- 23 Haziran 2016
- 342
- 223
- 53
- 27
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.341
yaa baktım ben de şimdi söylediğin kadına aşırı büyük ve yapay durmuş onda ağlamak istiyorum şuan benim de öyle mi duracakkkk
Onun omuzları çok dar ama çok minyon ondandır ben de şaşırmıştım 350 nasıl 450 gibi durabilir diye sen de öyle durmaz canım sanmam Fatih Bey her zaman doğal konumlandırır silikonları
Insallah bitanem ya benim de dikkatimi cekti omuzlari baya dar ve bi deri bi kemik durmus gogus kafesi. Hayirlisi artik valla icime kurt düştü bunlar daha da buyumesin de
Kizlar hastanenin taktigi sutyen guzel degil bence yeterince sıkmiyor goguslerimi dün kontrolde de fatih bey sutyeni iyice gevsetti sikmamasi lazim dedi anlamadim hiç uçları da guzel durmuyor sutyenin bol biraz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Aynen sikmayacak canm. Benim 10. Gun konnttoumde takmayabilirsin dedi ki bende sadece ici pedli atlet takiyorum otekiler acitiyorKizlar hastanenin taktigi sutyen guzel degil bence yeterince sıkmiyor goguslerimi dün kontrolde de fatih bey sutyeni iyice gevsetti sikmamasi lazim dedi anlamadim hiç uçları da guzel durmuyor sutyenin bol biraz siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Ben 3 gun daha devam ettm. Yani 10. Gunden sinra icmedim kas gevsetici ve agri kesici. Bence icKizlar antibiyotigim bitti kas gevsetici ve agri kesiciye devam edeyim mi?
Kizlar benim gogus uclarim aciyor dokununca. Boyle dar giyince. 10. Gunden sinra basladi. Sizlerde olmus muydu ?
Tiramisu35 öncelikle sana bu konuyu açtığın için çok teşekkür ediyorum.
3 gün önce fatih beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. Bugün direnlerim çıktı sonunda kurtuldum onlardan. Benim beden ölçüm 75 göğüs ölçümü inanki girmeden ölçmek aklıma gelmedi heyecandan. Ben 33 yaşındayım ve iki doğum yaptım ikişer yıl da emzirdim. Göğüslerim doğumlardan sonra aşırı büyüdü emzirmeyi bırakınca balon gibi söndüler ve bi taraf küçük ve dik diğeri bdaha büyük ve sarkık kaldı. 325 cc taktı Fatih bey. Şu an göğüs ölçüm 93 cm. Çok küçülecek mi yani b cup olmak istemiyorum.
Ameliyatın diğerlerinden farklı ve zordu dedi bugün. Hem boyut hem yapı farkından dolayı fazla işlem yaptım ama güzel oldu dedi. Şimdilik ben de beğeniyorum. Sonra bozulacak mı peki kızlar?
Tiramisu35 öncelikle sana bu konuyu açtığın için çok teşekkür ediyorum.
3 gün önce fatih beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. Bugün direnlerim çıktı sonunda kurtuldum onlardan. Benim beden ölçüm 75 göğüs ölçümü inanki girmeden ölçmek aklıma gelmedi heyecandan. Ben 33 yaşındayım ve iki doğum yaptım ikişer yıl da emzirdim. Göğüslerim doğumlardan sonra aşırı büyüdü emzirmeyi bırakınca balon gibi söndüler ve bi taraf küçük ve dik diğeri bdaha büyük ve sarkık kaldı. 325 cc taktı Fatih bey. Şu an göğüs ölçüm 93 cm. Çok küçülecek mi yani b cup olmak istemiyorum.
Ameliyatın diğerlerinden farklı ve zordu dedi bugün. Hem boyut hem yapı farkından dolayı fazla işlem yaptım ama güzel oldu dedi. Şimdilik ben de beğeniyorum. Sonra bozulacak mı peki kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?