• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

yaa baktım ben de şimdi söylediğin kadına aşırı büyük ve yapay durmuş onda ağlamak istiyorum şuan benim de öyle mi duracakkkk :KK43:

Onun omuzları çok dar ama çok minyon ondandır ben de şaşırmıştım 350 nasıl 450 gibi durabilir diye sen de öyle durmaz canım sanmam Fatih Bey her zaman doğal konumlandırır silikonları

Onun omuzları çok dar ama çok minyon ondandır ben de şaşırmıştım 350 nasıl 450 gibi durabilir diye sen de öyle durmaz canım sanmam Fatih Bey her zaman doğal konumlandırır silikonları

Insallah bitanem ya benim de dikkatimi cekti omuzlari baya dar ve bi deri bi kemik durmus gogus kafesi. Hayirlisi artik valla icime kurt düştü bunlar daha da buyumesin de :D

Insallah bitanem ya benim de dikkatimi cekti omuzlari baya dar ve bi deri bi kemik durmus gogus kafesi. Hayirlisi artik valla icime kurt düştü bunlar daha da buyumesin de :KK70:

Bir de onun kas üstü olabilir doğal durmamasının sebebi o olabiir bir sürü etken var :)

Kizlar hastanenin taktigi sutyen guzel degil bence yeterince sıkmiyor goguslerimi dün kontrolde de fatih bey sutyeni iyice gevsetti sikmamasi lazim dedi anlamadim hiç uçları da guzel durmuyor sutyenin bol biraz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Kizlar hastanenin taktigi sutyen guzel degil bence yeterince sıkmiyor goguslerimi dün kontrolde de fatih bey sutyeni iyice gevsetti sikmamasi lazim dedi anlamadim hiç uçları da guzel durmuyor sutyenin bol biraz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Çoğu kişi sıkı durması gerektiğini söylüyor benim de kafam karıştı bak. Belki ilk etapta sıkmaması gerekiyordur dikişler zarar görmesin diye ama o dikiş yarasını atlatınca 2 ay boyunca sıkı şeyler giyilmelidir belki o_O

Ay
Aynen sikmayacak canm. Benim 10. Gun konnttoumde takmayabilirsin dedi ki bende sadece ici pedli atlet takiyorum otekiler acitiyor

Kizlar benim gogus uclarim aciyor dokununca. Boyle dar giyince. 10. Gunden sinra basladi. Sizlerde olmus muydu ?

Tiramisu35 öncelikle sana bu konuyu açtığın için çok teşekkür ediyorum.
3 gün önce fatih beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. Bugün direnlerim çıktı sonunda kurtuldum onlardan. Benim beden ölçüm 75 göğüs ölçümü inanki girmeden ölçmek aklıma gelmedi heyecandan. Ben 33 yaşındayım ve iki doğum yaptım ikişer yıl da emzirdim. Göğüslerim doğumlardan sonra aşırı büyüdü emzirmeyi bırakınca balon gibi söndüler ve bi taraf küçük ve dik diğeri bdaha büyük ve sarkık kaldı. 325 cc taktı Fatih bey. Şu an göğüs ölçüm 93 cm. Çok küçülecek mi yani b cup olmak istemiyorum.
Ameliyatın diğerlerinden farklı ve zordu dedi bugün. Hem boyut hem yapı farkından dolayı fazla işlem yaptım ama güzel oldu dedi. Şimdilik ben de beğeniyorum. Sonra bozulacak mı peki kızlar?

Son düzenleme:
Çektiğim acıyı ağrıları anlatmıyım. Olacakların gözü korkmasın. Ama bi delilik ve eşimin desteği ile bi anda karar verdim. Umarım değer.

3 gün önce fatih beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. Bugün direnlerim çıktı sonunda kurtuldum onlardan. Benim beden ölçüm 75 göğüs ölçümü inanki girmeden ölçmek aklıma gelmedi heyecandan. Ben 33 yaşındayım ve iki doğum yaptım ikişer yıl da emzirdim. Göğüslerim doğumlardan sonra aşırı büyüdü emzirmeyi bırakınca balon gibi söndüler ve bi taraf küçük ve dik diğeri bdaha büyük ve sarkık kaldı. 325 cc taktı Fatih bey. Şu an göğüs ölçüm 93 cm. Çok küçülecek mi yani b cup olmak istemiyorum.
Ameliyatın diğerlerinden farklı ve zordu dedi bugün. Hem boyut hem yapı farkından dolayı fazla işlem yaptım ama güzel oldu dedi. Şimdilik ben de beğeniyorum. Sonra bozulacak mı peki kızlar?

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Sürecinin sorunsuz ilerlemesini temenni ediyorum . İki göğsüne de mi 325 cc takıldı ?

Bende ödem 1 cm olmuştu . Senin de öyle olsa her halükarda yine c Cup oluyorsun . Ben b cupım. Fazla işlem derken dikleştirme de oldu mu ? Bir de göğüslerine yağ enjektesi yapıldı mı, kas altı mı kas üstü mü oldun ameliyatı ?

Ameliyata karar vererek zAten işin zor kısmını atlatmışsın , bundan sonra kendimi yormamaya doktorun söylediği şeyleri uygulamaya çalış. Bu ağrı sızılar da gelip geçici . Hoşgeldin aramıza ;)

Teşekkür ederim ☺️
Kas altı oldu canım benim de. İkisine de 325 takılmış bana da ilginç geldi ama aynı gibi duruyorlar. Dikleştirme yapmadan hallettim ama göğüs uçlarını aynı hizaya getirmek için fazla işlem yaptım dedi. Şükür halime diyorum.
Senin ödem geçince 1 cm mi küçülme oldu ölçünde.

Yağ enjektesi de yaptı bu arada evet. Bacaklarım mosmor ve ilk iki gün daha çok onlar acıdı

Geçmiş olsun öncelikle, ömürlük olsun inşallah, benim de 9 gün kaldı ameliyatıma ağrılar acılar dayanılmayacak gibi mi ya mesela yataktan çıkamayacak kadar mı ya da yerinde duramayacak kadar mı ? :110:

Canım yataktan kalkamazsın zaten zorlamaman gerek. Yatarken de kasmamalısın. Dayanılmayacak ağrı değil tabiki. Ama bakıma muhtaç oluyorsun bikaç gün.

Kizlar benim goğus uclarim cok aciyor. Dun de yan yatarken zorladim mi ne sag goğsüm cok asiri sizladi. Bgun de sizliyor. Bide ucunun cevresi sisip sisip iniyor ama ameliyattan beri oyle. Bez sutyenlerle bile aciyor d3gdigi icin :( bir problem yoktur dimi. 20 gun oldu olali

Back