• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yok Canım Fatih bey virşey demediği için ben de bant kullanmadım. Hani o kullananların doktorları öneriyor onlara . Ay çok az kalmış hadi bakalım :))

Ben doktora sorup kullanmayı düşünüyorum ya dalgalanma riskini azaltır gibi geliyor bana protezlerin üste çıkmasını önlüyor çünkü ya da bilmiyorum bilen birine sormak lazım. Evet canım ama günler çok yavaş geçiyor stresten kendimi yedim bitirdim işim gücüm meme fotosuna bakmak olmuş :D

Valla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/

Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallah :KK66: ya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?
ne sporu canım ya hem çalışıyosun hem evde 3 çocuk bundan ala spor mu olur:KK48:

ah ahh tam yarama bastın canım:kızgın:benim bugün tam 5 ay doldu ama hala his yok:kızgın:doktoruma sorduğumda kısmi olarak gelecek dedi ne demekseo_Ogerçi herkesin farklı oluyor benim meme ucu kesisi oldu sebebi bu diye tahmin ediyorum.ama yine meme ucu olupta his geri gelenler var diye biliyorum.1 seneye kadar olmaması normal diyen var bende bekliyorum yani hala:işsiz:
Benim meme alti. Ben 1. Hafta meme ucumu direk hissettm. Bizim de meme alti oldugu icin. Ucunun alt taraflari hissiz biraz. Alt kisimlar hissiz

benim de 13.günüm his yok bende de ödem var hala ama gögüs şeklini almaya başladı. ödemler ne zaman iniyo kızlar? uyandığımda hala gerginlik ve ağırlık oluyo sonra geçiyo tabi
Hssizlik nerelerde var canm ? Bol su ic benim 10 gunde odemlerin yuzde 80 i gtmisti. Su an gogus ucum sisiyor arada azcik. Alt taraflar da hissiz tabi

Canim kiminin orasi cok agrimis. Mesela Perii7777 Perii7777 oradan agri cekmis bir sure. Normal yani. Mesela benim de omuza yakin kolumun kasi elleynce aciyor hala. Kas sonucta hepsine bagli.

Ben daha ameliyat olmadım benim bile arada ağrıyor normal bişey aslında regl öncesi hassaslıktan ordaki kemiğe ağrı girebiliyor bilmiyorum herkesin bünye farklı tabi.

Valla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/

Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallah :KK66: ya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?
Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canm

Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canm

Dalgalanma aşırı değil. Sanki kaslarımı hareket ettirince çıkıyor . Göğsün yukarda olması benim gözüme batıyor ama Fatih bey sorun yok dedi. Ben de anlamadım.

Back