İzmir Sohbetleri

burdayıııııııııııııııııııııııııımmmmmmm.....nasılsınız canlarrrr?

kızlarrrrr benim hiç bir grafiğim görünmüyoo...lambalar yanmıo....bilgisi olan var mı? acilll yardım plsss...

geldisositososito sibel abem ...gitme biyerelmaz:yaaa zaten atık kafam :umursamaz:..biraz bakınıp gidecem..

yaaa bende bi mesajı bi saatte yolladım ama kk yla ilgili değil ben aradığım hiç bişeyi açamıyom nette ...

ahh abla bu kız öldürdü bizi yaa okadar üzgünümki aslında ağladım ağladım ..yeni kendime geldim ..çocukpsikolojisi ile ilgili bütün sitelere girdim ama açılmıyo adam gibi ..pc yi atıcam ..az kaldı ..

kafan nie atık kuşuuumm aaa....yaa benim smileylerim bile yok...napıcam ben...yeşil ışık yok...avatarlar bilem yok...(( yardım ltfn....

kuşum ablam sen de görünüyodur da ben de yok...alıntı yap yazısı bile yokk...((((

gülom sIkIlma okadar ya bazi cocuklari anlamak zor oluyor düzelir insallah ayküsü yüksek onun cok bilmislikten oluyor bidik ya

kuşummm anlatsana kızın napıo da üzüyo seni cicim...belki bir fikir verebiliriz...:))

sibel abla aşırı stresli ..çok hırçın oldu ..geçen gece bize öyle şeyler söylediki ..ne yapıcağımızı şaşırdık..çok ağlıyo bağırıyo ...beni sevmediğini söylüyo ..ne bileyim ..bi çocuk psikoloğuna götürmek istiyoruz ..ve ben onunla nasıl ilgileniyorum biliyomusun ..nasıl anlatayım abla ..babasıda öyle ..öfff...bildiğin iyi bir psikolog varmı izmirde mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…