Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey yolunda simdi su ana kadar olanları anlatayım sakinleştirici herkese veriyorlarmış bayıldığım ani bile hatırlamıyorum gözlerimi odada actım nefes alıp verirken batma oluyor dren taktılar onları tasımak sıkıntılı biraz p. Tesi cıkacak drenlerim 400cc takıldı operasyon oncesı olcum yaptılar cızdıler boyutuna orda karar verdiler agrı hıc yok dersem yalan olur ama cok dayanılmaz bir agrı da degılCanim sanırım şuan oldu ameliyat. Kaç defa girdim foruma yazmamışsın. Umarım iyi geçiyordur.
Aaa buraya yazmışsın. Çok sevindim. Hastaneden taburcu oldun mu? 400 cc iyi bir büyüklük sanırım boyun da var çok güzel olacak. Ölüyorum meraktan bir an evvel yaz bizeSuan bandajla sarılı göremedim daha cok buyuk durmuyorlar
Evet gec oldugu İcin kaldık sabah on gıbı cıktık cok iyiyim sadece kıpırdarsam agrı var yoksa hıc agrım yok bu sıcakta bandajla durmak cok zor bıde Baska sıkıntım yok simdilik :)Aaa buraya yazmışsın. Çok sevindim. Hastaneden taburcu oldun mu? 400 cc iyi bir büyüklük sanırım boyun da var çok güzel olacak. Ölüyorum meraktan bir an evvel yaz bize
Gerçekten mi oluyorum bu ameliyatı ozamanGördüm mu nasıl ne hissediyorsunEvet gec oldugu İcin kaldık sabah on gıbı cıktık cok iyiyim sadece kıpırdarsam agrı var yoksa hıc agrım yok bu sıcakta bandajla durmak cok zor bıde Baska sıkıntım yok simdilik :)
Şuan ağrı olduğu icin mi yazamıyorsun.Hersey yolunda simdi su ana kadar olanları anlatayım sakinleştirici herkese veriyorlarmış bayıldığım ani bile hatırlamıyorum gözlerimi odada actım nefes alıp verirken batma oluyor dren taktılar onları tasımak sıkıntılı biraz p. Tesi cıkacak drenlerim 400cc takıldı operasyon oncesı olcum yaptılar cızdıler boyutuna orda karar verdiler agrı hıc yok dersem yalan olur ama cok dayanılmaz bir agrı da degıl
tekrar geçmiş olsun. Boy kilo değerleri nasıldı sizin. kendi yemeğinizi vs yiyebilir durumda mısınız kolunuzu kaldırınca falan çok acı oluyor muAaa buraya yazmışsın. Çok sevindim. Hastaneden taburcu oldun mu? 400 cc iyi bir büyüklük sanırım boyun da var çok güzel olacak. Ölüyorum meraktan bir an evvel yaz bize
Aslında Sinem e soracaktım :) hatalı mesaja dönmüşümtekrar geçmiş olsun. Boy kilo değerleri nasıldı sizin. kendi yemeğinizi vs yiyebilir durumda mısınız kolunuzu kaldırınca falan çok acı oluyor mu
Yok canım cok uykusuzum uyumusum biraz işim vardı oturdum bilgisayar karsısına isimi bile yaptım saddecce otururken ve kalkarken ilk anda agrı oluyor kalkınca yururken otururken hıc agrım yok belki kişiden kisiye degisiyordur ama neden oldum keske olmasaydım denecek Bı agrı asla yok bence doktor da onemli ben fatih beyi cok sevdim cok guvendım hersey bence cok kolay oldu sakın korkma doktora guvendıgın an ol suan kendim oturup kalkabiliyorum yemegımı kendim yiyorum tuvalete kendim gidiyorum hıc sorun yok aklına takılan ne varsa sorŞuan ağrı olduğu icin mi yazamıyorsun.
Boy 1,72 kg 64 400cc takıldı doktor ameliyattan once cızdi Bı yuvarlak cıktı ustune protezi koydu 400cc tam denk geldiAslında Sinem e soracaktım :) hatalı mesaja dönmüşüm
Boy 1,72 kg 64 400cc takıldı doktor ameliyattan once cızdi Bı yuvarlak cıktı ustune protezi koydu 400cc tam denk geldi
Cok tesekkurler evet gogus ortasından gogus uzerınden bırkac sey cızıyor ortaya bir daire cıkıyor sonra protezi o dairenin ustune koyuyor 400cc cuk diye oturdu o daireye yani benim olması gereken asıl meme ölcum oymus. Aynen kesi yerını de cızdi uste 400cc yazdı sonra serum aldım sakinleştirici verdiler ardından anestezi o kısımları hıc hatırlamıyorum odamda kendime geldim ilk anda cok rahat kendi basıma kalkıp oturamadım ama simdi herseyi kendim yapıyorumGecmis olsun, umarim saglikli olur ve memnun olursunuz sonuctan. Seyi merak ediyorum ya bu cizim nasil birsey? Meme capini mi olcuyorlar ve kesi yerini mi ayarliyorlar?
Cok tesekkurler evet gogus ortasından gogus uzerınden bırkac sey cızıyor ortaya bir daire cıkıyor sonra protezi o dairenin ustune koyuyor 400cc cuk diye oturdu o daireye yani benim olması gereken asıl meme ölcum oymus. Aynen kesi yerını de cızdi uste 400cc yazdı sonra serum aldım sakinleştirici verdiler ardından anestezi o kısımları hıc hatırlamıyorum odamda kendime geldim ilk anda cok rahat kendi basıma kalkıp oturamadım ama simdi herseyi kendim yapıyorum
Coook TSK ederim darısı hepinizin basına :)Oooh super, atlattiniz bile☺ Tesekkur ederim cevap icin, 400cc super olacaktir eminim gecmis olsun tekrardan
önemli değil olur böyle seylertekrar geçmiş olsun. Boy kilo değerleri nasıldı sizin. kendi yemeğinizi vs yiyebilir durumda mısınız kolunuzu kaldırınca falan çok acı oluyor mu
Canım ilk günden bunları yapabilmen cok şaşırttı. Gerçekten seni bekliyordum artık eminim ameliyat olacağım.Bana çok cesaret verdin. Teşekkür ederim.Yok canım cok uykusuzum uyumusum biraz işim vardı oturdum bilgisayar karsısına isimi bile yaptım saddecce otururken ve kalkarken ilk anda agrı oluyor kalkınca yururken otururken hıc agrım yok belki kişiden kisiye degisiyordur ama neden oldum keske olmasaydım denecek Bı agrı asla yok bence doktor da onemli ben fatih beyi cok sevdim cok guvendım hersey bence cok kolay oldu sakın korkma doktora guvendıgın an ol suan kendim oturup kalkabiliyorum yemegımı kendim yiyorum tuvalete kendim gidiyorum hıc sorun yok aklına takılan ne varsa sor