını çekecek vallahi.:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin suyum...buyrunnnnnnnnnnsılsın? sohbet güzel he burda...lady ablam da geldi..özlemiştik onu da çokk...opuyorumnanaktan

önce ankara. bir hafta izmirde kaldım. ardından kocaeline gittim.
şimdide muğla-fethiyeye kızikoma gitmeyi düşünüyorum.delikafadulden
eşim yakında isyan bayrağını çekecek vallahi.:roflol::roflol::roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok: maaşallah:nazar:
ohh gidin bencede sefanız olsun:lepi:

aaah ahh inş sibelim benmki portakalda vitamin bile değil şuan senağlama senağlama
canımsın sevom...ŞenizAllahın hazinesi çokkk geniş...sen yeter ki iste canımıniçi...en kısa zamanda senin de ben hamileyim dediğin günleri duyarız inşallah...:Saruboceq:

aaah ahh inş sibelim benmki portakalda vitamin bile değil şuan senağlama senağlama
kız niye le diyon sevom:mymeka:
gün doğmadan neler doğar derler :teselli:
herşey kader kısmet,allah kimseyi kötü şeylerle imtihan etmesin,bundanda vardır bir hayır hikmet:teselli:
hem daha yaşında geçmediki,millet yeni evliyo bizim yaşımızda be kızım :eek:lmaz:
hoşgeldin suyum...buyrunnnnnnnnnnsılsın? sohbet güzel he burda...lady ablam da geldi..özlemiştik onu da çokk...opuyorumnanaktan
sibel ablam hoşbuldumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet doğru diyosun bende pek takip edemiyorum pc açık ama sabahtan beri bir sürü iş yaptım -tatlicadiarzu-
ilk geldiğimde kimseler yoktu:gitme:

o günler gelince sen benden de fazla sulu göz olursun.senağlama

sohbetleri özlemişim vallahi. neyse sıkıntılı günlerimi biraz olsun atlattım. artık neşem yerinde.delikafadulden

:1shok::1shok::1shok::1shok: maaşallah:nazar:
ohh gidin bencede sefanız olsun:lepi:

hak ettik artık. bunca sene koştur. şimdi rahat etmeliyiz.opuyorumnanaktan

seyahat nereye hayırlısıla.:lepi:
bir gökçeada proğramımız var öncelikle ama o tam kesin değil gibi... bellide olmaz yerimseniben
sonrada bir firmamızın uludağda tanışma fuarı var ordanda sanırsam istanbula geçeceğiz:lepi:

X