- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.021
Ne güzel :) artık her istediğini rahatça giyinebilirsin :-*o yavaş yavaş değişiyor canım benimde öyleydi. şu an ortaya doğru birleştiler baya. kasın içine doğru yerleştikçe doğal ve güzel bir görünüm kazanıyor. Geçen gün hatta şu sporcu sütyenlerinden aldım spora başlarım belki diye. eskiden olsa üstünden dükülür, ama çok hoş durdu bir hayal daha gerçek oldu diyebilirim.
Anladım canım. Peki sütyen sende de kötü duruyormuydu. Bende çok biçimsiz duruyor göğüsüme hiçbiryerden oturmuyor uç kısımları çok bol kalıyor büzüş büzüş.. koltuk altı kısmıda yerleşiyo mu anlaşılmıyo. Yani asıl endişe duyduğum şekil vereceğine şeklini bozması bu şekildeben hala kullanıyorum cnm en az 1 ay kullanmak gerekiyormuş. aslında fatih bey sürekli kullan diyor yıkadığında hiç birşey takma dedi.
Kac gunde agrilarin gecti drenlerini kac gunde cikardilar ve cikartirken cok acidi mi ? Son soru kas altina mi ve kac cc takildi :)
Dosya seç e tıkla...Kızlar yardım! Ben hala fotoğraf yükleyemiyorum yaa. Albümlere giriyorum fotoğraf ekle diyorum kimlerin görebileceği ayarlara kadar yapıyorum fotoğraf yükle butonuna basıyorum bastıktan sonra dosya seç diyo orda problem oluyor. Dosya seçe tıklıyorum yanında dosya seçilmedi yazıyor hiç bir şekilde fotoğraf ekleyemiyorum. Neden böyle oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
telefondan yükleme yapıyorsan belgeler diye çıkıyor bende ona tıklayınca resimler çıkıyor.bi de öyle bak bakalımKızlar yardım! Ben hala fotoğraf yükleyemiyorum yaa. Albümlere giriyorum fotoğraf ekle diyorum kimlerin görebileceği ayarlara kadar yapıyorum fotoğraf yükle butonuna basıyorum bastıktan sonra dosya seç diyo orda problem oluyor. Dosya seçe tıklıyorum yanında dosya seçilmedi yazıyor hiç bir şekilde fotoğraf ekleyemiyorum. Neden böyle oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Tıklıyorum ama açılmıyor hiçbirşeyDosya seç e tıkla...
Tlfndan yükleme yapıyorum bi daha denicem bakayımtelefondan yükleme yapıyorsan belgeler diye çıkıyor bende ona tıklayınca resimler çıkıyor.bi de öyle bak bakalım
Hala mi ? Ne zaman bitecek ?benim agrim hala oluyo aslında ama bunlar dayanilmicak agrilar degil 2. gunden sonra rahatliyo insan. drenleri cikarirken aci agri olmadi. kas alti 300 cc
ben goremıyorumfoto ekledim arkadaşlar :)
samsung markaysa telin bende yapamadım bilgisayardan yükledim sonraKızlar yardım! Ben hala fotoğraf yükleyemiyorum yaa. Albümlere giriyorum fotoğraf ekle diyorum kimlerin görebileceği ayarlara kadar yapıyorum fotoğraf yükle butonuna basıyorum bastıktan sonra dosya seç diyo orda problem oluyor. Dosya seçe tıklıyorum yanında dosya seçilmedi yazıyor hiç bir şekilde fotoğraf ekleyemiyorum. Neden böyle oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Evet samsungsamsung markaysa telin bende yapamadım bilgisayardan yükledim sonra
İstersen yardımcı olabilirim bu konuda yetkim var. Özelden yazıyorum şimdiEvet samsung
Nerden bakiliyor? Ben bu sitede cok cahilim ya :)kızlar fotoğraf attım nihayet oldu :).. tlfnumdan olmuyormuş bilgisayardan yükledim.. bakın bana da yorumlarınızı merak ediyorum..
Hiç meme dokusu olmayıp harika göğüsleri olanlar var burda canım. Dokun yoksa ki bende de öyle yoktu kas altına takıcak dr unSu an hic meme dokusu olmayana silikon sigar mi vucut deri kabul eder mi onu dusunuyorum. Burda hic olmayan dedigim benim :)Perii7777 agrin nasil daha iyi misin ? Muthis olmus ayrica 5 gunde bile cok fark etmis. 1 ay sinra kim bilir nasil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?