• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Dikişlerimde bi problem yokmuş canım pansuman yapıldı tekrar kapattı Yarın tekrar gel bakalım dedi fatih bey.
Drenleri çektiği yerden gelmiş kanama.. pıhtı tutan yerin pıhtısı atınca kanama başlamış..
Yarın gidicem bakalım yarın ne dicek.. ilgin için saol canım benim :-*
Perii7777 Perii7777 çok geçmiş olsun dikkat et yüklenme kendine bende arabanın kapısını açarken değil de kapatırken bikere canım yanmıştı sonrasın da dizimle ittirdim bi müddet:deli:

Aramizds en tecrubelilerden biri olarak Tiramisu35 Tiramisu35 canim sen ne zaman yan yatmaya basladin ? Su an rahatca yan yatiyor musun :) ? Yani belki onemsiz gozukebilir de sadece yan yatarak uyuyabilen biri oldugum icin ne kadar cekecegimi merak ettm :)

Canım aslında meme konusunda hiç sıkıntım olmadı ama yağ alınan yerler felaket acıdı o yüzden 2 hafta sonra filan yan yatmaya yavaş yavaş başladım . Hani belki yağ alınmasaydı yada yağ alınan yerler o kadar acımasaydı daha erken dönemde de yan yatabilirdim :) ben de yan yatmayı çok severim hatta karnımın üstüne yatıyorum ben genelde :p
Edit: canım şu an 3 ay oldu ben ameliyat olalı yan da yatıyorum göğsümün üstüne de yatıyorum ağrı sızı kalmadı çok şükür.

Arkadaşlar.
Ameliyatin sonrasında yani ertesi gün hastaneden ayrılırken arabasını sürüp hastaneden çıkan varmi

Back