• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Geçmiş olsun sana da. Benim de çıktığımdan beri sol göğsümdeki kesi yeri ve altındaki kemik ağrıyor resmen. Yarın haftası olacak.
Ne zaman yan yatmaya başladınız

Kizlar benim goğus uclarim cok aciyor. Dun de yan yatarken zorladim mi ne sag goğsüm cok asiri sizladi. Bgun de sizliyor. Bide ucunun cevresi sisip sisip iniyor ama ameliyattan beri oyle. Bez sutyenlerle bile aciyor d3gdigi icin :KK43: bir problem yoktur dimi. 20 gun oldu olali

İşte aşırı his yada hissizlik ne zaman geçer tamamen kaybolur mu tam bir muamma .

Kizlar benim goğus uclarim cok aciyor. Dun de yan yatarken zorladim mi ne sag goğsüm cok asiri sizladi. Bgun de sizliyor. Bide ucunun cevresi sisip sisip iniyor ama ameliyattan beri oyle. Bez sutyenlerle bile aciyor d3gdigi icin :KK43: bir problem yoktur dimi. 20 gun oldu olali
benım göğüs ağrım 2 aya kadar zorlarsam kolumu kaldırırsam falan devam etti ama göğüs ucuyla ilgili hiç şikayet yaşamadım bencede fatih beye bir sor canım. yada kontrolüne az kaldıysa dinle kendini bir süre

Kizlar ben 5 gun once kuzenimi goturmustum fatih beye o zaman sormustum. Oradaki hassaiyet aci normal dedi. Tabi sonrasonds 2 gece onceki yan pozisyonda ters bisey mi yaptim ne daha da sizladi. Kontrolum 27 sinde. Beklemeyi dusunuyorum. Zaten cok mesgul. Normal deyip gecer sanirim. Belki o zamana kadar haffler. Zaten o sizlama her zaman olmuyor arada. Ama dokununca ucuna her zaman aci var. Beklemek daha mantikli sanirim

Bir de ameliyatlardan dolayi asiri yogun ulasamayabilirim. Yasemin hanimda deyince de dönmuyor. Ya unutuyor bi anlamis degilim o bayani zaten.

Ya sırtüstü yatmak çok sinir bozucu. Valla hafif dönüyorum ama yastıkla destekliyorum

His sorunsalı 6 aya kadar devam eder diye duymuştum. Ben de sırtüstü yatmakta sorun yaşayacağımı sanmıyorum günlük hayatımda sırt üstü yatmayı çok seviyorum ama yatamıyorum karabasan geliyor hemen :D

Ben de bel fıtığı da var. O yüzden çok zorlandım sürekli sırtüstü yatmaktan.
Karabasan mı geliyor?

Ben de bel fıtığı da var. O yüzden çok zorlandım sürekli sırtüstü yatmaktan.
Karabasan mı geliyor?

Sırtüstü yatınca daha çok geliyormuş uyku felci aslında bilimdeki ismi böyle bağırmak istiyorsun bağıramıyorsun ya ondan işte. Çok saçma

Bana bi kez geldi onda da yan yatıyordum. Ve arkamda hissettim önce sonra üstümde ağırlık ayyy hatırlamak bile istemiyorum

Ya kızlar benim göğsümün altındaki kemikler ağrıyor çok fena. Normal mi bu?
Sizde de oldu mu? Tam kesi yerinin altı böyle.

çok normal canım oradaki kaslar kemikler dokular hırpalınıyor bayağı endişelenme 1 haftadan sonra hızla iyileşme başlıyor.hayırlı olsun yeni cicişlerin:KK31:

çok normal canım oradaki kaslar kemikler dokular hırpalınıyor bayağı endişelenme 1 haftadan sonra hızla iyileşme başlıyor.hayırlı olsun yeni cicişlerin:KK31:
Teşekkür ederim dün baya bi araba kullanınca ağrı çok fazlalaştı. Kasları zorladım herhalde.

Eliiiffcim :KK5: iyiyim canım aynı tempoda koşturmacayla geçiyor günlerim. Sen nasılsın?
aynen bende öyle memeli memeli koşturuyoruz işte :KK70:dalgalanma falan var diyordun nasıl şu an var mı bi değişim merak ettim canın sıkkındı en son bildiğim kadarıyla:anne:

Back