İzmir Sohbetleri

walla ben de hiç biri yok sblueee...alıntı yap yazıları fln bilem yok...nasıl düzelcek yaa bilen var mı?

kk yı ac kapa cnm bi
oda olmadı firefox mu kullanıyon onun yeni sürümünü ekle elliki bazı programlar eksilmiş

yoh essem ne yapsam olmadı yaww...firefox kullanıyom sbluee ama nası olacak? birri bana anlatsın...edit..alıntı yap fln hiçbiri yok...:KK43:(

yoh essem ne yapsam olmadı yaww...firefox kullanıyom sbluee ama nası olacak? birri bana anlatsın...edit..alıntı yap fln hiçbiri yok...:KK43:(

bak burdan indir de cnm zaten o seni yönlendiri eğer zorlanırsan msnden anlatayım

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler ben yatıyorm artık .Allah rahatlık versin ..sıcak yaaaa çok hemde .ya bişey daha diycem biz kızı hani ayırmaya başladık ya geceleri yanımızdan yanlız yatıyo dedim ..acaba ondan da yapıyo olabilirmi ..çünküiki üç gündür tozuttu çocuk ..

ay baymadım inşallah sizide ..ablam tecrübeleriniz hazine bnm için ondan yazıyom valla ..sbulem desible ablam hayrılı sabahlar..

kuşum ii geeler bebişim...belki ayrı yatma durumundan sorun yaratıo olabilir...sabırlı ol bakalım tatlım..

ya abla keske faydam olsa benım exloper sayfam anlasma yardımcı olurdum acaba vırusmu kaptın bne vırus kapınca sayfalardegısıyo format atmasını bılıyorum allahtan
vırus programın aktıf varmı ablam

günaydın bayanlar izmirliyim,ama muğlanın bir kasabasında yaşıyorum 8 aydan beri.çok özledim izmiri..

tünaydın kızlarmirmirmirmir
nassınız:kedi:
herkez iyidir umarım opuyorumnanaktan
oldukça sıcak bir gün yine:gitme:
akşama kadar evden çıkılmıyo akşamüstüde kalan zamanla yetinemediğimiz için geceleri dışarı çıkıyozhihoyyyt
ama sizlerle görüşemiyoz artık:gitme:

günaydın bayanlar izmirliyim,ama muğlanın bir kasabasında yaşıyorum 8 aydan beri.çok özledim izmiri..

hoşgeldiin a.s.

selam kızlar iyi haftasonları diliyoruum hepinizee sbs telaşını atlatan karnelerine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum hayırlı sonuçlar diliyorum a.s.

bende geldim. artık izmirdeyim. bu sene leylek oldum vallahi.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
akşama alsancak kazan ben kepçe eşimle gezeceğiz.delikafadulden
eşime ciciler alacağım bu arada. eh haketti. ben gezerken o burada kadiciğime baktı.alkisalkisalkis

Lady ablam hoşgeldin özlettin kendini...nasılsın? oğluşunu kutluyorum...evt eşin hakketmiş hediyeleri...kediye bakmış ama en çok ta senin yokluğun yetmiştir ona...:)))

desibelcim kocaelinden sana çenebazdan bol bol sevgiler getirdim.
kulaklarında çınlamıştır mutlaka.

bende geldim. artık izmirdeyim. bu sene leylek oldum vallahi.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
akşama alsancak kazan ben kepçe eşimle gezeceğiz.delikafadulden
eşime ciciler alacağım bu arada. eh haketti. ben gezerken o burada kadiciğime baktı.alkisalkisalkis

sositososito sositososito aman iyice serinlikte çıkın

X