- 3 Şubat 2017
- 20
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.361
Kizlar benim goğus uclarim cok aciyor. Dun de yan yatarken zorladim mi ne sag goğsüm cok asiri sizladi. Bgun de sizliyor. Bide ucunun cevresi sisip sisip iniyor ama ameliyattan beri oyle. Bez sutyenlerle bile aciyor d3gdigi icinbir problem yoktur dimi. 20 gun oldu olali
benım göğüs ağrım 2 aya kadar zorlarsam kolumu kaldırırsam falan devam etti ama göğüs ucuyla ilgili hiç şikayet yaşamadım bencede fatih beye bir sor canım. yada kontrolüne az kaldıysa dinle kendini bir süreKizlar benim goğus uclarim cok aciyor. Dun de yan yatarken zorladim mi ne sag goğsüm cok asiri sizladi. Bgun de sizliyor. Bide ucunun cevresi sisip sisip iniyor ama ameliyattan beri oyle. Bez sutyenlerle bile aciyor d3gdigi icinbir problem yoktur dimi. 20 gun oldu olali
Ben on gunden sonra acisa da yattm ya. Ben duz uyuyamiyorum cunkuGeçmiş olsun sana da. Benim de çıktığımdan beri sol göğsümdeki kesi yeri ve altındaki kemik ağrıyor resmen. Yarın haftası olacak.
Ne zaman yan yatmaya başladınız
Ben de bel fıtığı da var. O yüzden çok zorlandım sürekli sırtüstü yatmaktan.
Karabasan mı geliyor?
çok normal canım oradaki kaslar kemikler dokular hırpalınıyor bayağı endişelenme 1 haftadan sonra hızla iyileşme başlıyor.hayırlı olsun yeni cicişlerinYa kızlar benim göğsümün altındaki kemikler ağrıyor çok fena. Normal mi bu?
Sizde de oldu mu? Tam kesi yerinin altı böyle.
Teşekkür ederim dün baya bi araba kullanınca ağrı çok fazlalaştı. Kasları zorladım herhalde.çok normal canım oradaki kaslar kemikler dokular hırpalınıyor bayağı endişelenme 1 haftadan sonra hızla iyileşme başlıyor.hayırlı olsun yeni cicişlerin
aynen bende öyle memeli memeli koşturuyoruz işteEliiiffcimiyiyim canım aynı tempoda koşturmacayla geçiyor günlerim. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?