İzmir Sohbetleri

biittom hadi az kaldı geliyosun hayırlısıyla...bir yerde buluşalım kuşum sen ben...ok..:)

bugecede yıkıldı yine ortalık ..tutturduğunu tutturuyo .bugün bütüngün böyleydi .dik kafalı iki defa ağlama nöbeti geçirdi ..biara dayanamadım dayanılcak gibi değil poposuna biraz kuvvatlice vurdum ..sonra kahroldum ..uyuyup kaldı ..akşamda aynı şeyler duruyo duruyo oan atıyorum yemekteysek orda olmayan bişeyi istiyo ..yoksa tutturuyo ..kaldık yaa hergece burnumuzdan gelmeye başladı ..

kuşum hırçın olma ebebleri vardır mutlaka...nedenlerini bir sorgula bakalım...sizin ona karşı bir yanlışınız olabilir mi? ne bilim ya da istekleri her şekilde karşılanıyo mu da doyumsuzluk mu var...bilemem tabii benim düşüncelerim...

yaa bilmiyorum artık ..götürcem ..isteklerini belli ölçülerde yapmaya çalışıyoruz ..ben bikaç sitede sordum psikologlara ...erken ergenlik dönemimi ne varmış bebeklikten çocukluğa geçiş 3-5 yaş arası çocuklarda olağan bi durummuş ..ama ..

ölçülerimde olmalı zaten bu çocuk şimdiden yoku bilmezse ..heristediği emrine amade olursa ben ilerde nasıl baş ederim onunla ..yanlışmıyım bilmiyorum sizler daha iyi bilirsiniz ..

degisik bir cocuk asiri akilli bilmiyorum cok zekasi yüksek kendine yetemedigini düsünüyorum büyükler den daha mantik yürütebiliyor ondan sanirim kusum ya fazla zeki olmasindan ve cok akillica düsünmesinden kaynaklaniyor benim aylin gibi kararlarini kendi yönetebilen cocuk bazi zaman zorlanabiliyor kendiyle anne babada zor durumda kaliyor cünki o bilgili gibi fakat bir sey fark ettim öyleler

fakat isteklerinin yapilmasinda cok diretmesi bana zor görünüyor ona alismasi gerekiyor tabiki yoku bilmeli neyse düzelir kusum sen o kadar dert etme ya

evt kuşum ben de onu kastetmiştim...ağlamayı silah yapmış kendine sanırım.istediği olmayınca ağlama yolunu seçiyor...siin zayıf yönünüzü kullanıyor...çocuğun her istediği yapılmamalı bence...dediğin gibi büyüdükçe talepleri de büyüyecek...öyle bir ergenlik dönemi duymadım ama olabilir tabii..ben 2 çocuk büyüttüm böle bişi yaşamadık...her isteklerini de yerine getirmedik...hayatın zor yanlarını da göstererek büyütmeye çalıştık. Çocuk vardan yoktan anlamalı...onlar da öyle tutturan birer çocuk olmadılar bu yüzden...hiç bir zaman marka tutkuları olmadı mesela...çünkü çocuk büyüdükçe istekleri de büyüyor...hiç bir zsman karne hediyesi almadık mesela...neden almadık, o zaten onun görevi...sadece içten bir şekilde kutladık...çünkü ilerleyen sınıflarda hep hediye bekleyeceklerdi...böyle kuşum bilmem anlatabildim mi? şimdiden önlem almalısın bence...yavaştan alışır senin kızın da...:))

ortim mesaj sayımız düştü yaa..ondan azalı kalplerimiz hehehehe é:))

sibel ablam canımın içi bizde öyle büyüdük ma bunun istekleri çok garip ..nasıl anlatayım bitoş biliyo onu ..bide bizler sokaklarda oynadık ..arkadaşlarımız oldu oyun zamanı yoktu yaz olunca gece yarılarına kadar oynardık ..elimizde karpuz ekmek arası ..bunlar evde hapis ..bunalıyolar ..çocuk çocuk gibi olmalı koşmalı oynamalı ..bunların böyle imkanları yok sıkıldım diyo sizden evden ..Allah'ın belası bi ev burası diyo ..ama babasıda kıyamam yorgun gleiyo ne kadar yorgun olursa olsun alır bizi sahile gideriz ..ben mümkün olduğunca parka götürrüm ..ama hem hareketli hemde çok akıllı ...doktoruda zaten söylemişti ..o yüzden profosyonel bi yardım alıcam ..

kızlarrr benim avatar siz de var mı? yaa neler oldu benim ışıklarım yanmıyooo(

neyse uyuyo şimdi ..belki bizde yanlış yapıyoruz ..beraber gidicez ..netten ..izmirdeki çocuk psikologlarına bakıyodum ama nette kıl bu gece hiç biyere giremiyom bağlantı hatası diyo .hep .

2005 ağustos doğumlu ..haaa bide aslan burcu ..ben kova baba koç ..tam bi kaos var evde üç aynı karakter işte böyle oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…