- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.081
Resim aticaktim.suanki halini atamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben 10 gün sonra kullandım ama zorlandm baya otomatik araba olmasına ragmen..direksiyon tutarken el freni çekerken indirirken falan göğüslere basınç oluyor..bence.ertesi gün kullanılmasa daha iyi.dikişlerin çok taze olacak ve daha protez çok yeni yerine oturmadan zorlama..tabi bu benm fikrim...Arkadaşlar.
Ameliyatin sonrasında yani ertesi gün hastaneden ayrılırken arabasını sürüp hastaneden çıkan varmi
Direksiyonu çevirirken vitesi değiştirirken sıkıntı yaşayabilirsin manuel vitesse tabii. Ben 4. Günü kullandım.
Canm ben 10 gün sonra kullandım ama zorlandm baya otomatik araba olmasına ragmen..direksiyon tutarken el freni çekerken indirirken falan göğüslere basınç oluyor..bence.ertesi gün kullanılmasa daha iyi.dikişlerin çok taze olacak ve daha protez çok yeni yerine oturmadan zorlama..tabi bu benm fikrim...
Kızlar bir sorum olucak size.. ağrılarım epey bir azalmaya başladı kendimi iyi hisaediyorum ama şu baskı hissi hiç geçmedi.. sanki göğüs kafesime biri tüm gücüyle bastırıyor gibi hissediyorum özellikle sabah yataktan kalkarken göğüs kafesim kırılcak gibi oluyor kas ağrıları da ayrı zaten... bu his normal mi 10. Günüm bugün?
Ayni his bendede cok oluyordu göğüs kafesimde bir yanma ve basınç hissi. Ama canım merak etme geçici benim artık hic agrim kalmadıKızlar bir sorum olucak size.. ağrılarım epey bir azalmaya başladı kendimi iyi hisaediyorum ama şu baskı hissi hiç geçmedi.. sanki göğüs kafesime biri tüm gücüyle bastırıyor gibi hissediyorum özellikle sabah yataktan kalkarken göğüs kafesim kırılcak gibi oluyor kas ağrıları da ayrı zaten... bu his normal mi 10. Günüm bugün?
Ne zaman yan yatmaya basladin canim ve ne zaman baski da azaldi ?Ayni his bendede cok oluyordu göğüs kafesimde bir yanma ve basınç hissi. Ama canım merak etme geçici benim artık hic agrim kalmadı
Geceleri yan yatmaya da başladım. Bi 10 gun daha olur daha da cok olmaz normale donersin
1 ay sonunda yan yatmaya başladım baskı ve ağrıda ilk 20-25 güne kadar sürekli azalarak devam etti.ama tabi herkesin farkli olabilir. Mesala benim yağ alınan yerler hiç acimazken tiramisunun cok acımıştı. Kişiden kişiye değişir ve ağrı eşiğine bağlı senjnNe zaman yan yatmaya basladin canim ve ne zaman baski da azaldi ?
Haklisin canm bakalim neler yasayacagiz1 ay sonunda yan yatmaya başladım baskı ve ağrıda ilk 20-25 güne kadar sürekli azalarak devam etti.ama tabi herkesin farkli olabilir. Mesala benim yağ alınan yerler hiç acimazken tiramisunun cok acımıştı. Kişiden kişiye değişir ve ağrı eşiğine bağlı senjn
1 ay sonunda yan yatmaya başladım baskı ve ağrıda ilk 20-25 güne kadar sürekli azalarak devam etti.ama tabi herkesin farkli olabilir. Mesala benim yağ alınan yerler hiç acimazken tiramisunun cok acımıştı. Kişiden kişiye değişir ve ağrı eşiğine bağlı senjn
yok canım benim de sadece bacakalarımdan alındıSenin göbeğinden de yağ alınmış mıydı?
Al benden o kadarIki haftam kaldi
Heyecan bi yandan, korku bi yandan
Iki haftam kaldi
Heyecan bi yandan, korku bi yandan
Al benden o kadar
Anlatilan çok şey var korkuyorum stres oluyor yasiyacaklarimdan ama mecbur atlaticamKızlaarrr toplayın cesaretinizi, ne güzel az zamanınız kalmış hayallerinize bir adım daha yaklaşmış olacaksınız <3
çok normal ben bikaç gün ağrıdan sonra tam 1 ay gerginlik ve baskı hissi ile geçirdim.1 aydan sonra tam düz sırtüstü yatabildim.herkesin bünyesi yöntemi farklı tabi ama kendini kötü hissetme diye söylüyorum belki senin daha çabuk geçerKızlar bir sorum olucak size.. ağrılarım epey bir azalmaya başladı kendimi iyi hisaediyorum ama şu baskı hissi hiç geçmedi.. sanki göğüs kafesime biri tüm gücüyle bastırıyor gibi hissediyorum özellikle sabah yataktan kalkarken göğüs kafesim kırılcak gibi oluyor kas ağrıları da ayrı zaten... bu his normal mi 10. Günüm bugün?
Evet canım haklısın.. bir kaç gündğr daha iyi hissediyorum kendimi. Günden güne daha çok iyileşiyorum ve gerginlik baskı hissi daha da azalıyorçok normal ben bikaç gün ağrıdan sonra tam 1 ay gerginlik ve baskı hissi ile geçirdim.1 aydan sonra tam düz sırtüstü yatabildim.herkesin bünyesi yöntemi farklı tabi ama kendini kötü hissetme diye söylüyorum belki senin daha çabuk geçer
aynen en zor kısmını atlatmışsın canım sağlıkla kullanEvet canım haklısın.. bir kaç gündğr daha iyi hissediyorum kendimi. Günden güne daha çok iyileşiyorum ve gerginlik baskı hissi daha da azalıyor
Saol canım teşekkür ederimaynen en zor kısmını atlatmışsın canım sağlıkla kullan