• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Sirt agrisi bende de cok olmustu oraya gogus kasin vuruyor kas ayrildi altina kondu ya. Ama isterse doktoru ara sor canm. Oksuruk ben de bir iki kere oldu o da cok cok haff ilk iki gunu sonra hic olmadi. Kimisinde olurmus. Anesteziden dolayi. Yarin ya da bgun cilmayacak mi drenlerin ? Benim de sag tarafimda omuriligin yannda cok olmustu ortaya dogru. Solda agri yoktu. Demekki hangi gogus tarafi zorlaniyorsa ondan bence

H.sonu girdigi icin drenlerim pztesi cikacak :( evet doktor demisti zaten sol cebin daha kucuk diye onu zorladi heralde, cok teşekkür ederim cevaplarin için

Kızlar birşeyi merak ediyorum ameliyat sonrası dönemde doktorun istediği ağrı kesiciler mi kullanılıyor yoksa herhangi bir ağrı kesici mi olur mu ?

Canım ben de doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullandım. Ödem attırıcı özelliği varmış diye 4 gün kullandım sadece , zaten ağrım olmadığı ve iyi bir hasta olmadığım için bıraktım :p

Yaa kizlar benim sırt kasımda yirtik mi var acaba berbat bir acı anlatamam agri kesici kas gevsetici olmasa yasayamam. Sol sirtimda kurek kemigimin altinda cizgi halinde kesik gibi aci hissediyorum yaniyo en ufak harekette. Sag gogsum o kadar rahat ki hic olmamisim gibi keske sol da oyle olsaydi:KK43: bi de surekli oksuruk geliyo berbat bir sey. Bu drenler dolup tascak diye cok korkuyorum beceremem ben bunlari bosaltmayiiii anlayacaginiz zor gunler yasiyorummm

Canım öksürük bende de oldu anesteziden dolayı imiş. Sen sigara içiyor muydun? Bol bol su iç anesteziyi atmaya çalış. Ağrı için birşey diyemeyeceğim ama bir taraf daha ağrılı oluyor hep nedense de sol taraf oluyor genelde :)) protez denemeleri acaba sola mı yapılıyor bilmiyorum. Deneme yapılan taraf daha geç iyileşiyormuş ama.

Canım öksürük bende de oldu anesteziden dolayı imiş. Sen sigara içiyor muydun? Bol bol su iç anesteziyi atmaya çalış. Ağrı için birşey diyemeyeceğim ama bir taraf daha ağrılı oluyor hep nedense de sol taraf oluyor genelde :)) protez denemeleri acaba sola mı yapılıyor bilmiyorum. Deneme yapılan taraf daha geç iyileşiyormuş ama.
Benim de sagim bi tik daha agrili oluyor niyeyse :)

Kjzlar hep kapsul riski falan diyoruz da bu risk cok mu fazla allah korusun bundan bahseiyiruz. Yani risk kac ki yuzdeye vurursak? Bu kadar cok mu oluyor kapsul?

Dr ne verdiyse onu kullandim yetti ekstra birseye ihtiyac duymadım ben oyle asiri agrim olmadi zaten
Canım ben de doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullandım. Ödem attırıcı özelliği varmış diye 4 gün kullandım sadece , zaten ağrım olmadığı ve iyi bir hasta olmadığım için bıraktım :p

Teşekkür ederim inşallah benim de ağrım az olur:)

Canım onlara şakın inanma neye göre garanti veriyorlarmış öyle olsa hiç kimse bıçak altına yatmak istemez lütfen öyle şeylere intiba etme.

Foto görebilmek için takip etmen gerekir canım karşıdaki de seni takip ederse o zaman görebilirsin :KK66:
Tesekkurlerrrr süper içim rahatladı ben sizi takipteyim siz de takip edin insallah bomba gibi fotolar gonderirim yaza

Ben o tip şeylere inanmıyorum kadınlarda 30 undan sonra hormonal olarak göğüs buyumesi pek mumkun değil ilk göğüsler çıkarken birseyler yapilirsa belki ozaman olabilir. Ben denedim birçok şey ama olmuyor malesef ameliyat kesin çözüm olduğundan ameliyat oldum 2 ay önce keşke daha önce olsaydım diyorum. Benim yan yatmakta artik sıkıntım yok. Ses olmuyor bir ara oldu sonra geçti yerleşme döneminde olurmuş. Benim hala yerleşmesi devam ediyor 3 ay tam oturma sureci. Senin ne zaman ameliyat tarih aldinmi
Ben inşallah yaza düşünüyorum çünkü İzmir'e değilim. ..cevap için çok teşekkür ederim gerçekten aklıma bir süru soru takılıyor sanırım biraz korkuyorum yaptırdıktan bir kaç yil sonra potluk olur mu ya da ağrı ve ses yapar mı kayar şekli bozulur mutekrar ameliyat olur muyum gibigibibir sürü soru takılıyor aklıma ama mükemmel göğüslere kavuşup ben de bir kadın olduğumu hissetmek isteğiyle yanip tutusuyorum bu da benim en dogalhakkim diye dusunuyorum sağlığım bozulmayacaksa para önemli degil mutlulugum icin deger diye düşünüyorum.

Sigara icmiyorum ben, hic de su icmiyorum valla suyla aram yok icmeye calisayim simdi canim

Sigara icmiyorum ben, hic de su icmiyorum valla suyla aram yok icmeye calisayim simdi canim

Genellikle sağ elimizi ve kolumuzu fazla kullandığımız için öyle yapıyor olabilirler. Bence de su içmek çok çok yararlı içmekte zorlandığın için içmiyorsan pipetle iç hem film izlerken kitap okurken telefonla uğraşırken pipet ağzında durur içtiğinin farkına bilr varmazsın bir bakmışsın 1 litre suyu içivermişsin hemen :D

Ben inşallah yaza düşünüyorum çünkü İzmir'e değilim. ..cevap için çok teşekkür ederim gerçekten aklıma bir süru soru takılıyor sanırım biraz korkuyorum yaptırdıktan bir kaç yil sonra potluk olur mu ya da ağrı ve ses yapar mı kayar şekli bozulur mutekrar ameliyat olur muyum gibigibibir sürü soru takılıyor aklıma ama mükemmel göğüslere kavuşup ben de bir kadın olduğumu hissetmek isteğiyle yanip tutusuyorum bu da benim en dogalhakkim diye dusunuyorum sağlığım bozulmayacaksa para önemli degil mutlulugum icin deger diye düşünüyorum.
Ben ameliyattan önce açıkçası internetten araştırma yapmadım kötü birsey okurum duyarim diye. Sadece fatih beyin ismini buldum birtek ona muayeneye gittim ve gittigim gün tarih alip o surectete ne ameliyat hakkinda ne de dr hakkinda bu forum hariç hicbiryere bakmadim. Iyikide oyle yapmışım hiç bir sorun yaşamadım çünkü kafam cok rahattı. Riskler elbette var ama amacin mutlu olmaksa o yolda bazı şeyleri gormezden geliceksin.

Genellikle sağ elimizi ve kolumuzu fazla kullandığımız için öyle yapıyor olabilirler. Bence de su içmek çok çok yararlı içmekte zorlandığın için içmiyorsan pipetle iç hem film izlerken kitap okurken telefonla uğraşırken pipet ağzında durur içtiğinin farkına bilr varmazsın bir bakmışsın 1 litre suyu içivermişsin hemen :KK70:

Cok mantıklıiiiiii denicem bunu <3 daha cok drenler varken tuvalete kalkmaya usendigim icin içmiyorum :D

Ben ameliyattan önce açıkçası internetten araştırma yapmadım kötü birsey okurum duyarim diye. Sadece fatih beyin ismini buldum birtek ona muayeneye gittim ve gittigim gün tarih alip o surectete ne ameliyat hakkinda ne de dr hakkinda bu forum hariç hicbiryere bakmadim. Iyikide oyle yapmışım hiç bir sorun yaşamadım çünkü kafam cok rahattı. Riskler elbette var ama amacin mutlu olmaksa o yolda bazı şeyleri gormezden geliceksin.
Bu hep kapsul diyoruz ya canm bu kapsul cok sık mi goruluyor ki gep kapsuldrn konusuyiruz? Bu mesela yizde kac goruluyor ?

Cok mantıklıiiiiii denicem bunu <3 daha cok drenler varken tuvalete kalkmaya usendigim icin içmiyorum :KK70:

Drenler o kadar sıkıntı yaratıyor mu ya ben bayağı tedirgin oluyorum o drenler yüzünden. Mesela yürürken sallanıyor mu acıtıyor mu :D

Drenler o kadar sıkıntı yaratıyor mu ya ben bayağı tedirgin oluyorum o drenler yüzünden. Mesela yürürken sallanıyor mu acıtıyor mu :KK70:

Hicc sıkıntı yaratmiyor varligini bile hissetmiyorsun sadece cok uzunlar :D bugun cikti aci kesinlikle hissetmedim cok rahatladim ama ahtapot gibi dolaniyordum drenleri sakın dert etme hatta rahatlatiyor seni o sivilarin akmasi. Ben baya duzeldim 4.gunde hic korkma

Hicc sıkıntı yaratmiyor varligini bile hissetmiyorsun sadece cok uzunlar :KK70: bugun cikti aci kesinlikle hissetmedim cok rahatladim ama ahtapot gibi dolaniyordum drenleri sakın dert etme hatta rahatlatiyor seni o sivilarin akmasi. Ben baya duzeldim 4.gunde hic korkma

İyi bari :) diğer doktorlar kullanmadığını söylüyorlar ama gördüğüm kadarıyla Fatih bey kullanıyor. Kapsül riskini azaltacaksa tabiki de kullanılsın sonradan sorun yaşamaktan iyidir. Ameliyat videoları izlemeye başladım bir de aslında hassasım bu konu da ama o kadar meraklıyım ki bu arada youtubeda bir kadın buldum 350 cc taktırmış ve 1.Günü 5. Günü 2. haftayı 1. Ayı 2.ayı falan böyle kademeli olarak anlatmış. İzlerini göstermiş her videoda 4.ay da bile izler kırmızı gözüküyordu. Çok uzun zaman alıyor galiba bir de kesik üstündeki bantlar kaçıncı gün çıkıyor ?:110:

İyi bari :) diğer doktorlar kullanmadığını söylüyorlar ama gördüğüm kadarıyla Fatih bey kullanıyor. Kapsül riskini azaltacaksa tabiki de kullanılsın sonradan sorun yaşamaktan iyidir. Ameliyat videoları izlemeye başladım bir de aslında hassasım bu konu da ama o kadar meraklıyım ki bu arada youtubeda bir kadın buldum 350 cc taktırmış ve 1.Günü 5. Günü 2. haftayı 1. Ayı 2.ayı falan böyle kademeli olarak anlatmış. İzlerini göstermiş her videoda 4.ay da bile izler kırmızı gözüküyordu. Çok uzun zaman alıyor galiba bir de kesik üstündeki bantlar kaçıncı gün çıkıyor ?:110:
Bende merak ettim videoyu benimde 350 ya insan merak ediyor linkini paylaşırmisin cnm

Bende merak ettim videoyu benimde 350 ya insan merak ediyor linkini paylaşırmisin cnm

Kanalın ismi Kimberly Reyna ne yazıkki kadın yabancı. Üstelik yabancı kadınlar bu tür videoları çok çekmiş hepsi deneyimini paylaşmış. Türklerde hiç rastlamadım göğüs ameliyatı paylaşımı burun vs tabiki de gördüm ama keşke biz de onlar gibi olsak da ameliyat olmak isteyenlere yol gösterilse..

Kanalın ismi Kimberly Reyna ne yazıkki kadın yabancı. Üstelik yabancı kadınlar bu tür videoları çok çekmiş hepsi deneyimini paylaşmış. Türklerde hiç rastlamadım göğüs ameliyatı paylaşımı burun vs tabiki de gördüm ama keşke biz de onlar gibi olsak da ameliyat olmak isteyenlere yol gösterilse..

yaa baktım ben de şimdi söylediğin kadına aşırı büyük ve yapay durmuş onda ağlamak istiyorum şuan benim de öyle mi duracakkkk :(

Back