- 5 Mayıs 2017
- 36
- 34
- 38
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.841
Merhaba kızlar şimdi hastaneden çıktım murat tuzuner ile gorustuk çok cana yakın bir hoca ameliyat tarihimi aldım 17 Ocak ameliyat olacağım inşallah fiyat çok uygun 2700+1800 toplamda 4500 TL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın görüştün mü yoksa ameliyat oldun bitti miçok mutlu oldum maşallah diyelim inşallah darısı tüm isteyenlere sağlıkla içine sine sine sorunsuz olsun bende en yakın zaman için görüşmeye gidicem en kısa zamanda yarın arıcam görüşme için randevu inşallah bir aksilik çıkmazsa en hızlı şekilde bu heyecanı korkuyu içimde büyütmeden olmak istiyorum eşim istemiyordu karşıydı bugün net bir şekilde ikna ettim sözümü aldım sadece görüşüp yaptırmak kaldı çok korkuyorum çok heyecanlıyım anlatamam. daha önce hiç narkoz almadım ameliyat olmadım 2 normal doğum yaptım o kadar
Doktor Fatih Uygur bey den 13 kasım salı günü için ameliyat günü almıştım. heyecandan korkudan kalp krizi geçirmezsem iyidir şafak 2Naptın görüştün mü yoksa ameliyat oldun bitti mi
Ben randevu almıştım hastaneyede gittim ama kapıdan muayene olmadan geri döndüm ertesi gün fatih beye gittim görüştüm 13 kasımda ameliyat olucam senin içinde hayırlı olsun inşallah fiyatta baya baya uygunmuşMerhaba kızlar şimdi hastaneden çıktım murat tuzuner ile gorustuk çok cana yakın bir hoca ameliyat tarihimi aldım 17 Ocak ameliyat olacağım inşallah fiyat çok uygun 2700+1800 toplamda 4500 TL
inşallah canım. boy 163-164 51-52 kg 33 yaşındayım heyecandan ölmek üzereyim salıya ne kaldı en kötüsüde sigarayı bırakamadım günde 1 paket içerdim 10 gündür günde 4-5 sigaraya düşürebildim şu andan itibaren salıya kadar hiç içmiyeyim ama tavsiyesi olan varmı zararlarını en hızlı ne ile atabilirim bol su dışındaİnşallah istediğiniz gibi olur herşey . Ben de hemen şekil alacağını sanırdım çoğu kişi gibi ama epey sabır gerektiren bir işmiş :))
Diyetkolik selam . Boy kilo ve göğüs ölçülerini yazmamışsın . Umarım ağrısız sızısız bir süreç geçirirsin .
maşallah geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın darısı şafak sayanların başına ben tüm süreci çok merak ediyorum hastaneye gidiş anestezi ameliyat sonrası o an falan .. bende 13 kasım salı günü olacağım çok korkuyorumMeraba kizlar en sonunda bende ameliyat oldum bugun 1. haftam simdi kontrole gidiyorum. Doktorum can kopal izmir alsancakta muayenesi
Simdilik cok memnunum kas alti meme alti kesisiyle 300 cc high profil mentor takildi bana
Merak ettiginiz sormak istediginiz birsey olursa yazin lutfen yardimci olmak isterim
Sağol inşallah ikimizde mutlu oluruz benim bir problemim var bakalım nasıl ayarlayacagiz 3 yaşında oğlum var eşim çocuğa bakarsa refakatçi yok nasıl yapacağım bilmiyorum bakalım artikBen randevu almıştım hastaneyede gittim ama kapıdan muayene olmadan geri döndüm ertesi gün fatih beye gittim görüştüm 13 kasımda ameliyat olucam senin içinde hayırlı olsun inşallah fiyatta baya baya uygunmuş
benimde çocuklarla eşim ilgilenicek refakatçi olması için istanbuldan kuzenim geldiSağol inşallah ikimizde mutlu oluruz benim bir problemim var bakalım nasıl ayarlayacagiz 3 yaşında oğlum var eşim çocuğa bakarsa refakatçi yok nasıl yapacağım bilmiyorum bakalım artik
Meraba kizlar en sonunda bende ameliyat oldum bugun 1. haftam simdi kontrole gidiyorum. Doktorum can kopal izmir alsancakta muayenesi
Simdilik cok memnunum kas alti meme alti kesisiyle 300 cc high profil mentor takildi bana
Merak ettiginiz sormak istediginiz birsey olursa yazin lutfen yardimci olmak isterim
inşallah canım. boy 163-164 51-52 kg 33 yaşındayım heyecandan ölmek üzereyim salıya ne kaldı en kötüsüde sigarayı bırakamadım günde 1 paket içerdim 10 gündür günde 4-5 sigaraya düşürebildim şu andan itibaren salıya kadar hiç içmiyeyim ama tavsiyesi olan varmı zararlarını en hızlı ne ile atabilirim bol su dışında
Sağol inşallah ikimizde mutlu oluruz benim bir problemim var bakalım nasıl ayarlayacagiz 3 yaşında oğlum var eşim çocuğa bakarsa refakatçi yok nasıl yapacağım bilmiyorum bakalım artik
Hastaneler sicak oluyo cok kalin seyler almana gerek yok, otellerdeki kagit terliklerden oluyor odalarda, pipet al su icmek icin, kagit havlu ve islak mendil ayrica atistirmalik bir seyler al yeterlibayanlar heyecandan ölmek üzereyim şaka maka sabah hastaneye gidicem yarın ameliyatım var kalbim çıkacak yerinden. park tıp merkezinde olucak op. çanta hazırladım ama gerekli gereksiz nedir hiç bilmiyorum daha önce hiç hastane tecrübem olmadı fikir verirseniz çok sevinirim
çok teşekkür ederim pipeti unutmuştum hemen koyuyorum çantama Allah razı olsunHastaneler sicak oluyo cok kalin seyler almana gerek yok, otellerdeki kagit terliklerden oluyor odalarda, pipet al su icmek icin, kagit havlu ve islak mendil ayrica atistirmalik bir seyler al yeterli
Merhaba tiramisu Ocak 10 da tahliller v.s yapılacak ondan sonra gün verecek doktor hayırlısı ile bakalımSara merhaba :)) inanmıyorum yaaa ne kadar süre geçti artık uğramıyorsun da ara ara aklıma geliyorsun :) uzun bir aradan sonra ameliyat için karar vermene sevindim cidden ama bayağı bir süre geçti ben ne zaman ameliyat olduğumu bile unuttum o derece geçmiş olsun diyorum sana öyleyse , gözünaydın :)
Canım ben de bırakamamıştım narkoz sırasında balgam filan yapar diye istemiyorlar haklı olarak . Atmak için birşey yapamazsın içmemen gerekiyor en azından ameliyat öncesi 3 gün filan ciddi anlamda azalt . Ha ama acilen ameliyat olması gerekenler oluyor mesela apandisit gibi o zaman sigarayı önemsemiyorlar hani bu sadece tedbir amaçlı birşey olmasa iyiydi ama içiyoruz yapacak birşey yok ben de bırakmamıştım. Kaç cm göğüs dokun var bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi geçer ameliyatın . Hele son gün fena heyecan oluyor Allahtan hastaneye gittiğinde ameliyat öncesi sakinleştirici yapıyorlar yoksa öyle durmak çok zor en azından benim gibi heyecanlı olanlar için :))
Bahar benim eşim de ara ara gelebildi hemşireler yardım ediyor zaten hem de narkozun etkisi hemen geçmiyor insan bi uyuyup bi uyanıyor zaten uzun Zaman birşey yiyip içmediğin için ameliyat sonrası fazlaca tuvalete gitme ihtiyacı da olmuyor . O yüzden bana göre refakatçiye çok da ihtiyaç olmuyor hele ki senin çocuğun söz konusu onu başka birine emanet etsen aklın daha çok onda kalır . Hadi şnşallah hayırlı haberlerle gelin ikiniz de ,sen ne zaman ameliyat olacaksın ?
ameliyatım çok güzel geçmiş narkoz rahatsızlığı falanda yaşamadım herkez çok ilgili hastane 5 yıldızlı otel gibi çok mutluyum, tek sorunum gögüsteki baskı hissi ve drenlerdren kurtulmak istiyorumdiyetkolik3535 canım geçmiş olsun şimdiden saat kaçta ameliyatın? Önden fermuarlı kıyafetler almayı unutma
Geçmiş olsun darısı başıma artık inşallah kolay geçer şu an nasılsın ağrı sızı yok inşallahbayanlar heyecandan ölmek üzereyim şaka maka sabah hastaneye gidicem yarın ameliyatım var kalbim çıkacak yerinden. park tıp merkezinde olucak op. çanta hazırladım ama gerekli gereksiz nedir hiç bilmiyorum daha önce hiç hastane tecrübem olmadı fikir verirseniz çok sevinirim
sağol canım darısı başına kesinlikle korkulacak kadar değil çekilmeyecek ağrım yok sadece baskı hissi beni mahvetti. ve drenler biran önce çıksın istiyorumGeçmiş olsun darısı başıma artık inşallah kolay geçer şu an nasılsın ağrı sızı yok inşallah