Fatih Uygur mu Cenk Tokat mı?

cok agri oluyor mu acaba? bi hafta sonrasinda ise baslayabilir miyim bi de bacaktan yag alip goguse enjekte ediyor mu acaba o doktor da? oyle bisiler okudum bu doktor o doktor muydu bilemedm.instada da foto yok oncesi sonrasi keske olsaydi...agri oldu mu en cok merak ettigim ...

hatta instasi yok :KK43:

cok agri oluyor mu acaba? bi hafta sonrasinda ise baslayabilir miyim bi de bacaktan yag alip goguse enjekte ediyor mu acaba o doktor da? oyle bisiler okudum bu doktor o doktor muydu bilemedm.instada da foto yok oncesi sonrasi keske olsaydi...agri oldu mu en cok merak ettigim ...
Yağ enjeksıyonuda yapıyo ama o cok kalıcı bı yontem degıl. Agrı oluyo evet ilk 5-6 gun saglam zorluyo ama sonra hızla normale donuyosun. İlk 5 gün biri mutlaka olmalı yanında.muayenede resim gösteriyo ama sosyal medyada paylaşmıyor

Merhaba, ben Fatih Uygur'a 1 yıl önce burun ameliyatı oldum. Cenk Tokat la arasında karar verememiştim. Fatih Uygur'u tercih ettim maalesef. Burnum asimetri oldu ki her ameliyat başarılı olacak diye bişey yok. Benim rahatsız olduğum konu Fatih beyin revizyon ameliyatını muayehanesinde anestezi uzmanı olmadan, sadece yüzüme yaptığı bir sürü acılı iğneden sonra açık ameliyata kalkışmasıydı ki son anda vazgeçtim ameliyat olmaktan. Bir daha da ona olmam asla.

Ben cenk beyi tek geçerim. Adam olabilecek tüm komplikasyonları söylüyor. İşininde arkasında duruyor. Benjm memede 10 sene bitti. Emzirdim bu sürede. Ve hiç bir sıkıntı yasamadım.paracı değil size olacak yada olmayacakları söylüyor. Mesela bana hokka gibi bi burun yapmadı. Memelerim aynı sekılde gayet normal.burunda da 8. yılım bitti şükür çok memnunum.

Fatih Uygur'a olmayın ameliyat. Burnum asimetri oldu. Sonrası daha da kötü....

Fatih Uygur'. La ilgili....
Ben haftaya Fatih Uygura Meme Estetigi olacagim. Siz burun olmussunuz galiba? Burasi Meme estetigi bölümü de...
Fatih Bey hakkinda ilk kötü yorumu sizden duydum ne oldu burnunuza?
feride hilal akininda burnunu o yapmis diye biliyorum. Yaptigi Burunlari ben görüntü olarak begenmiyorum zaten Fatih Hocanin ama Meme Konusunda Izmirde en iyilerden ...

X