• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 cumm 100.sayfan hayırlı olsunn:KK50:bende bulunmak istedim:KK200::p

Elifim :KK200: fıstığım :KK54:

tamam sımdı anladım :)

Hah çok aevindim canım ölçersen bize de haber ver ;)

Perii7777 Perii7777 canım çok endişe ediyorsun sen normal hayatta da böyle misin ya :o benim de sol tarafım öyleydi diren çıktıktan sknra hafif bi kan sızması oldu orayı bantla kapattılar ama onun harici bi daha kanaması olmadı. Azıcık rahat ol canım bu kadar oimpirikli olmak önce kendine zarar.

Bandaj kan olduysa değiştirmen gerek muhtemelen. Yemiz gazlı bezle değiştir ve gözlemle. Tekrar kan olursa o şekilde bilgilendir.
Aradım sordum benimle ilgilenen hemşire çıktı şimdi canım normal dedi kan gelmesi gazlı bezi değiştirmeme gerek yokmuş gelince dr um değiştirirmiş.. ohh içim rahatladı iyice.. benim memişler iyileşene kadar herkes baya yaka silkicek benden sanırım:110:
Allah kötü haber değil güzel haberlerle konuşmayı nasip etsin :dua:

Elifim :KK200: fıstığım :KK54:

Hah çok aevindim canım ölçersen bize de haber ver :KK66:

Perii7777 Perii7777 canım çok endişe ediyorsun sen normal hayatta da böyle misin ya :eek: benim de sol tarafım öyleydi diren çıktıktan sknra hafif bi kan sızması oldu orayı bantla kapattılar ama onun harici bi daha kanaması olmadı. Azıcık rahat ol canım bu kadar oimpirikli olmak önce kendine zarar.
Çıkarırken benimde kanama oldu sildi sonra bandajladı ama çok sonra bi sızıntı olunca telaşlandım.. aslında bu kadar pimpirikli değilimdir ama bu konu benim için oldukça hassas bir konu sanırım ondan böyleyim

Aradım sordum benimle ilgilenen hemşire çıktı şimdi canım normal dedi kan gelmesi gazlı bezi değiştirmeme gerek yokmuş gelince dr um değiştirirmiş.. ohh içim rahatladı iyice.. benim memişler iyileşene kadar herkes baya yaka silkicek benden sanırım:110:
İyi bari.. Yani durumunu onlar daha net iyi bildikleri için daha doğru yönlendirir bilgi verirler muhakkak.

Perii7777 Perii7777 bende olmadı ama demekki normalmiş. Bandajlari çıkarınca drenlerin çıktığı yerin ayrı nokta gibi izi olduğunu gorceksin ordan cok yoğun kanama gelmez rahat ol bence ilk aşamada olabilir içerde sivi kalmıştır kan değildir bence drenlere gelen sıvıda ameliyat esnasında içini yıkadıklari sivi zaten.

Daha iyiyim canım bugün kontrolum var bi kaç saat sonra gidicem. Drenlerin 4. Günü Bugün artık çıkarır inşallah. Ama sol göğğsğmden 100 cc den fazla kan geliyor ve üst kısmı biraz şişmiş durumda neden böyle oldu anlamadım bende :KK43: bakalım bi kaç saat sonra öğrencem. Sırt üstü yatmak çok zormuş ben hep yan yatardım bi de büzülürdüm yatarken.

Benim bugün 4. Günüm drenlerim de çıktı günden güne iyi oluyorum canım sonuçta ameliyat bu kolay değil herşeyin bir zorluğu var ve acı eşiğinlede çok alakası var bence. Ben dayanıksızım bu bir gerçek :KK43:
Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor mu :(

Yok canm ilk defa yaptiriyorsun bence bu sorularin gayet normal. Yani ben kendimi dusunuyorum da daha olmadim senden fenayim. Agrilarin azaldi mi ?

Bu arada benim de arada, ya yaptirmassm mi acaba diye dusunceler geciyordu yaptirmadan once aklimdan. su an 13.gunumdeyim iyiki yaptirmisim diyorum yaa. yaptiricak olan arkadaslara moral olmasi acisindan soyliyim dedim :KK66:
Kac gunde agrilarin gecti drenlerini kac gunde cikardilar ve cikartirken cok acidi mi ? Son soru kas altina mi ve kac cc takildi :)

Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor mu :KK43:

2 gece kalan biriyle tanışmıştım o da yurtdışındaydı direnleri 2 günün sonunda çıkarmışlardı . Direnlerin çıkarılması bir anlık birşey çok fazla acı duymuyorsun . Direnlerde kan birikiyor ama poşede koyarsın görmezsin olur biter ;)

Yok canm ilk defa yaptiriyorsun bence bu sorularin gayet normal. Yani ben kendimi dusunuyorum da daha olmadim senden fenayim. Agrilarin azaldi mi ?
Evet canım yarı yarıya azaldı çok şükür. Ama ayakta durunca bş gerginlik ağrı hissediyorum bu yüzden çok yormamaya özen gösteriyorum ama kol hareketlerime pek dikkat edemiyorum sanırım. Ağrı hafifleyince hareket kısıtlaması da olmuyor aniden atılıyorum acıyla irkiliyorum bazen. Koltukaltı kısmı ağrıyor özellikle. Ama inanki 4. Günde yarısından fazlası gitmiş oluyor ağrılarının..

Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor mu :KK43:
O senin vücudunla alakalı sanırım canım dr um 4 gün uygun gördü demekki benim bünyeme ama iyiki de öyle yapmış 4. Gğn bile 100 cc yi geçmişti kan.
Drenler çıkınca çok rahatladım canım ve rahat ol hiç acımıyor anlamıyosun bile kendini kasmıcan o kadar ;) ben bile acımıyor dediysem kimsenin acımaz :super:

O senin vücudunla alakalı sanırım canım dr um 4 gün uygun gördü demekki benim bünyeme ama iyiki de öyle yapmış 4. Gğn bile 100 cc yi geçmişti kan.
Drenler çıkınca çok rahatladım canım ve rahat ol hiç acımıyor anlamıyosun bile kendini kasmıcan o kadar :KK66: ben bile acımıyor dediysem kimsenin acımaz :super:
Atlattun hadi 4 gun de bitti. Artik keyf vakti. Nasul buyuklugunu griunce falan mutlu oldun mu

Atlattun hadi 4 gun de bitti. Artik keyf vakti. Nasul buyuklugunu griunce falan mutlu oldun mu
Daha şekli oturmadığımdan sürekli bir soru işareti oluyor aklımda. Büyüklüğü gayet iyi ama ortası dümdüz. Yani şöle yıkarıdan tişörtümğ aralayıp bakınca eski minnak göğüslerimle aynı gözüküyor ortasında bir fark yok çıkıntıda olmadı :(... yandan bakınca kocaman duruyo o ayrı ama.. :) bakalım beklicem görcem neler olcak

Kızlar mesela bana dren takılmadı, o akması gereken kanlar bende nereye gitti bu durumda:KK48: vücuduma karıştı sanırım..
Ameliyatta o kan sızan ufak ufak damarlar koter ile yakılıp kanama durduruluyor. Protezler yerleşip gögüs kapatılmadan kan sızması varmı kontrol ediliyor. Eğer varsa dren takılıyor,yoksa takılmıyor ;)
Herkese her zaman dren takılmaz. Kimi doktor her hastaya takar kimi gerek gördüğü hastaya.
Sende gerek görülmemiş demek ;)

Ameliyatta o kan sızan ufak ufak damarlar koter ile yakılıp kanama durduruluyor. Protezler yerleşip gögüs kapatılmadan kan sızması varmı kontrol ediliyor. Eğer varsa dren takılıyor,yoksa takılmıyor :KK66:
Herkese her zaman dren takılmaz. Kimi doktor her hastaya takar kimi gerek gördüğü hastaya.
Sende gerek görülmemiş demek :KK66:
Demek hem kestiler hem biçtiler bir de yetmedi yaktılar beni:KK71: ellerine sağlık diyorum o zaman:KK36:

Daha şekli oturmadığımdan sürekli bir soru işareti oluyor aklımda. Büyüklüğü gayet iyi ama ortası dümdüz. Yani şöle yıkarıdan tişörtümğ aralayıp bakınca eski minnak göğüslerimle aynı gözüküyor ortasında bir fark yok çıkıntıda olmadı :KK43:... yandan bakınca kocaman duruyo o ayrı ama.. :) bakalım beklicem görcem neler olcak
o yavaş yavaş değişiyor canım benimde öyleydi. şu an ortaya doğru birleştiler baya. kasın içine doğru yerleştikçe doğal ve güzel bir görünüm kazanıyor. Geçen gün hatta şu sporcu sütyenlerinden aldım spora başlarım belki diye. eskiden olsa üstünden dükülür, ama çok hoş durdu bir hayal daha gerçek oldu diyebilirim.

Back