İzmir Sohbetleri

4 yaşını dolduracak az kalmış...o zaman sen onu ünv.de bulunan çocuk psikiyatriye götür...orada zeka testi yapıyolar...benim küçük oğlum 3 yaşında okumayı sökmüştü de, o yüzden götürmüştüm...epeyce yüksek çıkmıştı IQ düzeyi...150 IQ idi...orada seni yönlendirirler hem de...:))

amanin bugün konulara yetiemiom bi yerde tartışma var bi yerde sevgiler biyerde bilgiler kafamçokkarıştı

kuşum kıza üzüldüm cnmama şimdiki çocuklar hep böyle genelde hele nazı oynanıyorsa ama sen içim rahat etsin diyorsan götür tabi dr a

bito kalp atışlarını duyuyor gibyim
sibel senin oğlanda baştan belliymiş maşşallah şimd e yapcak yüksek tus vs var demi şimdi

orti cok dogru söylediklerin cocuklar kullanilcak zamanlari cok iyi biliyorlar fakat benim kuzum daha degisik bir cocuk cok akilli inanamiyorum bazen fakat eminim kesinlikle yardim gerekiyor benim kizimda ayniydi fakat o yokla vari biliyordu ve diretmiyordu onun dogrulari kendiyle alakaliydi ve hic yanlis cikmadi ona yön vermedik hep o yönünü kendi buldu ve hep dogru yapti yanliz cok isteklerini yapamadim fakat o diretmedi bekledi bilmiyorum cocuk büyütmek cok zor

sbluemmm evt cnm tus var eylülde bakalım hayırlısı..isediği yer olmazsa nisanda girerim diyo...bu arada da pratisyen hekim ataması yapılabilir...:))

valla kalbim küt küt atiyor duydun demi canim benim yaopuyorumnanaktan

kizlar ben kacam valla sabah is var son gün yarin görüsürük iyi geceler hayirli sabahlar öptüm cok sizi canlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biittom kaçıon mu..hadi ii geceler olsun...sen yarın da mı çalışıon...neyse iyilikler olsun da git çalış ortimmm...öperem çok:))

ne bilim sbluem yapacak bişeyler artıkın...atandığı yerde bir ev tutarız olmazsa...ben de giderim hatta...uzmanlık ataması olana kadar bir kaç ay kalır herhall...hayırlısı tabii inşallah...:))

ablacım benim kızımda geçensene ..harfleri tanımaya başladı çok düzgün türkçesi var ..zaten ..puzzle yapmayı çok seviyo yazı yazmayı ...çok seviyo ...bilgisayarı bir kullanıyo anlatamam sana mesela pasta ouynlarına gircek ..demi arama motoruna pas yazıyo ..ve oyunu açabiliyo ..yani kafası okadar çabuk algılıyoki biz şaşırıyoruz ..
bitoşum ..bnm kızın ..tutturması bişeyin alınmasıyla ilgili değil ..yani alıcaksın olayı değil ..anlatabiliyormuyum ..ya atıyorum sevdiği bi eteği var geçengün kirlendi bende çamaşırları biriksin diye yıkamadım bizimkilerle birlkite yıkamıyorum ..onu giyicem diye tutturdu ..kirli diyorum ..neden yıkamıyosun onları mikroplar çoğalıyodur diye ağlamaya başladı ve ben o eteği bidaha giydiremedim ..

ne bilim sbluem yapacak bişeyler artıkın...atandığı yerde bir ev tutarız olmazsa...ben de giderim hatta...uzmanlık ataması olana kadar bir kaç ay kalır herhall...hayırlısı tabii inşallah...:))
aaah ah analık hiç bitmiyor demi :teselli:
akıllı bıdığa baak maşşallah
allahtan bilincsiz anne babalar değilsiniz cnm en kısa zamanda ona özel ilgii gösterebilecek bir kurumla irtibata geç bakalım sonuç ne olacak

sbulem sen nasılsın ..görüşemedik bayadır ben bugün pek gergindim ama ..valla kk işte her derde deva ..sağolun hepiniz ya ..açıldım biraz ..

sblue evt cnm analık ölene kadar devam edio sanırsam...kuşşuum sen onu dediğim gibi ünv psk.götür...gerçekten yönlendirior hocalar...bana bir çok tavsiye de bulunmuşlardı o zamanlar...:))

sbule evet pek faalsin .canişkom ..sağol fikirlerin için canım benim ...
:kedi: kaydirigubbakcemile3
sblue evt cnm analık ölene kadar devam edio sanırsam...kuşşuum sen onu dediğim gibi ünv psk.götür...gerçekten yönlendirior hocalar...bana bir çok tavsiye de bulunmuşlardı o zamanlar...:))

kaydirigubbakcemile5

boncuk hşg ablamm...yaa sana birşey sorsam...benim avatar, smiley, grafik, online ışığı fln hiç biti görünmüyo...nasıl düzelecek..(bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…