İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Aynen kas alti olacak ve yag alinacak

Günaydın kızlar.. sabahları çok fena ağrıyla uyanıyorum hatta gece bile yatamıyorum kollarım ağrıdan kitleniyor acı çekiyorum bir kaç saat geçince açılmaya başlıyorum ama ilk kalktığımdaki ağrı ameliyattan yeni çıktığımdaki ağrıya benziyor sizede ilk haftada böyle olan var mı ne kadar devam edicek bu sabah uyanınca süren ağrılar?
Bir de dr ne kadar sırt üstü yatırdı sizi?

Canım açıkçası benim tam 1 ay oldu ve hala ağrım arada oluyor. masaj ve krem çok iş yarıyor. ben geceleri sütyeni çıkarıyorum o gece daha rahat uyumamı sağlıyor. sabahları hala az da olsa ağrı bende de oluyor sanırım 3 ay oturma süreci o sürede azalarak devam edicek. arada yan yatmayı denesem de 2 dk sonra acıyor mecbur hala sırtüstü devam.

Kızlar bugün 6.günüm. dışarı çıkmıştım arabaya oturdum kapıyı kapatmak için uzandım çekerken sert geldi canım çok yandı eve gelince ağrım arttı bi baktım sol göğüsğmde kan var sütyenime kadar bulaşmış. hemşireyi aradım sordum ni problem yoktur drenlerin çıktığı yerden gelmiştir kan dedi ama ağrım çok dikişlerime birşey olmasından korkuyorum. Aranızda böyle bir durumla karlılaşan sonradan kanaması gelen var mı???

Sejnap protezler kas altına konulduğu için sabahları kasta gerilme oluyor o yüzden ağrın oluyordur gün içinde geçmesi de kasların gerilmeyi bırakması sebebinden kaynaklanıyor. Zamanla geçecek hiç yokmuş gibi olacak benim şu an kayboldu mesela sabah ağrıları.

. Hayir canim hic olmadi kanama. Ama direnlerin ciktigi yerde yara vardi sadece, kücük, kabuk baglamis. Bayagi Uzun sürmüstü hatta iyilesmesi. Sen dikkatli ol, kaslarini kullanman gereken hareketler yapma fazla. Tekrar kanama oldu mu

. Hayir canim hic olmadi kanama. Ama direnlerin ciktigi yerde yara vardi sadece, kücük, kabuk baglamis. Bayagi Uzun sürmüstü hatta iyilesmesi. Sen dikkatli ol, kaslarini kullanman gereken hareketler yapma fazla. Tekrar kanama oldu mu
Canım sabah 11 den gece yatana kadar kanama hiç durmadı sürekli aktif kanamam vardı şuan hastaneye gidiyorum dikişlerimin açılmış olmasından korkuyorum umarım ciddi bir problem yoktur

Gecmis olsun canim ne dediler?
Saol canım. Dikişlerimde bi problem yokmuş drenin olduğu yerden geliyormuş kanama. Pıhtı olması gereken yer atınca kan gelmeye başlamış. Pansuman yaptı yarın tekrar gel dedi sabah bir daha gidicem bakalım. Şimdi sağ göğüsten kanama geldi bende de tedirginlik oldu içşnde hala kanama var mı ya ilerde kapsül olursa diye.. bakalım dr uma bunuda sorcam umarım öyle bir risk yoktur

canım hastaneden ne dediler merak ettim umarım önemli birşey yoktur.
Dikişlerimde bi problem yokmuş canım pansuman yapıldı tekrar kapattı Yarın tekrar gel bakalım dedi fatih bey.
Drenleri çektiği yerden gelmiş kanama.. pıhtı tutan yerin pıhtısı atınca kanama başlamış..
Yarın gidicem bakalım yarın ne dicek.. ilgin için saol canım benim :-*

Canm sen ne kadar sure sabahlari cok agri cekerek uyandin Tiramisu35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…