Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de izmirdeyim ve fatih uyguru düşünüyorum. Ameliyatı ne kadara oldunuz merak ediyorum. Bir de öncesi sonrası fotoğraflarını çektiniz mi? Görmemiz mümkün mü ?
Ben de izmirdeyim ve fatih uyguru düşünüyorum. Ameliyatı ne kadara oldunuz merak ediyorum. Bir de öncesi sonrası fotoğraflarını çektiniz mi? Görmemiz mümkün mü ?
Kızlar selam başka bir konu için foruma girmiştim ki meme protezi yaptırmadan önce sabahlara kadar araştırdığım günler geldi aklıma buraya girip bi doktorum için yazılanlara bakayım dedim ben geçen yıl eylülde oldum fatih beye sola 360 sağa 400 koyuldu asimetrikmiş gögsüm açıkçası bazen bakıncada şimdide 400 koyulan mı daha büyük acaba demiyor değilim ama bazende öyle gelmiyor aylık dönemsel şişkinliğimizle falan alakalı sanırım neyse sizin meraktan çatladığınız konulara geleyim ben :) kızlar bir gece hastahanede kalacaksınız yani sürekli ağrı kesici kas gevşetici vurucaklar sonra akşamda xanax saati geliyor küt uykuya ikinci gün çıkmayı doktor bey uygun buluyor ama açıkçası hastahanede çok rahat ettim ben parasını ödeyip aynı ilaçları alarak bir gece daha kaldım isteyen bunu yapabilir yatağın elektronik böyle kalkması falan normal bi yataktan kalkmaktan kesinlikle daha kolay olur gibi geldi ki hala öyle düşünüyorum birde çalıştığı hastane çok güzel ve hemşireler gayet ilgili neyse ameliyat sonrası nasıl desem bi batma oluyor gögsünüzde o dikişlerde üzerinizde bi ağırlık var gibi oluyor öksürmek falan korkutuyo insanı ama tüm bunlar 3 gün yani 4. Gün desteksiz kalkıyordum ben tabiki hiç acı yok diyemeyiz ama acıdan ağrıdan korkmayın millet kolunu kaldıramıyormuş yok yemek yiyemiyormuş anlamıyorum kasaba mı ameliyat oluyorlar hiç o kadar sorunlarım olmadı benim.... birde size nacizane tavsiyem ben bi 7-8 kilo daha zayıftım yapıldığında ameliyat süreci spor yapamamak korona derken kilo aldım bana şu an büyük gibi geliyorlar hayat normale döndüğünde ilk işim bu kiloyu vermek olucak :) yani zayıflayıp gideyim falan yapmayın neyseniz öyle gidin ona uygun bi protez takılsın fiyat konusuna gelince burdan yazmayayım diyorum hem kur değişti hem yıl geçti değişmiştir ama zaten kime karar verirseniz verin önce muayene olmanız gerekli bi gidin görüşün fiyatıda orada hemen söylüyorlar karar verirseniz bin tl kapora bırakıyorsunuz kalanı ameliyat günü kararsız olanlar bir an önce yaptırsın her yıl 2-3 biniyor rakamlara :)
Bu arada birde şunu merak edebilirsiniz sporcu sütyeni vs taktırmıyor olabildiği kadar özgür kalmalarını istiyor yan yatabilmeye sanıyorum 6-7 gün içinde başladım bilmiyorum bu sürede yapmam doğru muydu ama sırt ağrıyor yani yüz üstü içinse bir altı ay gibi süre geçiyor zaten içgüdüsel içinizden gelmiyor öyle yatmak, zamanı geldiğinde korkunuz geçince yatıyorsunuz beden kendini biliyor bence şu an spor sonrası baskı bile uyguluyorlar hiç bir sıkıntı yok tabi bir seneden fazla zaman geçti benim bazı zahmetlere bir süre maalesef katlanmak gerekiyor :)