Kurumsallık ve standart bir hizmet kalitesinin olması benim için çok öenmli.Bu demek değil ki Cenk Bey kaltesiz hizmet veriyor.Ama Cenk Bey bireysel bir iş yapıyor birkaç kişiden oluşmak üzere kendi ekibi olabilir ona birşey demiyorum.Bu benim ilk deneyimim olacak siz tecrübelisiniz bu konularda bakış açılarımız farklı tabii,aynı şey olmasa da 3 tane doğum yaptım ve hastane-doktor süreçlerinde o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam.O yüzden bana göre kurumsallık önemli,doktor önemli,hepsini bir bir araştırıyorum tabii,ekolde oğlum genizeti ameliyatı olmuştu kulaklarından sıvı alınmıştı çok aşina olmasam da ameliyat süreci yaşamıştık anestezi doktoru var oranın da dediğiniz gibi tekniker değil,Fatih Beyin yorumlarını da okudum ben pimpirikli bir insanım olumsuz birşey hissetsem yada okusam sırf kurumsal diye orada ameliyat olacak değilim tabii,ama benim de bir hasta olarak baz aldığım değerler var ve diğer mesajımda da dediğim gibi bunlar kişiden kişiye değişir ama ben bu şekilde düşünüyorum.Fatih Beye muayene olduktan sonra tam kararımı vereceğim herhangi olumsuz birşey olmazsa orda olacağım ameliyatımı inşallah.