amanin bugün konulara yetiemiom bi yerde tartışma var bi yerde sevgiler biyerde bilgiler kafamçokkarıştı
kuşum kıza üzüldüm cnmama şimdiki çocuklar hep böyle genelde hele nazı oynanıyorsa ama sen içim rahat etsin diyorsan götür tabi dr a
bito kalp atışlarını duyuyor gibyim
sibel senin oğlanda baştan belliymiş maşşallah şimd e yapcak yüksek tus vs var demi şimdi
yaa ama öyle zor olmayacak mı benneyaptımkisbluemmm evt cnm tus var eylülde bakalım hayırlısı..isediği yer olmazsa nisanda girerim diyo...bu arada da pratisyen hekim ataması yapılabilir...:))
valla kalbim küt küt atiyor duydun demi canim benim yaopuyorumnanaktan
aaah ah analık hiç bitmiyor demi :teselli:ne bilim sbluem yapacak bişeyler artıkın...atandığı yerde bir ev tutarız olmazsa...ben de giderim hatta...uzmanlık ataması olana kadar bir kaç ay kalır herhall...hayırlısı tabii inşallah...:))
akıllı bıdığa baak maşşallahablacım benim kızımda geçensene ..harfleri tanımaya başladı çok düzgün türkçesi var ..zaten ..puzzle yapmayı çok seviyo yazı yazmayı ...çok seviyo ...bilgisayarı bir kullanıyo anlatamam sana mesela pasta ouynlarına gircek ..demi arama motoruna pas yazıyo ..ve oyunu açabiliyo ..yani kafası okadar çabuk algılıyoki biz şaşırıyoruz ..
bitoşum ..bnm kızın ..tutturması bişeyin alınmasıyla ilgili değil ..yani alıcaksın olayı değil ..anlatabiliyormuyum ..ya atıyorum sevdiği bi eteği var geçengün kirlendi bende çamaşırları biriksin diye yıkamadım bizimkilerle birlkite yıkamıyorum ..onu giyicem diye tutturdu ..kirli diyorum ..neden yıkamıyosun onları mikroplar çoğalıyodur diye ağlamaya başladı ve ben o eteği bidaha giydiremedim ..
:kedi: kaydirigubbakcemile3sbule evet pek faalsin .canişkom ..sağol fikirlerin için canım benim ...
sblue evt cnm analık ölene kadar devam edio sanırsam...kuşşuum sen onu dediğim gibi ünv psk.götür...gerçekten yönlendirior hocalar...bana bir çok tavsiye de bulunmuşlardı o zamanlar...:))
boncuk hşg ablamm...yaa sana birşey sorsam...benim avatar, smiley, grafik, online ışığı fln hiç biti görünmüyo...nasıl düzelecek..(bilgin var mı?