• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kızlar peki his ne zaman geliyor?
ah ahh tam yarama bastın canım:kızgın:benim bugün tam 5 ay doldu ama hala his yok:kızgın:doktoruma sorduğumda kısmi olarak gelecek dedi ne demekseo_Ogerçi herkesin farklı oluyor benim meme ucu kesisi oldu sebebi bu diye tahmin ediyorum.ama yine meme ucu olupta his geri gelenler var diye biliyorum.1 seneye kadar olmaması normal diyen var bende bekliyorum yani hala:işsiz:

aynen bende öyle memeli memeli koşturuyoruz işte :KK70:dalgalanma falan var diyordun nasıl şu an var mı bi değişim merak ettim canın sıkkındı en son bildiğim kadarıyla:anne:

Yok canım değişim Yok. Benim de aşırı his var sanki bi de böyle keçe gibi hissediyorum yanı Hem hissizlik gibi var Hem de göğüs ucum dA hassas sanki. Onu hiç sormadım doktoruma çünkü 1 yılı bulabilir diyen doktorlar da olmuş göğsün altı kesildi sonuçta ... dalgalanma devam asimetri devam.. başka bir doktora gittim göğüslerin farklı kotlarda dedi gerçekten ameliyata ihtiyacın varmış dedi.. nasıl düzelir nasıl olur ben de bilmiyorum 4,5 ayı geçti işte hala beklemedeyim canım .

Yok canım değişim Yok. Benim de aşırı his var sanki bi de böyle keçe gibi hissediyorum yanı Hem hissizlik gibi var Hem de göğüs ucum dA hassas sanki. Onu hiç sormadım doktoruma çünkü 1 yılı bulabilir diyen doktorlar da olmuş göğsün altı kesildi sonuçta ... dalgalanma devam asimetri devam.. başka bir doktora gittim göğüslerin farklı kotlarda dedi gerçekten ameliyata ihtiyacın varmış dedi.. nasıl düzelir nasıl olur ben de bilmiyorum 4,5 ayı geçti işte hala beklemedeyim canım .
o hassasiyet meme ucunda bende de var sanki yara gibi içi hala öyle hissediyorum.evet canım beklicez bakalım 1 senemiz dolsun hayırlısyla düzelir inşallah:dua:

benim de 13.günüm his yok bende de ödem var hala ama gögüs şeklini almaya başladı. ödemler ne zaman iniyo kızlar? uyandığımda hala gerginlik ve ağırlık oluyo sonra geçiyo tabi

Dalgalanma dedikleri tam olarak ne oluyor protezin yerinden oynaması gibi mi ?

benim de 13.günüm his yok bende de ödem var hala ama gögüs şeklini almaya başladı. ödemler ne zaman iniyo kızlar? uyandığımda hala gerginlik ve ağırlık oluyo sonra geçiyo tabi

Bazılarında 1 ayda bazı kişilerde ise 2 ayda iniyormuş canım. Hatta bazılarında 3 hafta bile olabiliyor kişiden kişiye göre değişiyor bol bol su içmekle alakalı sanırım

Peki bu dalgalanma ne kadar sonra ortaya çıktı? Başlarda her şey güzel miydi?

Dalgalanma dedikleri tam olarak ne oluyor protezin yerinden oynaması gibi mi ?

Peki bu dalgalanma ne kadar sonra ortaya çıktı? Başlarda her şey güzel miydi?

Evet daha sonra ortaya çıktı . Yağ enjekte edildi ama derim inçe sanırım ondan kaynaklandı . Çünkü büyük cc de konulmadı. Deri ince olunca oluşan birşey . Yine yağ enjektesiyle düzelelebiliyor. Ama ben istemiyorum yağ enjektesi.

Ayyy şimdi moralim bozuldu yaaa. Benim de derim çok incee. Boyut ve yapısı da farklı demiştim ya. Ne kadar süre sonra başladı?

Ayyy şimdi moralim bozuldu yaaa. Benim de derim çok incee. Boyut ve yapısı da farklı demiştim ya. Ne kadar süre sonra başladı?

Ya canım sende de aynısı olacak diye birşey Yok. Takma kafana bence iyileşmene odaklan ;)

Evet daha sonra ortaya çıktı . Yağ enjekte edildi ama derim inçe sanırım ondan kaynaklandı . Çünkü büyük cc de konulmadı. Deri ince olunca oluşan birşey . Yine yağ enjektesiyle düzelelebiliyor. Ama ben istemiyorum yağ enjektesi.

Kilo alsan eski haline dönme şansı var mı ki hem daha doğal durur görünüşü

Kilo alsan eski haline dönme şansı var mı ki hem daha doğal durur görünüşü

Canım kilo alıp o kilo memelere gidesiye bayağı yol kat etmem lazım sanırım :KK70: yeni bi ilaca başlayacağım muhtemelen kilo aldıracak ama göğüslerdeki problemin gitmesi için çok kilo almam lazım sanırım. Çünkü kilo alınca göbek ve popo bölgesi büyüyor genelde meme çok daha sonra..

Canım ben ameliyattan önce 46,5 kg idim sence o kadar zayıf bi insanın öyle memesi olur mu ? Bugün M Memontil le de aynı şeyi konuştuk genelde memesi büyük olan kalçaları da geniş kendisi de hafif kilolu kadınlar oluyor. Yani aslında zaten çok dA doğal olmuyor bence . Yada şöyle diyim çok doğal olsun diye bir gayem yoktu Fatih bey hep doğallıktan yana ama ben hiçbir zaman doğal olsun demedim . Sadece şöyle birşey var top gibi duran göğüs çok itici gözüküyor bence , öyle olmasını istemezdim sadece .

Canım kilo alıp o kilo memelere gidesiye bayağı yol kat etmem lazım sanırım :KK70: yeni bi ilaca başlayacağım muhtemelen kilo aldıracak ama göğüslerdeki problemin gitmesi için çok kilo almam lazım sanırım. Çünkü kilo alınca göbek ve popo bölgesi büyüyor genelde meme çok daha sonra..

Canım ben ameliyattan önce 46,5 kg idim sence o kadar zayıf bi insanın öyle memesi olur mu ? Bugün M Memontil le de aynı şeyi konuştuk genelde memesi büyük olan kalçaları da geniş kendisi de hafif kilolu kadınlar oluyor. Yani aslında zaten çok dA doğal olmuyor bence . Yada şöyle diyim çok doğal olsun diye bir gayem yoktu Fatih bey hep doğallıktan yana ama ben hiçbir zaman doğal olsun demedim . Sadece şöyle birşey var top gibi duran göğüs çok itici gözüküyor bence , öyle olmasını istemezdim sadece .

Sporla aslında göbeğin büyümemesini sağlayabilirsin. Bilmez miyim kilo almak ne zordur ben de o zor yollardan geçtim ama sonunda almayı başardım. Ama kilo aldığım vakit malesef göğüslerimin büyümesi durmuştu. Küçüklüğümün ve ergenliğimiz büyük kısmını çok zayıf olarak geçirdim senden daha zayıf hallerim kesin olmuştur 170 boyında 43 kilo olduğum zamanlar vardı

Yani ergenlikte gelişim tamamlanmamış oluyor . Ama 3 çocuk annesi bir yetişkinken bu kilolar hoş olmuyor tabi. Ortanca kızıma hamile kalmadan önce 42 kiloydum. Kızım beni kurtardı diyebilirim . Ameliyattan önceki kilomla arada 4 kg var ama zayıf olunca İnan 2 kg almak bile çok şey fark ettiriyor .

Sırtımda belimde boynumda sorunlarım var doktor pilates ve yüzme önerdi mesela ama hiç zaman ayıramıyorum ki. Haftanın 6 günü çalışıyorum zAten. Spor bana pek uymuyor anlayacağın . Yani bir de göğüslerim düzelsin diye kilo alamam. Kilo almam diye birşey Yok ama alırsam kendiliğimden alırım hani göğsüm düzelsin diye almam. Zaten öyle de düzelmez diye düşünüyorum . İlerde belki bir ameliyat daha geçirebilirim , belki de gerek kalmaz kendiliğinden düzelir . Kim bilir ;)

Yani ergenlikte gelişim tamamlanmamış oluyor . Ama 3 çocuk annesi bir yetişkinken bu kilolar hoş olmuyor tabi. Ortanca kızıma hamile kalmadan önce 42 kiloydum. Kızım beni kurtardı diyebilirim . Ameliyattan önceki kilomla arada 4 kg var ama zayıf olunca İnan 2 kg almak bile çok şey fark ettiriyor .

Sırtımda belimde boynumda sorunlarım var doktor pilates ve yüzme önerdi mesela ama hiç zaman ayıramıyorum ki. Haftanın 6 günü çalışıyorum zAten. Spor bana pek uymuyor anlayacağın . Yani bir de göğüslerim düzelsin diye kilo alamam. Kilo almam diye birşey Yok ama alırsam kendiliğimden alırım hani göğsüm düzelsin diye almam. Zaten öyle de düzelmez diye düşünüyorum . İlerde belki bir ameliyat daha geçirebilirim , belki de gerek kalmaz kendiliğinden düzelir . Kim bilir :KK66:

İnşallah 2. Ameliyata gerek kalmadan eski haline döner canım. Evet haklısın benim de hiç zamanım yok o yüzden evde spor yapacağım

İnşallah 2. Ameliyata gerek kalmadan eski haline döner canım. Evet haklısın benim de hiç zamanım yok o yüzden evde spor yapacağım

Valla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/

Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallah ;) ya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?

Valla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/

Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallah :KK66: ya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?

Canım bazı ameliyat olanlar üst tarafına bandaj takıyor üste çıkmaması için herhalde sen taktın mı ondan merak ettim ? 5 gün kaldı şimdiden kalbim çok hızlı atıyor :)

Canım bazı ameliyat olanlar üst tarafına bandaj takıyor üste çıkmaması için herhalde sen taktın mı ondan merak ettim ? 5 gün kaldı şimdiden kalbim çok hızlı atıyor :)

Yok Canım Fatih bey virşey demediği için ben de bant kullanmadım. Hani o kullananların doktorları öneriyor onlara . Ay çok az kalmış hadi bakalım :))

Back