• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

o yavaş yavaş değişiyor canım benimde öyleydi. şu an ortaya doğru birleştiler baya. kasın içine doğru yerleştikçe doğal ve güzel bir görünüm kazanıyor. Geçen gün hatta şu sporcu sütyenlerinden aldım spora başlarım belki diye. eskiden olsa üstünden dükülür, ama çok hoş durdu bir hayal daha gerçek oldu diyebilirim.
Ne güzel :) artık her istediğini rahatça giyinebilirsin :-*
Bakalım merakla bekliyorum asya ve avrupa nın yakınlaşacağı günü :KK70:

ben hala kullanıyorum cnm en az 1 ay kullanmak gerekiyormuş. aslında fatih bey sürekli kullan diyor yıkadığında hiç birşey takma dedi.
Anladım canım. Peki sütyen sende de kötü duruyormuydu. Bende çok biçimsiz duruyor göğüsüme hiçbiryerden oturmuyor uç kısımları çok bol kalıyor büzüş büzüş.. koltuk altı kısmıda yerleşiyo mu anlaşılmıyo. Yani asıl endişe duyduğum şekil vereceğine şeklini bozması bu şekilde

Kızlar yardım! Ben hala fotoğraf yükleyemiyorum yaa. Albümlere giriyorum fotoğraf ekle diyorum kimlerin görebileceği ayarlara kadar yapıyorum fotoğraf yükle butonuna basıyorum bastıktan sonra dosya seç diyo orda problem oluyor. Dosya seçe tıklıyorum yanında dosya seçilmedi yazıyor hiç bir şekilde fotoğraf ekleyemiyorum. Neden böyle oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Kac gunde agrilarin gecti drenlerini kac gunde cikardilar ve cikartirken cok acidi mi ? Son soru kas altina mi ve kac cc takildi :)

benim agrim hala oluyo aslında ama bunlar dayanilmicak agrilar degil 2. gunden sonra rahatliyo insan. drenleri cikarirken aci agri olmadi. kas alti 300 cc

Kızlar yardım! Ben hala fotoğraf yükleyemiyorum yaa. Albümlere giriyorum fotoğraf ekle diyorum kimlerin görebileceği ayarlara kadar yapıyorum fotoğraf yükle butonuna basıyorum bastıktan sonra dosya seç diyo orda problem oluyor. Dosya seçe tıklıyorum yanında dosya seçilmedi yazıyor hiç bir şekilde fotoğraf ekleyemiyorum. Neden böyle oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Dosya seç e tıkla...

telefondan yükleme yapıyorsan belgeler diye çıkıyor bende ona tıklayınca resimler çıkıyor.bi de öyle bak bakalım

samsung markaysa telin bende yapamadım bilgisayardan yükledim sonra

Su an hic meme dokusu olmayana silikon sigar mi vucut deri kabul eder mi onu dusunuyorum. Burda hic olmayan dedigim benim :) Perii7777 Perii7777 agrin nasil daha iyi misin ? Muthis olmus ayrica 5 gunde bile cok fark etmis. 1 ay sinra kim bilir nasil olur.

Su an hic meme dokusu olmayana silikon sigar mi vucut deri kabul eder mi onu dusunuyorum. Burda hic olmayan dedigim benim :) Perii7777 Perii7777 agrin nasil daha iyi misin ? Muthis olmus ayrica 5 gunde bile cok fark etmis. 1 ay sinra kim bilir nasil olur.
Hiç meme dokusu olmayıp harika göğüsleri olanlar var burda canım. Dokun yoksa ki bende de öyle yoktu kas altına takıcak dr un ;)
Şaun içşn ağrılarım hafifledi sadece hareket kısıtlamam var herşeyi yapamıyorum dikkat ediyorum. Sadece sabahları uyandığımda şiddetli ağrı çekiyorum saatler içinde azalıyor ve günün sonuna doğru yok denecek hale geliyor. Yani hiç korkma çekeceğin en fazla 3 gün sonra ağrıların hızla azalıcak canım ;)

Back