- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.061
Gün yaklaştıkça geriliyroum seninde yaşadıklarını gördükçe hepten korkuyorumbugün iyiyim çok şükür canım bi de yarında dr un yanına gidicem ya psikolojik olarak daha iyiyim.. bakalım yarın tam anlaşılır durumum. ama dünden çok iyiyim bugün
sen nasılsın canım
Ameliyatın ne zamandı canım.. korkma gerilme herkesin aynı olmuyor senşn belki çok iyi geçicek ve hemen ayağa kalkıcan evhamlanma sende benim gibiGün yaklaştıkça geriliyroum seninde yaşadıklarını gördükçe hepten korkuyorum
Dikişlerimde bi problem yokmuş canım pansuman yapıldı tekrar kapattı Yarın tekrar gel bakalım dedi fatih bey.
Drenleri çektiği yerden gelmiş kanama.. pıhtı tutan yerin pıhtısı atınca kanama başlamış..
Yarın gidicem bakalım yarın ne dicek.. ilgin için saol canım benim :-*
Saol canım teşekkür ederim dikkat ediyorum artıkPerii7777 çok geçmiş olsun dikkat et yüklenme kendine bende arabanın kapısını açarken değil de kapatırken bikere canım yanmıştı sonrasın da dizimle ittirdim bi müddet
Aramizds en tecrubelilerden biri olarakTiramisu35 canim sen ne zaman yan yatmaya basladin ? Su an rahatca yan yatiyor musun :) ? Yani belki onemsiz gozukebilir de sadece yan yatarak uyuyabilen biri oldugum icin ne kadar cekecegimi merak ettm :)
17 ocakta canim dun kapora gönderdim. Ameliyatta 1 2 gub once tahlil yapilacakmisAmeliyatın ne zamandı canım.. korkma gerilme herkesin aynı olmuyor senşn belki çok iyi geçicek ve hemen ayağa kalkıcan evhamlanma sende benim gibi
Hadi hayırlı olsun17 ocakta canim dun kapora gönderdim. Ameliyatta 1 2 gub once tahlil yapilacakmis
Hadi hayırlı olsun
Ben yaptrdim 2 hafta once. Kan ve ultrason istiyorlar. Benim erken oldu niyeyse. O gun kaporayi da verdim. Ayni gun sebinle17 ocakta canim dun kapora gönderdim. Ameliyatta 1 2 gub once tahlil yapilacakmis
Bana 3 boyutlu çekim yapıldı.Ben yaptrdim 2 hafta once. Kan ve ultrason istiyorlar. Benim erken oldu niyeyse. O gun kaporayi da verdim. Ayni gun sebinle
Ggus icin iste. 3 biyutlu cekim de bana yapilmadi mesela ? O niye yapiliyor ?Bana 3 boyutlu çekim yapıldı.
Ameliyattanönce ya 13 ocak ya yasa 16 ocakta tahlil vericekmisim .ultrason niye
Duruşunu falan bakiyo hatta ekrandan bana gosterdi 350 cc koyarsak bole olur 375 cc olursa bile olur diye ölçü gibi mesela benim biri küçük 30 cm varmış farkGgus icin iste. 3 biyutlu cekim de bana yapilmadi mesela ? O niye yapiliyor ?
Senin doktorun kim ?Duruşunu falan bakiyo hatta ekrandan bana gosterdi 350 cc koyarsak bole olur 375 cc olursa bile olur diye ölçü gibi mesela benim biri küçük 30 cm varmış fark
Duruşunu falan bakiyo hatta ekrandan bana gosterdi 350 cc koyarsak bole olur 375 cc olursa bile olur diye ölçü gibi mesela benim biri küçük 30 cm varmış fark
Arkadaşlar.
Ameliyatin sonrasında yani ertesi gün hastaneden ayrılırken arabasını sürüp hastaneden çıkan varmi
Otomatik vites canim.Direksiyonu çevirirken vitesi değiştirirken sıkıntı yaşayabilirsin manuel vitesse tabii. Ben 4. Günü kullandım.
3mm çok küçük 30 mm olabilir bilemedim30 cm değil de 3 mm olmasın o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?